Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 21 minutes ago, theanswer said: da... bilo pre možda 5-10min.. kad imitira kenana valjda u istom rantu.. mada to će izaći već negde sigurno ahahahahahahahahahahah koliko je lud 1 1
Nikodije Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Mnogo velike oscilacije ima ovaj tim. Od super igre protiv Monaka, preko totalne bede u derbiju, pa Bajern bez greške, onda ovo u Milanu negledljivo... sada ide Bolonja, pretpostavljam da će biti dosta bolje i tako u krug. To bih pitao Sferoa, da sam Rajko, u čemu je štos da ti ekipa ima amplitude u ponašanju u rangu 1 narkomana. 6
pbg12345 Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 6 hours ago, Djolle said: Evo nenamerne noge, gde nije vraćen sat @pbg12345 a najbolje da cu gledam zvezdu u evroligi hvala u svakom slucaju 1
pbg12345 Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 4 hours ago, theanswer said: @Кристофер Лумумбо moraš da poslušaš Luku za Stefana Jovića sta da slusa, on je vec u autu sa lukom za valensiju majko mila, koliko su ludi 2
Maximili Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Još od kad je Radonja prvi put otišao iz Zvezde nadao sam se da će neko najuriti Čovića, vratiti Radonju i obezbediti mu normalan budžet. Radonja je pravio bolje rezultate sa Rebicem i Tejicem.. Nama sad treći plej ima 1m platu. Vraćao ga je Čović ali samo da mu izvadi propalu sezonu i onda opet po starom. Probali smo i sa Obradovićem, Alimpijem, Ivanovićem, Sveropulosom, ne ide.. I možemo dovesti još 10 raznih renomiranih trenera opet će biti isto. Vreme je da se Dejo vrati kuci. 2 3 1
uini Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 6 minutes ago, Maximili said: Nama sad treći plej ima 1m platu. ako misliš na teodosića, nema ni blizu, možda ni duplo manje. 1
ToniAdams Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 5 minutes ago, uini said: ako misliš na teodosića, nema ni blizu, možda ni duplo manje. *Upola 1
assignment Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Menjali smo trenere, možemo i sada, ali nije to problem.Treneri su se menjali, ali Dobrić, Mitrović, Davidovac ili Lazić nisu... 1 1
pbg12345 Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 nisu zvezdin problem ni igraci ni trener nego celokupna atmosfera oko tog kluba bukvalno je sve pogresno zvezda je klub koja bi sve dala da igra evroligu, a stalno je u nekom sukobu sa evroligom, krenuvsi od toga da je vrhunac navijanja da se nadjaca himna takmicenja to je covic podigao na sulud nivo, a posledica je sulude toboz nacionalne politike vucica i slicnih govana otud i stalni gnev na sudije, toboz trazenje jednakosti sa najvecim evropskim klubovima, a sa druge strane zvezda u domacim/regionalnim takmicenjima ima 10 puta vece privilegije i "kvalitetnije" sudjenje jedini potez koji je bio bas sportski i imao smisla je ono upraivanje tea i topica prosle godine ispalo je kako je ispalo jer karma je cudo 4 11
uini Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 stalno neke karme i modzoi na tapetu nakon svake pobede "gazimo do kraja", nakon svakog poraza "trade everyone" a isto bi bilo i u partizanu da nije zeljko na klupi. 8
Hele Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 (edited) Zvezda nema problem, sutra ce se vratiti na 50 posto pobeda gde realno i pripada, ne znam sta vi ocekujete? Jeste pucala odbrana i jeste dosta njihovih suteva bilo nebranjeno, ali ih je i islo, dok je nama dosta lopti izlazilo iz kosa. Njima je bio dan, nama nije, oni su imali domaci teren, nije bila utakmica biti ili ne biti nego samo jedna od dve u nedelji, idemo dalje. Igra se ogroman broj utakmica u sezoni, mnoge cemo izgubiti, u mnogima cemo izgledati grozno i to ce se isto desiti svakom timu u Evropi. Napadamo osvajanje ABA lige, KRK i KLS, u EL je realnost nekih 50 posto pobeda, mozda malo manje, mozda malo vise, realno je da nam to donese plejin ili eventualno direktno plejof. Na tom smo putu, nista se zivo tragicno nije desilo, ceka se povratak Bolomboja i Nedovica... Proslu smo odigrali odlicno protiv Bajerna, koji je daleko ispred nas na tabeli, i rasturili ih, to tako ide jednostavno, ne znam sta ocekujete? Nesto ne mislim da navijaci Bajerna ovoliko kukaju. Da budemo srecni ako jednu izgubimo, jednu dobijemo i budemo na 50 posto pobeda, ako se desi nesto vise - super, ali ko misli da mi MORAMO vise od toga, taj je potpuno nerealan. Edited December 5, 2024 by Hele 4 1
uini Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 2 minutes ago, Hele said: Nesto ne mislim da navijaci Bajerna ovoliko kukaju. ah naivni čoveče, lako je njima, zvezdin dres nosi specifičnu težinu i ostale floskule 2
sigurnost Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 1 hour ago, ToniAdams said: *Upola Jel sve u kešu ili ima i deo u kvadratima?
Valk Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 50 minutes ago, pbg12345 said: ispalo je kako je ispalo jer karma je cudo Eto razloga što ne ide Borcu, ne može Čačak da ima i najtrofejnijeg trenera u istoriji trofejnih trenera i uspešan klub. Karma! 2 1
Dankan Ajdaho Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 https://www.sportskacentrala.com/2024/12/05/bas-lose-moramo-da-nademo-nesto-da-nas-pokrene/ Treba im nešto da ih pokrene Možda šimika u bulju?
Recommended Posts