Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Nikad ne bi pomislio da u Radonjinoj Zvezdi neko uopšte jebo i to je bio glavni problem te košarke. Epska odbrana, bez napada i bez Dulove lične harizme da nam to proda kao cool

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Ma to se Radonja verovatno izlanuo u jednom kafiću u tvojoj ulici gde je baš često blejao.

Ne mislim na njega

Steve Brule Reaction GIF by MOODMAN

Posted

Ma znam, nego sam se nadovezao na priču :D

• +1 1
Posted

radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije.

idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje.

• Haha 3
Posted (edited)
2 minutes ago, Nikodije said:

radonja je teska strebercina, to sam shvatio i u jedinom licnom kontaktu sa njim, tacnije izostanku istog, za vreme pandemije.

idem ja njemu u susret, a on pravi socijalnu distancu od jedno 6 metara. takva mu je i kosarka, al nema veze, mi cigani ne znamo za bolje.

bogumi, u njegovom poslednjem stintu na vračaru  radonja je uzeo kuče bišona frize, to je bukvalno poslednji i najveći dokaz tvoje teze o štreberstvu.

ono kuče vračar historikal 200%

što bi rekli mladi na tviteru

bišon radonjine kuće

images?q=tbn:ANd9GcRR2Uzm11gABb9t3U4fPEH

Edited by Eleniko
  • Haha 3
Posted

Možda je Nikodije išao ulicom bez odeće.

• Tužno 1
Posted

da jesam, uini bi to vec odavno znao

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Nikodije said:

eto vidis

a te jedine prilike kad sam ga ja sreo, zamalo se sudarismo koliko je zeleo kontakt

kao sto rekoh, radonja legenda, namirise na kilometar od koga treba bezati, a kome treba u zagrljaj skociti :fantom:

Spoiler

zapravo je trcao sa kapuljacom na glavi, vece uveliko, umalo se sudarismo i tek tad provalim da je radonja

naravno na vracar historikalu

• +1 1
Posted

a od sportskih vesti nemamo nista izdvajamo da je dzon braun decanski treci stigao u bg, jos ostaje da se izbori sa nasom strogom ali pravicnom lekarskom komisijom

• Wub 1
Posted

uff, dobro je da se posle odlaska dalibora ilica pozicija 17tog u rosteru i 7og visokog expresno popunila

kako bi igrali u dva takmicenja sa manje igraca?

Posted

Gde ode Dalibor, pobogu?

Nisam gledao prethodnih nekoliko, kobra danas ima dujeda. Nakrivite kapu, imamo ih.

Posted

spartak subotica 

i to objavljeno odmah nakon utakmice sa njima

neko zlonameran bi svasta mogao pomisliti :rolleyes:

dobro je sto su ga pustili da ode, bzvz da u njegovim godinama gubi sezonu

bice za spartak odlican dodatak, oni su sad definitivno top 5 ekipa lige

da im je neko drugi trener mogli bi ozbiljan rusvaj napraviti

• Hvala 1
Posted

Tema je malo rasterećena, nemojte više da pravite džumbus. Da se fokusiramo na Virtus i sve što nam sledi posle njega.

los angeles clippers basketball GIF by NBPA

• +1 4
  • Wub 1
Posted

Ajmo, bre, lozenje, sta je ovo?

• +1 1