Eleniko Posted December 6 Posted December 6 Nikad ne bi pomislio da u Radonjinoj Zvezdi neko uopšte jebo i to je bio glavni problem te košarke. Epska odbrana, bez napada i bez Dulove lične harizme da nam to proda kao cool
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, Milošica said: Ma to se Radonja verovatno izlanuo u jednom kafiću u tvojoj ulici gde je baš često blejao. Ne mislim na njega
Nikodije Posted December 6 Posted December 6 radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije. idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje. 3
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 (edited) 2 minutes ago, Nikodije said: radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije. idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje. bogumi, u njegovom poslednjem stintu na vračaru radonja je uzeo kuče bišona frize, to je bukvalno poslednji i najveći dokaz tvoje teze o štreberstvu. ono kuče vračar historikal 200% što bi rekli mladi na tviteru bišon radonjine kuće Edited December 6 by Eleniko 3
pbg12345 Posted December 6 Posted December 6 8 minutes ago, Nikodije said: radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije. idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje. eto vidis a te jedine prilike kad sam ga ja sreo, zamalo se sudarismo koliko je zeleo kontakt kao sto rekoh, radonja legenda, namirise na kilometar od koga treba bezati, a kome treba u zagrljaj skociti Spoiler zapravo je trcao sa kapuljacom na glavi, vece uveliko, umalo se sudarismo i tek tad provalim da je radonja naravno na vracar historikalu 1
Nikodije Posted December 6 Posted December 6 a od sportskih vesti nemamo nista izdvajamo da je dzon braun decanski treci stigao u bg, jos ostaje da se izbori sa nasom strogom ali pravicnom lekarskom komisijom 1
pbg12345 Posted December 6 Posted December 6 uff, dobro je da se posle odlaska dalibora ilica pozicija 17tog u rosteru i 7og visokog expresno popunila kako bi igrali u dva takmicenja sa manje igraca?
kralj Posted December 6 Posted December 6 Gde ode Dalibor, pobogu? Nisam gledao prethodnih nekoliko, kobra danas ima dujeda. Nakrivite kapu, imamo ih.
pbg12345 Posted December 6 Posted December 6 spartak subotica i to objavljeno odmah nakon utakmice sa njima neko zlonameran bi svasta mogao pomisliti dobro je sto su ga pustili da ode, bzvz da u njegovim godinama gubi sezonu bice za spartak odlican dodatak, oni su sad definitivno top 5 ekipa lige da im je neko drugi trener mogli bi ozbiljan rusvaj napraviti 1
Valk Posted December 6 Posted December 6 Tema je malo rasterećena, nemojte više da pravite džumbus. Da se fokusiramo na Virtus i sve što nam sledi posle njega. 4 1
Recommended Posts