Eleniko Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Nikad ne bi pomislio da u Radonjinoj Zvezdi neko uopšte jebo i to je bio glavni problem te košarke. Epska odbrana, bez napada i bez Dulove lične harizme da nam to proda kao cool
Eleniko Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 1 minute ago, Milošica said: Ma to se Radonja verovatno izlanuo u jednom kafiću u tvojoj ulici gde je baš često blejao. Ne mislim na njega
Nikodije Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije. idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje. 3
Eleniko Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 (edited) 2 minutes ago, Nikodije said: radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije. idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje. bogumi, u njegovom poslednjem stintu na vračaru radonja je uzeo kuče bišona frize, to je bukvalno poslednji i najveći dokaz tvoje teze o štreberstvu. ono kuče vračar historikal 200% što bi rekli mladi na tviteru bišon radonjine kuće Edited December 6, 2024 by Eleniko 3
pbg12345 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 8 minutes ago, Nikodije said: radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije. idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje. eto vidis a te jedine prilike kad sam ga ja sreo, zamalo se sudarismo koliko je zeleo kontakt kao sto rekoh, radonja legenda, namirise na kilometar od koga treba bezati, a kome treba u zagrljaj skociti Spoiler zapravo je trcao sa kapuljacom na glavi, vece uveliko, umalo se sudarismo i tek tad provalim da je radonja naravno na vracar historikalu 1
Nikodije Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 a od sportskih vesti nemamo nista izdvajamo da je dzon braun decanski treci stigao u bg, jos ostaje da se izbori sa nasom strogom ali pravicnom lekarskom komisijom 1
pbg12345 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 uff, dobro je da se posle odlaska dalibora ilica pozicija 17tog u rosteru i 7og visokog expresno popunila kako bi igrali u dva takmicenja sa manje igraca?
kralj Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Gde ode Dalibor, pobogu? Nisam gledao prethodnih nekoliko, kobra danas ima dujeda. Nakrivite kapu, imamo ih.
pbg12345 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 spartak subotica i to objavljeno odmah nakon utakmice sa njima neko zlonameran bi svasta mogao pomisliti dobro je sto su ga pustili da ode, bzvz da u njegovim godinama gubi sezonu bice za spartak odlican dodatak, oni su sad definitivno top 5 ekipa lige da im je neko drugi trener mogli bi ozbiljan rusvaj napraviti 1
Valk Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Tema je malo rasterećena, nemojte više da pravite džumbus. Da se fokusiramo na Virtus i sve što nam sledi posle njega. 4 1
Recommended Posts