Eleniko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago meni je on bio potencijal kog je vredelo sačekati, ali koji se q ja pa razumem u basket 2
Eleniko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago šta mi tambsapuješ vini, prvi ili drugi deo rečenice 1
MeanM@ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, kralj said: Manite se Mađije. Ako voliš basketbol lako pronađeš mehanizam da uživaš u Teovim utakmicama i kad igra kilavo. I ne samo basketbol. Lik je nacrtan za rane radove Gorana Markovića. Bukvalno da te zanima koji prašak za veš koristi i koji šampon pije pred tekmu. Sve što čuješ za njega je blago. Morao sam da gledam Nedovića 3 sata kod Luke i Kuzme, ali vredelo je makar zbog onog detalja kad ova dva normalno nemaju Teov broj, pa lože Nedu da mu pošalje poruku, a ovaj kaže da Teo ne odgovara na poruke. Uporedo sa tim je najbolji igrač koji je ikada igrao KKCZ, da se ne ljute fanovi Kvinsi Milera. Previše se ljudi involviraju u pasivno konzumiranje sporta. Premda gotivim Sferopulosa, sutra bih dao Teu da bude trener-igrač. Jbg, bilo bi zabavnije, iako bismo vrv završili 2 mesta dole na tabeli. Nije to neki skandal kako se u prvi mah čini. Nece ti ovako gledati na sport ljudi koje pretezno zanimaju pobede i kritika kad izostanu iste. Inace se u potpunosti slazem
uini Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 58 minutes ago, Eleniko said: šta mi tambsapuješ vini, prvi ili drugi deo rečenice i ja sam bio u fazonu da ga trebs produziti, jer ce se isplatiti; postoje dokazi ovde, ko ume da trazi. 1
Nikodije Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Prenosi li iko ovu aba U19? Samo yt 1
hrkljush boys_2 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Odgledah pola 4/4 juniora, Kostić prejak, popravio je čini mi se procente za 3 (6/10 danas) . Šteta što se ne nađe ponekad u rosteru i za seniore, barem za aba. Interesantan je i centar Šojić, doduše, sad tek snimih da su ih Cibonini juniori otresli 30 razlike. Onda ništa
Mindaugas Žukauskas Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Tko bi rekao. Znači nije samo eye test, nego je potkrepljeno i brojkama.
Ratamahatta Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Prosle godine je imo Tobija i Gilespija umesto ovog nezahvalnika Petrusa pa nisu propadale asistencije 1
uini Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Tko bi rekao. Znači nije samo eye test, nego je potkrepljeno i brojkama. pa jel neko tvrdio da igra kao prošle sezone? pri čemu ne znam da li je neophodno da sada ulazimo u neke pojedinosti prošla vs ova sezona. ipak mi je najzanimljivije koliko je popularna postala ta +/- tabelica, ne samo na ovom forumu. otprilike kao da krenemo da koristimo video kasete sad za gledanje filmova ( : ali suština je da nisam nigde pročitao ove sezone a svakako ne od mene, pošto sam juče diskutovao na temu teokratije, kako on sad cepa proper basket a ljudi to ne vide ili šta već.
Recommended Posts