Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

kamo sreće.

• Replies 15.4k
  • Views 824.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

32 minutes ago, Eleniko said:

Ko?

Smart

meni je on bio potencijal kog je vredelo sačekati, ali koji se q ja pa razumem u basket

šta mi tambsapuješ vini, prvi ili drugi deo rečenice

2 hours ago, kralj said:

Manite se Mađije. Ako voliš basketbol lako pronađeš mehanizam da uživaš u Teovim utakmicama i kad igra kilavo.

I ne samo basketbol. Lik je nacrtan za rane radove Gorana Markovića. Bukvalno da te zanima koji prašak za veš koristi i koji šampon pije pred tekmu. Sve što čuješ za njega je blago. Morao sam da gledam Nedovića 3 sata kod Luke i Kuzme, ali vredelo je makar zbog onog detalja kad ova dva normalno nemaju Teov broj, pa lože Nedu da mu pošalje poruku, a ovaj kaže da Teo ne odgovara na poruke.

Uporedo sa tim je najbolji igrač koji je ikada igrao KKCZ, da se ne ljute fanovi Kvinsi Milera.

Previše se ljudi involviraju u pasivno konzumiranje sporta. Premda gotivim Sferopulosa, sutra bih dao Teu da bude trener-igrač. Jbg, bilo bi zabavnije, iako bismo vrv završili 2 mesta dole na tabeli. Nije to neki skandal kako se u prvi mah čini.

Nece ti ovako gledati na sport ljudi koje pretezno zanimaju pobede i kritika kad izostanu iste.

Inace se u potpunosti slazem

To je i Jokara rekao

58 minutes ago, Eleniko said:

šta mi tambsapuješ vini, prvi ili drugi deo rečenice

i ja sam bio u fazonu da ga trebs produziti, jer ce se isplatiti; postoje dokazi ovde, ko ume da trazi.

Prenosi li iko ovu aba U19?

2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Prenosi li iko ovu aba U19?

Samo yt

Odgledah pola 4/4 juniora, Kostić prejak, popravio je čini mi se procente za 3 (6/10 danas) . Šteta što se ne nađe ponekad u rosteru i za seniore, barem za aba. Interesantan je i centar Šojić, doduše, sad tek snimih da su ih Cibonini juniori otresli 30 razlike.  Onda ništa :D

Teodosić prošle i ove sezone

image.png.73f9d77afa3cf25eb8a61c6bec5780d8.png

Tko bi rekao. Znači nije samo eye test, nego je potkrepljeno i brojkama.

Prosle godine je imo Tobija i Gilespija umesto ovog nezahvalnika Petrusa pa nisu propadale asistencije

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Tko bi rekao. Znači nije samo eye test, nego je potkrepljeno i brojkama.

pa jel neko tvrdio da igra kao prošle sezone?

pri čemu ne znam da li je neophodno da sada ulazimo u neke pojedinosti prošla vs ova sezona.

ipak mi je najzanimljivije koliko je popularna postala ta +/- tabelica, ne samo na ovom forumu. otprilike kao da krenemo da koristimo video kasete sad za gledanje filmova ( :

ali suština je da nisam nigde pročitao ove sezone a svakako ne od mene, pošto sam juče diskutovao na temu teokratije, kako on sad cepa proper basket a ljudi to ne vide ili šta već.

uini tebra aj na pivo ili sladoled, šta već

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.