Nikodije Posted December 5 Posted December 5 2 hours ago, Hele said: Zvezda nema problem, sutra ce se vratiti na 50 posto pobeda gde realno i pripada, ne znam sta vi ocekujete? Jeste pucala odbrana i jeste dosta njihovih suteva bilo nebranjeno, ali ih je i islo, dok je nama dosta lopti izlazilo iz kosa. Njima je bio dan, nama nije, oni su imali domaci teren, nije bila utakmica biti ili ne biti nego samo jedna od dve u nedelji, idemo dalje. Igra se ogroman broj utakmica u sezoni, mnoge cemo izgubiti, u mnogima cemo izgledati grozno i to ce se isto desiti svakom timu u Evropi. Napadamo osvajanje ABA lige, KRK i KLS, u EL je realnost nekih 50 posto pobeda, mozda malo manje, mozda malo vise, realno je da nam to donese plejin ili eventualno direktno plejof. Na tom smo putu, nista se zivo tragicno nije desilo, ceka se povratak Bolomboja i Nedovica... Proslu smo odigrali odlicno protiv Bajerna, koji je daleko ispred nas na tabeli, i rasturili ih, to tako ide jednostavno, ne znam sta ocekujete? Nesto ne mislim da navijaci Bajerna ovoliko kukaju. Da budemo srecni ako jednu izgubimo, jednu dobijemo i budemo na 50 posto pobeda, ako se desi nesto vise - super, ali ko misli da mi MORAMO vise od toga, taj je potpuno nerealan. jebe grujica, al jebe i hele 1
Nikodije Posted December 5 Posted December 5 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: https://www.sportskacentrala.com/2024/12/05/bas-lose-moramo-da-nademo-nesto-da-nas-pokrene/ Treba im nešto da ih pokrene Možda šimika u bulju? ja bih im poslao helov post, ako ih to ne pokrene nista nece 2
pbg12345 Posted December 5 Posted December 5 2 hours ago, Valk said: Eto razloga što ne ide Borcu, ne može Čačak da ima i najtrofejnijeg trenera u istoriji trofejnih trenera i uspešan klub. Karma! Ide Borcu sasvim ok, tu je gde je oduvek i bio medju 10ak najboljih ex yu klubova. Cacak ima po jedan klub u svakom rangu takmicenja (aba, kls, druga, prva srpska, druga srpska) 5 klubova u svih 5 rangova, to nema bukvalno niko u Srbiji i u jedinstvenoj juniorskoj i kadetskoj ligi cacak ima po 2 kluba i svake godine su makar u jednoj starosnoj kategoriji pri vrhu Mladost, cetvrti klub u gradu je uspesniji u proizvodnji igraca od celog Zvezda-FMP sistema Sta tebe konkretno veze za ovu današnju Zvezdu? Sa cim se identifikujes? Sta cini da ti je srce puno kad igra kk? Zapravo to sam hteo skoro pitati neke vidjenije zvezdase koje cenim na forumu krenuvsi od Iva, pa mi bilo glupo da smaram ljude privatno, a ako javno pitam javice se buljuk ovih cije me misljenje apsolutno ne zanima 2 1 4
steins Posted December 5 Posted December 5 14 hours ago, Milošica said: Može Kalinić bez sumnje. Problem je uloga koja se zahteva od njega, pa dođu i promašena bacanja i nervoza. I dalje u njemu ima materijala za elitni EL nivo. Kalinic ima problem sa velikim™ četvorkama. Nit može da ih zaustavi u odbrani nit može u napadu da se pohrve sa njima. Mirotic ga je unakazio. Doduše naredjao je i Gudraitisa i onog Dauma, al jbga. Nije pomoglo ni što niko osim Jaga nije došao na utakmicu - al jbga. Centarska linije je jezivo slaba Zvezdi. Plavšić pokaže znake života svaku 10tu utakmicu a Mitrovic vazda nešto mrljavi. Al to nije ništa novo. Teodosic igra ono što igra i kako igra ceo vek - problem je kad dobije drastično veću minutažu od one koja mu je projektovana - tu puca i ulazi u serijske greške i nervozu. 1
uini Posted December 5 Posted December 5 mene najvise vezuje za zvezdu domaca osnova, razmisljao sam i da se preselim u zeleznik ali mi ne odgovara zbog posla; identifikujem se sa teokratijom, budem u fazonu, koi je shmeker, isti ja, samo jos ima i kosu plus delje basket; srce mi je puno kada krene warmup pokosovski ciklus, cak i sa tevea me greje. kada su na terenu dva ewoxa, deda dzedaj & mudri mitar yoda al' dobro, to mi je vec kinky ( : 1
Nikodije Posted December 5 Posted December 5 ja bih odgovorio pbg-u, al strahujem da li spadam medj vidjenije zvezdase ili one cije ga misljenje ne zanima, pa ne bih da se zalecem sa pisanjem. 1
pbg12345 Posted December 5 Posted December 5 6 minutes ago, Nikodije said: ja bih odgovorio pbg-u, al strahujem da li spadam medj vidjenije zvezdase ili one cije ga misljenje ne zanima, pa ne bih da se zalecem sa pisanjem. pitanje je za zvezdase, tako da se svakako ne kvalikujes 5
Heaviside Posted December 5 Posted December 5 1 hour ago, pbg12345 said: Ide Borcu sasvim ok, tu je gde je oduvek i bio medju 10ak najboljih ex yu klubova. Cacak ima po jedan klub u svakom rangu takmicenja (aba, kls, druga, prva srpska, druga srpska) 5 klubova u svih 5 rangova, to nema bukvalno niko u Srbiji i u jedinstvenoj juniorskoj i kadetskoj ligi cacak ima po 2 kluba i svake godine su makar u jednoj starosnoj kategoriji pri vrhu Mladost, cetvrti klub u gradu je uspesniji u proizvodnji igraca od celog Zvezda-FMP sistema Sta tebe konkretno veze za ovu današnju Zvezdu? Sa cim se identifikujes? Sta cini da ti je srce puno kad igra kk? Zapravo to sam hteo skoro pitati neke vidjenije zvezdase koje cenim na forumu krenuvsi od Iva, pa mi bilo glupo da smaram ljude privatno, a ako javno pitam javice se buljuk ovih cije me misljenje apsolutno ne zanima Ne znam da li sam viđeniji, ali mene za današnju Zvezdu vežu Čović, Drčelić, braća Vučić i organizovani navijači. Isključivo zbog njih pratim. Zbog Drčele mi zaigra srce kad Teo doda nemoguću loptu u dresu kluba sa sedamdesetogodošnjom tradicijom na čije utkamice sam počeo da idem sa ocem kao trogodišnjak. Zbog Ćokija se obradujem kada Kalina doktorski reši pomoć. Zbog Andreja sam srećan kada se Filip sa evroligaškog konkurencijom poigrava kao sa decom. Zbog Aleka se oduševim svakog proleća kada se Kobra i Deda, dvojica mediokriteta potekla u našem klubu, pretvore u aždaje, reše tipove kao Ledej kao do šale i donesu nam trofeje. 1 4 1
Eleniko Posted December 5 Posted December 5 (edited) poznajem jednog visokog dužnosnika SPC iz pbg-ovog kraja pričao mi je da u tom delu bivše SFRJ svi srbi navijaju za zvezdu sem onih iz JNA porodica gde su morali drugačije i tako on mali zvezdaš jednom dođe iz škole nakon neke partizanove pobede gde su ih deca zastavnika naučila da pevaju dok partizan bitke bije ovaj dođe kući i otpeva ćaletu pesmu ovaj se smrzne, ode u drugu sobe i vrati se sa kaišem, najvećim kojeg je imao kaže da ga je voštio sat vremena dok nije trajno zaboravio pesmu i da mu više tako nešto nikada više ne padne na pamet. sad ne znam kako došlo do toga da pbg potuljeno navija za partizan mada sam siguran da ovako neautovan ne treba ni njima. tužno. Edited December 5 by Eleniko 2 4 1 1
copkillah Posted December 5 Posted December 5 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jusuf mehmedovski like this Zaboravio je da napiše i da se mali zvezdaš inače češljao na kralja Petra. 1 1 1
Ratamahatta Posted December 5 Posted December 5 2 hours ago, pbg12345 said: Cacak ima po jedan klub u svakom rangu takmicenja (aba, kls, druga, prva srpska, druga srpska) 5 klubova u svih 5 rangova, to nema bukvalno niko u Srbiji Svih 5 klubova su kese 1
Valk Posted December 5 Posted December 5 2 hours ago, pbg12345 said: Sta tebe konkretno veze za ovu današnju Zvezdu? Sa cim se identifikujes? Sta cini da ti je srce puno kad igra kk? Ne postoji današnja Zvezda i neka druga Zvezda, nije to neka osoba koja se iskvarila i promenila ponašanje, karakter i sl pa da mogu da s njom prekinem kontakt jer je više ne volim i ne želim među prijateljima. Menjaju se okolnosti oko kluba, ljudi koji ga vode, naravno i igrači ali, kao što je i logično, to je sve promenljivo i privremeno. Inače se ne identifikujem sa apstraktnim pojavama, niti kad se upoznajem sa nekim govorim "Ja sam Valkyrie, navijam za Zvezdu." Ne znam ni što sam odgovorila jer kad pročitam pažljivo tvoj post koji je zapravo reakcija na moju šalu o karmi Čačka, stičem utisak da postoji izvesna doza netrpeljivosti prema crveno-belom blizancu. Osim ako nisi ovu anketu sproveo i na komšijskom topiku, u kojem slučaju ti se izvinjavam što sam pomislila da si biased. 4 1
Recommended Posts