Eleniko Posted December 5 Posted December 5 mene brine što ovako kasno dolazi da postavi javno ovo pitanje početkom godine je ta pitanja slao kao PM.
ZokiAsov Posted December 5 Posted December 5 17 minutes ago, Valk said: Ne postoji današnja Zvezda i neka druga Zvezda Ufff grizem se za jezik ko erik kartmen u onoj epizodi 1 3
Valk Posted December 5 Posted December 5 3 minutes ago, uini said: ne pises jezikom valjda, mada respec ako je tako :p Sad je def situacija za cenzurisanje 1
Dankan Ajdaho Posted December 5 Posted December 5 Izgleda da će Braun zaista potpisati u sledećih par dana. 1
sigurnost Posted December 5 Posted December 5 1 hour ago, ZokiAsov said: Ufff grizem se za jezik ko erik kartmen u onoj epizodi Ko o čemu ...
Heaviside Posted December 6 Posted December 6 14 hours ago, pbg12345 said: koga boli kurac za komsijski topik? pisem o svemu ovom kao ex zvezdin simpatizer, nekom kome je srce lupalo od uzbudjenja kad krocim na marakanu posle voznje od 400 km vozom sa ocem (ili pionir mnogo godina kasnije) i danas kad mi je bukvalno muka kad prodjem pored stadiona. i jedno i drugo su moja osecanja, ne teram ikog drugog da tako oseca, prosto pitam sta je to sto druge i dalje veze za zvezdu, znajuci sve ono sto znamo da je zvezda u medjuvremenu postala, a sto heaviside i drugi ironicno pominju. naravno da se klubovi menjaju, kao sto se i ljudi menjaju. ljubav i simpatije su po pravilu iracionalna stvar i sto apsolutno ne gajim ista osecanja koja sam gajio prema devojci koju sam voleo sa 18, danas kad imam 43 i kad smo se oboje u medjuvremenu promenili, tako ne moram nuzno da gajim ista osecanja i prema klubu koji se apsolutno promemio za ovih 35 godina, a u kosarkaskoj sekciji je to najizrazenije poslednjih 10-15 koliko vec vlada covic i njegov frankestajn Dobro, evo ovaj put bez ironije. Zvezda, Partizan i mnogi drugi entiteti, Beograd i Srbija su pod okupacijom, ali su to i dalje naši klubovi, gradovi i naša zemlja, kao što je Srbija bila naša zemlja i tokom nacističke okupacije. Mene za Beograd i Srbiju vežu ključni momenti u formiranju ličnosti i voleću ih do smrti, a Vučić, Čović, Šapić su prolazni i mogu samo za kurac da me uhvate. Isto važi i za moju gimnaziju, fakultet, kafić u kome sam upoznao sadašnju ženu, Zvezdu i tako neke slične subjekte. Mnogo su to velike stvari, a ja previše ozbiljan dasa da dopustim da mi neka prolazna stoka bezrepa siledžijska njih ogadi. I uvek se može naći nešto što je kul, jer Zvezda i Partizan zaista jesu veliki klubovi sa ozbiljnom tradicijom. U ovom trenutku u oba kluba te kul aspekte uopšte nije ni teško naći. Robija, Lesor, Kalina, Teo, Filip, pune hale… nije da sam oduševljen konceptima oba kluba, ali ima čovek za šta da se uhvati. 4
Hele Posted December 6 Posted December 6 Zasto ne mozemo da se ugledamo na veci klub i navijace sa kicmom, bracu nam Grobare? Imaju bogatiju tradiciju, bolji domaci teren i veci budzet i eno ih tamo u euforiji, a i dalje imaju gori skor od nas. Oni slave, a mi ovde kmecimo, ne znam ko je ovde lud? 3 2
Dankan Ajdaho Posted December 6 Posted December 6 U roku od nedelju dve imaćemo lošiji skor od njih. 3
uini Posted December 6 Posted December 6 19 minutes ago, Dankan Ajdaho said: U roku od nedelju dve imaćemo lošiji skor od njih. pa igraju stalno doma. nema potrebe ni mračiti niti se osvrtati na partizan - kada CMM, kalinari, petrušev i canaan isporuče dobre partije (ako dvojica ispale, dvojica moraju da odigraju ludački, kao petrušev do skoro), mi deljemo random dobre i vrlo dobre euroleague ekipe. nema te dubine rostera koja može da ti zameni tri od četiri glavna igrača, bolomboya u ovom trenutku ne računam. daklem, njihove dobre partije u kontinuitetu su obavezne, onda se sve ostalo lako posloži i mogu da iskoče naši epizodisti i doprinesu. nadam se da će tako biti večeras. btw, neću moći da gledam, haos. 3
Hroničar Posted December 6 Posted December 6 40 minutes ago, Dankan Ajdaho said: U roku od nedelju dve imaćemo lošiji skor od njih. Da, ali zato nama od početka januara kreće znatno lakši raspored od njih. Ja mislim da će taj period biti ključni deo sezone i da će skor u tom periodu umnogome odrediti da li smo ili nismo za plej of. Ja mislim da jesmo i da ćemo se dotle konsolidovati što se tiče povređenih igrača i eventualnog pojačanja u vidu Brauna. Mi, posle Baskonije, igramo tri zaredom u Areni, pa gostujemo Partizanu i Makabiju. 2
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 48 minutes ago, Dankan Ajdaho said: U roku od nedelju dve imaćemo lošiji skor od njih. Brte tebi ni Anđus ne mož da nacrta 1
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 3 minutes ago, Hroničar said: Da, ali zato nama od početka januara kreće znatno lakši raspored od njih. Ja mislim da će taj period biti ključni deo sezone i da će skor u tom periodu umnogome odrediti da li smo ili nismo za plej of. Ja mislim da jesmo i da ćemo se dotle konsolidovati što se tiče povređenih igrača i eventualnog pojačanja u vidu Brauna. Mi, posle Baskonije, igramo tri zaredom u Areni, pa gostujemo Partizanu i Makabiju. Laki: kuka 0/5 Ja: liže mastiljaru, upisuje 5/5 1
Recommended Posts