Mindaugas Žukauskas Posted Saturday at 14:06 Posted Saturday at 14:06 18 minutes ago, uini said: jos kad bi znali cega im je puna kapa od ranije, gde bi im bio kraj. Ajde da te pitam ovako, da li se sećaš prošle sezone utakmica kad je Teo (u ovoj fazi sezone) ulazio sa klupe i crno-beli film na terenu pretvarao u film u boji? Konkretno mi pada na pamet utakmica u Madridu. Da li se slažeš da je ove sezone takvih utakmica daleko manje?
ZokiAsov Posted Saturday at 14:11 Posted Saturday at 14:11 Teo je pre svega trener pocetnik, i treba mu dati sansu i progledati kroz prste na neke promasaje i izgubljene utakmice. Kad mi zelimira trpimo onoliko... 1 1
uini Posted Saturday at 14:15 Posted Saturday at 14:15 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ajde da te pitam ovako, da li se sećaš prošle sezone utakmica kad je Teo (u ovoj fazi sezone) ulazio sa klupe i crno-beli film na terenu pretvarao u film u boji? Konkretno mi pada na pamet utakmica u Madridu. Da li se slažeš da je ove sezone takvih utakmica daleko manje? u ovoj fazi sezone je igrao bolje ali i vise, jer, shaban napier. ali je takodje vaskolikom zvezdastvu bio kriv za tekmu u kaunasu, protiv partizana gde je fakat omasio kljucna bacanja i jos neka tekma, zaboravih. pricali su ti isti da minira duska ivanovica i sl. posle su se ucutali --- daklem, ne tvrdim ja da teo igra jako dobro ili cak dobro, samo kazem da mi je muka kada mu se izmisljaju neke greske i pripisuju gluposti i neistine. 2 1 1
Eleniko Posted Saturday at 14:17 Posted Saturday at 14:17 Just now, uini said: pricali su ti isti da minira duska ivanovica i sl. posle su se ucutali
Valk Posted Saturday at 14:46 Posted Saturday at 14:46 Neko je izbrojao da Kalinić u poslednjih pet utakmica ima više skokova nego Luka i Plavšić zajedno Krilo Više skače Nego dva centra Zajedno Sram bilo Tea što ne skače ko Kalina. 1
Dankan Ajdaho Posted Saturday at 14:54 Posted Saturday at 14:54 Tri strane ispisane, taman sam pomislio doveli smo centra, kad ono 1 1
Jimmy Kowalski Posted Saturday at 15:14 Posted Saturday at 15:14 26 minutes ago, Valk said: Neko je izbrojao da Kalinić u poslednjih pet utakmica ima više skokova nego Luka i Plavšić zajedno Krilo Više skače Nego dva centra Zajedno Sram bilo Tea što ne skače ko Kalina. Pa i igra znacajno vise nego ova dvojica zajedno, skoro svaku tekmu po 30 minuta. Logicno i da ima vise skokova..
Valk Posted Saturday at 15:22 Posted Saturday at 15:22 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa i igra znacajno vise nego ova dvojica zajedno, skoro svaku tekmu po 30 minuta. Logicno i da ima vise skokova.. To stoji, ali ne menja moju poentu. 1
Ratamahatta Posted Saturday at 15:34 Posted Saturday at 15:34 (edited) Ja sam ljut na Teoa sto kod nas nije dosao onomad kad je otisao da igra FIBA Ligu Sampiona. Tad je jos bio u top 5 EL plejeva, sad je top samo po lucidnosti jer s tim se rodio Hot take: Caco je bio bolji od njega, pogotovo u starosti Danas je olupina naspram cak i onog sto je u Kinderu bio. Slazem se da nije kriv sto je Jago drugi plej, pogotovo nije bio kriv prosle sezone Hot take 2: Bilo mu je vreme za penziju jos 2022. Igra s loptom u rukama, keca i dvojku, ne moze on da se slepa kao Pedja u Dalasu pa da ceka i tovari. Na njegovoj poziciji se gubi i dobija sve. Da recimo CMM uzme neki sut u sedmoj sekundi napada preko ruke eto tako bzvz i promasi, internet bi mu ruke sekao, ne bi bilo cu gu sutnem Osvojicemo 3 trofeja i ove sezone, 2 na pravila o kosarkaskom drzavljanstvu i 1 na pesmu Spoiler Oko Teovo, srce Jagovo Pamet Babina, snaga Dedina! 55 minutes ago, Valk said: Neko je izbrojao da Kalinić u poslednjih pet utakmica ima više skokova nego Luka i Plavšić zajedno Krilo Više skače Nego dva centra Zajedno Sram bilo Tea što ne skače ko Kalina. Nije problem sto ne skacu, problem je sto ne zagradjivu Ako baba gradi, ni Rodman nece hvatati. Ako Bolom Boj gradi (a on usput i skace like a boss), onda i Kenan hvata Edited Saturday at 15:44 by Ratamahatta 2 1 1
Dankan Ajdaho Posted Saturday at 19:00 Posted Saturday at 19:00 Praktično se niko puno ne cima oko zagrađivanja.
Moća Posted Saturday at 19:35 Posted Saturday at 19:35 Teo ove godine nema veze sa onim od prosle, ovo godine je toliko usporio da i u napadu vise ne moze kao ranije a o odbrani da ne govorim. Na zalost postao je prevelika rupa u odbrani a u napadu vise ne moze da donese kso pre i tu nastaje problem. Uini pominje da ga je Sferopulos stavio da cuva Karlika ali to je svejedno jer svaka ekipa protiv nas u napadu odmah izrotira da Teo ostane na najbrzem i tu smo cao zdravo jer on ni cunj ne mose da sacuva. To da je treci plej je glupost jer je najveci autoritet u ekipi pa i za Sferopulosa na zalost i tu nam je problem. I ostali su odigrali lose ali ove godine nam Teo konstantan minus na terenu. Da se razumemo volim ga ko rodjenog ali vise jednostavno ne mozem 2 1
Eleniko Posted Saturday at 19:39 Posted Saturday at 19:39 Ovim putem pismeno ovlašćujem Moću da se u moje ime izražava o Teu uključujući da preuzimam svaku vrstu odgovornosti pa i krivičnu. 1
uini Posted Saturday at 21:17 Posted Saturday at 21:17 1 hour ago, Eleniko said: Ovim putem pismeno ovlašćujem Moću da se u moje ime izražava o Teu uključujući da preuzimam svaku vrstu odgovornosti pa i krivičnu. naslovi na nova sport za 22. i 23 novembar a vezano za zvezdu i partizan: 1 Crno-bela simfonija koju su svi čekali, igrači sproveli Željkov plan u delo 2 Sferopulos je najslabiji Zvezdin pojedinac: Ima kredita, a i vremena da ispuni obećanje 3 Ko je sumnjao u Obradovića, prevario se – Partizan je doveo pod konac za derb 4 Teodosić nije ni senka igrača iz prošle sezone 5 Partizanu sada treba kontinuitet – jedna pobeda ne čini sezonu, ali jeste izlaz iz krize
Milosh76 Posted Saturday at 21:23 Posted Saturday at 21:23 I onda mi pobedimo Bajern, a njih Olimpijakos, pa se naslovi promene u sekundi. 2 1
Recommended Posts