Valk Posted Saturday at 13:05 Posted Saturday at 13:05 Verujem da je ovo Teu poslednja sezona aktivne košarke, nema potrebe dalje da se maltretira. Ne radi se o die hard fanovima u smislu da slepo verujemo da je on nepogrešiv (ko je, uopšte?) već da je zaista u najmanju ruku nekorektno i nezahvalno upirati prstom* u NJEGA kao u krivca za poraz u derbiju jer to nije. Ne aludiram na Elenika jer se čovek ogradio da nije gledao i da iznosi samo neko opšte mesto. 5 1
kralj Posted Saturday at 13:10 Posted Saturday at 13:10 Teo i tako treba da se posmatra izopšteno. Jedan od najboljih naših igrača ikada, najatraktivniji svakako (ajde uz Jokića). I kad ti takav jedan Dzo Stramer reši da nešto otpeva na bis, koga boli patka ja li je riknulo ozvučenje. 6 1
Mindaugas Žukauskas Posted Saturday at 13:24 Posted Saturday at 13:24 4 minutes ago, Valk said: Verujem da je ovo Teu poslednja sezona aktivne košarke, nema potrebe dalje da se maltretira. Ne radi se o die hard fanovima u smislu da slepo verujemo da je on nepogrešiv (ko je, uopšte?) već da je zaista u najmanju ruku nekorektno i nezahvalno upirati prstom* u NJEGA kao u krivca za poraz u derbiju jer to nije. Ne aludiram na Elenika jer se čovek ogradio da nije gledao i da iznosi samo neko opšte mesto. Ne nužno za poraz u derbiju, ali koliko je uzeo završnica da rešava (šutem!?) ove godine? Asvel i bacio je još onaj airball par tekmi pre toga. Sam sebe nameće kao glavnog protagonistu, i onda kao, što ste napali mene, ja sam treći plej koji igra 10 mins. Upravo u derbiju se očekuje da Miloš pruži najbolju partiju, i mogu da razumem da ljudi upiru prstom (i) u njega kad ne isporuči. Ono što je meni takođe utisak, pogotovo nakon što je preuzeo onaj tajmaut od Sfera u Vilerbanu, je da dosta protagonizma uzima na svoju ruku i bez dogovora sa trenerom, i to je još jedna zamka po hemiju ekipe, koju bi Sfero mogao da ima do kraja sezone. Ukratko, kapiram zašto pojedini pizde na Tea, verovatno bih i ja u njihovoj koži, ali opet, Teo je Teo i možda na kraju sezone (uprkos godinama) ućutka sve suvom genijalnošću, kao što je umeo. 1 1
uini Posted Saturday at 13:29 Posted Saturday at 13:29 ja nemam cak previse protiv ni to sto lsolidan broj ljudi ne postuje njegov opus, vec iskljucivo imam problem da se okrivljuje treci plej sa 10mins u igri, u utakmici koju su jako lose odigrali cmm, kalinari, canaan, nedovic, trener. 3
Milošica Posted Saturday at 13:31 Posted Saturday at 13:31 (edited) Ovo što mindi piše je ključ. Da li Teo sam zahteva veliku ulogu(a Sfero u tom smislu nije Kari iako je izuzetan trener) ili mu je nametnuta. U prvom slučaju - tim Eleniko. U drugom - tim uini. I naravno, bilo šta od toga ne znači da neće rešiti sledeći derbi na primer. Nije da nije rešavao prošle sezone. Edited Saturday at 13:33 by Milošica
uini Posted Saturday at 13:34 Posted Saturday at 13:34 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne nužno za poraz u derbiju, ali koliko je uzeo završnica da rešava (šutem!?) ove godine? Asvel i bacio je još onaj airball par tekmi pre toga. Sam sebe nameće kao glavnog protagonistu, i onda kao, što ste napali mene, ja sam treći plej koji igra 10 mins. kako je doslo do tog suta? jel se desilo nesto napad i dva pre toga, jel bilo nekog konteksta i u toj akciji za airball ili sve gledamo kao deca nizih razreda osnovne skole? ali hajde i tako naivno da gledamo, pa neka bude kriv za asvel (a nije), zasto bi to bio razlog da se trpa za tekmu protiv partizana? 2
Valk Posted Saturday at 13:36 Posted Saturday at 13:36 8 minutes ago, Eleniko said: Koji si ti car diplomatije....🤩 Bukvalno! Priča se povela oko Teovog "sjebavanja" derbija a onda upada dobronamerni komšija sa "možda nije sjebao derbi ALI šta ćemo sa Asvelom" Neka, Mindi je naš brat, vidiš da brine iskreno kako ćemo šta ćemo. 1 1
kralj Posted Saturday at 13:38 Posted Saturday at 13:38 2 minutes ago, uini said: kako je doslo do tog suta? Pa Sferu na tabli obrisao trojku i upisao 4. Taj pas ne mogu gi dam. Neće prođe. 1 2
Valk Posted Saturday at 13:41 Posted Saturday at 13:41 2 minutes ago, kralj said: Pa Sferu na tabli obrisao trojku i upisao 4. Taj pas ne mogu gi dam. Neće prođe. Jedva čekam da Teo prihvati poziv i nacrta im se u podkastu da ih popiše™ Sedeli bi na podu dok on priča. 3 1
Mindaugas Žukauskas Posted Saturday at 13:42 Posted Saturday at 13:42 Just now, uini said: kako je doslo do tog suta? jel se desilo nesto napad i dva pre toga, jel bilo nekog konteksta i u toj akciji za airball ili sve gledamo kao deca nizih razreda osnovne skole? ali hajde i tako naivno da gledamo, pa neka bude kriv za asvel (a nije), zasto bi to bio razlog da se trpa za tekmu protiv partizana? Ne kažem da je objektivno razlog, ali navijači kojima je puna kapa od ranije, će lako da pretoče svoje nezadovoljstvo i u komentare nakon bledog derbija. Ja sam napisao da očekujem da Teo odigra derbi mnogo motivisanije nego ostale utakmice, i da gledam njegov performans i iz te prizme. Ono kad je Zvezda hvatala poslednji voz za eventualni preokret, Teo tapkao loptu 19 sekundi i uvalio je Jagu na 8 metara. To nisam navikao od njega. 1
uini Posted Saturday at 13:45 Posted Saturday at 13:45 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne kažem da je objektivno razlog, ali navijači kojima je puna kapa od ranije, će lako da pretoče svoje nezadovoljstvo i u komentare nakon bledog derbija. jos kad bi znali cega im je puna kapa od ranije, gde bi im bio kraj. 1
kralj Posted Saturday at 13:46 Posted Saturday at 13:46 4 minutes ago, Valk said: Jedva čekam da Teo prihvati poziv i nacrta im se u podkastu da ih popiše™ Sedeli bi na podu dok on priča. To bi trebalo na svim kanalima prenositi. Bez zajebavanja. 1
Eleniko Posted Saturday at 13:49 Posted Saturday at 13:49 (edited) pa znamo ali nećemo da se nadgornjavamo. mislim, meni sve i da izuzmem to što svi ali SVI pa i uini znamo da ne sme da bude na terenu u poslednjih 120 sekundi, najviše smeta to useravanje treneru u autoritet, to njegovo paj sad igramo ovako. druže, ovo je 2024. godina i nije valjevski derbi, ne igra se više nigde tako. da stvar bude gora ima i madridska trojka vršnjaka, ok sada dvojka, čiji je doprinos uspehu tima nemerljivo veći. Edited Saturday at 13:55 by Eleniko 1
Nikodije Posted Saturday at 13:53 Posted Saturday at 13:53 (edited) 1 hour ago, uini said: pri čemu je najgori igrač u jakoj konkurenciji, bio naš prvi plej CMM, koji je imao 9 asistencija i nesto slabo prodatih lopti, recimo tri ali je teško dočarati nekome kako je do tih 9ast došlo, ja ne umem. ostalo, pakao. +1000 Mnogo je smešno napadati trećeg pleja (mada, ako ćemo da teramo mak na konac Teo je u ovom timu dvojka zapravo), u situaciji kada je nominalno prvi plej bio kriminalan. Ni meni nije jasno kako je došao do tih 9 asistencija, ali ako mi to neko izvuče kao argument da nije bio loš, onda je jasno da taj nema pojma o košarci. Teo u ovom timu dođe kao neki začin, da ne kažem rakija uz klopu, ali ako si sjebao glavno jelo pa uzmeš samo rakiju, napićeš se i ostaćeš gladan. Edited Saturday at 13:55 by Nikodije
Recommended Posts