December 6, 2024Dec 6 ne smemo da se ložimo, moramo da budemo skromni & pokajemo se za sve što smo grešili & što ćemo zgrešiti, inače će da nas otrte k'o prekjuče nidža liturgija, kako ga zove jedan moj infernet poznanik
December 6, 2024Dec 6 Ja živa nisam, kakvo crno loženje Realno, mogli su i sledeće nedelje da probude Eldera. Jedino ako su fasovali jutros trening u 6, pa krene žabarska baza da trokira.
December 6, 2024Dec 6 On 5. 12. 2024. at 11:35, assignment said: Menjali smo trenere, možemo i sada, ali nije to problem.Treneri su se menjali, ali Dobrić, Mitrović, Davidovac ili Lazić nisu... Treba psiholog, motivator, pozitivni ludak. Tj, stabilna ideja i kontinuitet iste. Al to prosto ne ide uz ljude koji se pitaju nesto u danasnjoj Zvezdi
December 6, 2024Dec 6 Duško tradicionalno u novom klubu kreće sa 6-7 pobeda za redom, jedino da se nadamo da nisu poslali faks u EL na vreme za večeras
December 6, 2024Dec 6 Dzon braun je ozbiljan igrac, jedan od onih sto te mega nervira kad igra za protivnika, a obozavas ga kad igra za tebe. To ovako, van konteksta, a kako ce da legne na zvezdin tim ne znam, al kontam da ne moze da bude lose.
December 6, 2024Dec 6 Just now, assignment said: Zašto pas na pola metra Cody? Meni je lose sto je Petrusev povukao kontru. Morao se ranije osloboditi