Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Nikad ne bi pomislio da u Radonjinoj Zvezdi neko uopšte jebo i to je bio glavni problem te košarke. Epska odbrana, bez napada i bez Dulove lične harizme da nam to proda kao cool

• Replies 14.3k
  • Views 692.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

1 minute ago, Milošica said:

Ma to se Radonja verovatno izlanuo u jednom kafiću u tvojoj ulici gde je baš često blejao.

Ne mislim na njega

Steve Brule Reaction GIF by MOODMAN

Ma znam, nego sam se nadovezao na priču :D

radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije.

idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje.

2 minutes ago, Nikodije said:

radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije.

idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje.

bogumi, u njegovom poslednjem stintu na vračaru  radonja je uzeo kuče bišona frize, to je bukvalno poslednji i najveći dokaz tvoje teze o štreberstvu.

ono kuče vračar historikal 200%

što bi rekli mladi na tviteru

bišon radonjine kuće

images?q=tbn:ANd9GcRR2Uzm11gABb9t3U4fPEH

Edited by Eleniko

Možda je Nikodije išao ulicom bez odeće.

da jesam, uini bi to vec odavno znao

8 minutes ago, Nikodije said:

eto vidis

a te jedine prilike kad sam ga ja sreo, zamalo se sudarismo koliko je zeleo kontakt

kao sto rekoh, radonja legenda, namirise na kilometar od koga treba bezati, a kome treba u zagrljaj skociti :fantom:

Spoiler

zapravo je trcao sa kapuljacom na glavi, vece uveliko, umalo se sudarismo i tek tad provalim da je radonja

naravno na vracar historikalu

a od sportskih vesti nemamo nista izdvajamo da je dzon braun decanski treci stigao u bg, jos ostaje da se izbori sa nasom strogom ali pravicnom lekarskom komisijom

uff, dobro je da se posle odlaska dalibora ilica pozicija 17tog u rosteru i 7og visokog expresno popunila

kako bi igrali u dva takmicenja sa manje igraca?

Gde ode Dalibor, pobogu?

Nisam gledao prethodnih nekoliko, kobra danas ima dujeda. Nakrivite kapu, imamo ih.

U Spartak

spartak subotica 

i to objavljeno odmah nakon utakmice sa njima

neko zlonameran bi svasta mogao pomisliti :rolleyes:

dobro je sto su ga pustili da ode, bzvz da u njegovim godinama gubi sezonu

bice za spartak odlican dodatak, oni su sad definitivno top 5 ekipa lige

da im je neko drugi trener mogli bi ozbiljan rusvaj napraviti

Tema je malo rasterećena, nemojte više da pravite džumbus. Da se fokusiramo na Virtus i sve što nam sledi posle njega.

los angeles clippers basketball GIF by NBPA

Ajmo, bre, lozenje, sta je ovo?