Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ima neki yt link Šta će ti 1
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Hele said: Bravo za majice Bajernovci! ?
kud u maglu Simoviću Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago dosadno mi dok ne dođem kući, pa da ubijem vreme
Mindaugas Žukauskas Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Eleniko said: ? Nose majice 'ruke su vam krvave'. Ili je dizajn jako sličan tome 1
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago bravo, svaka čast. koliko smo jadni da nam nemci daju uzor 1
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, assignment said: Ima prenos na nemačkom Magenta Sport dzabe... a do soluna sto somuna
Dankan Ajdaho Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gle ne startuje s plavšićem već sa petruševim kako to kako to 1
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Hele said: I nasi su nosili da jebe oca, ovo nije moja zvezda 1
Hele Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Eleniko said: da jebe oca, ovo nije moja zvezda Nije mi nista jasno, jos sve sa Meridijanom. Ovo su neke diverzije, pise na majici da se zaustavi nasilje nad zenama, ali vrlo je jasno cega je ovo simbol trenutno u Srbiji. 2
kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije za zanemariti i to što Miša ima Filipa u fantaziju. Kalinin difens je nešto posebno.
Mil@n Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 minutes ago, assignment said: Ima prenos na nemačkom Magenta Sport dzabe... Traži registraciju.
Recommended Posts