Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Eleniko said:

Ko?

Smart

• Hvala 1
Posted

meni je on bio potencijal kog je vredelo sačekati, ali koji se q ja pa razumem u basket

• +1 2
Posted

šta mi tambsapuješ vini, prvi ili drugi deo rečenice

• Haha 1
Posted
2 hours ago, kralj said:

Manite se Mađije. Ako voliš basketbol lako pronađeš mehanizam da uživaš u Teovim utakmicama i kad igra kilavo.

I ne samo basketbol. Lik je nacrtan za rane radove Gorana Markovića. Bukvalno da te zanima koji prašak za veš koristi i koji šampon pije pred tekmu. Sve što čuješ za njega je blago. Morao sam da gledam Nedovića 3 sata kod Luke i Kuzme, ali vredelo je makar zbog onog detalja kad ova dva normalno nemaju Teov broj, pa lože Nedu da mu pošalje poruku, a ovaj kaže da Teo ne odgovara na poruke.

Uporedo sa tim je najbolji igrač koji je ikada igrao KKCZ, da se ne ljute fanovi Kvinsi Milera.

Previše se ljudi involviraju u pasivno konzumiranje sporta. Premda gotivim Sferopulosa, sutra bih dao Teu da bude trener-igrač. Jbg, bilo bi zabavnije, iako bismo vrv završili 2 mesta dole na tabeli. Nije to neki skandal kako se u prvi mah čini.

Nece ti ovako gledati na sport ljudi koje pretezno zanimaju pobede i kritika kad izostanu iste.

Inace se u potpunosti slazem

Posted

To je i Jokara rekao

Posted
58 minutes ago, Eleniko said:

šta mi tambsapuješ vini, prvi ili drugi deo rečenice

i ja sam bio u fazonu da ga trebs produziti, jer ce se isplatiti; postoje dokazi ovde, ko ume da trazi.

• +1 1
Posted

Prenosi li iko ovu aba U19?

Posted
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Prenosi li iko ovu aba U19?

Samo yt

• Hvala 1
Posted

Odgledah pola 4/4 juniora, Kostić prejak, popravio je čini mi se procente za 3 (6/10 danas) . Šteta što se ne nađe ponekad u rosteru i za seniore, barem za aba. Interesantan je i centar Šojić, doduše, sad tek snimih da su ih Cibonini juniori otresli 30 razlike.  Onda ništa :D

Posted

Teodosić prošle i ove sezone

image.png.73f9d77afa3cf25eb8a61c6bec5780d8.png

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Tko bi rekao. Znači nije samo eye test, nego je potkrepljeno i brojkama.

Posted

Prosle godine je imo Tobija i Gilespija umesto ovog nezahvalnika Petrusa pa nisu propadale asistencije

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Tko bi rekao. Znači nije samo eye test, nego je potkrepljeno i brojkama.

pa jel neko tvrdio da igra kao prošle sezone?

pri čemu ne znam da li je neophodno da sada ulazimo u neke pojedinosti prošla vs ova sezona.

ipak mi je najzanimljivije koliko je popularna postala ta +/- tabelica, ne samo na ovom forumu. otprilike kao da krenemo da koristimo video kasete sad za gledanje filmova ( :

ali suština je da nisam nigde pročitao ove sezone a svakako ne od mene, pošto sam juče diskutovao na temu teokratije, kako on sad cepa proper basket a ljudi to ne vide ili šta već.

Posted

uini tebra aj na pivo ili sladoled, šta već

• Haha 1