Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Bilo koji igrac koji moze da izvuce consistency duzi od 5 tekmi vise ne ostaje u Evroligi, mi gledamo BASBAS/Premia kosarkase

Posted
2 hours ago, Eleniko said:

jebo nas miša a tek će da nas jebe.

pošto drugi ili treći put od derbija pominješ ovo u nekoj iteraciji, daj pojasni mi šta je to teodosić uradio toliko grdno, usput za 10mins, da bi izazvao toliki gnev?

temu na voxu od jutros više ni ne otvaram, jer je pitanje trenutka kada će ga optužiti za neke ozbiljnije rabote, tipa rušenje u savamali i sl

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Da me neko tako voli kao Uini sto voli Tea i Frenka....

• +1 2
Posted

to van diskusije ali bih voleo i da čujem neku kraću eksplikaciju hejta

Posted

Nije sačuvao onu južnosudansku lasicu, možeš misliti. Kao da je to uspevalo i mlađim igračima i boljim defanzivcima od Tea.

Čim je ušao, napravio je 3+1, od asistencija ima 0 jer drugi maše zicere koje im daje na tacni.

Teo ume da upadne u štetočina mode ali u derbiju to nije bio, no on je easy target.

• +1 4
Posted (edited)
10 minutes ago, uini said:

pošto drugi ili treći put od derbija pominješ ovo u nekoj iteraciji, daj pojasni mi šta je to teodosić uradio toliko grdno, usput za 10mins, da bi izazvao toliki gnev?

temu na voxu od jutros više ni ne otvaram, jer je pitanje trenutka kada će ga optužiti za neke ozbiljnije rabote, tipa rušenje u savamali i sl

nisam gledao derbi /ne gledam iz zdravstvenih razloga poodavno, evt ako vidim da se nešto zanimljivo desilo prevrtim unazad a to ovde nije bio slučaj/ pa ne mogu da ti konkretno odgovorim. ali pišem an ženeral, njegov ulazak u ovu sezonu ne miriše na dobro sem ako ne prizivamo isti scenario kao prošle. loše počeo, dosta toga izvukao u 2/2.

OK može se i tako gledati na stvari, da teodosić ne zauzima ničije mesto i da uprava ne bi dovela nikog boljeg ili upotrebljivijeg.

meni je samo bezveze da se leđenda devalvira na ovaj način, da često igraju preko njegove defanzive ili baš na njega. čekam da vidim da uradimo nešto dobro i korisno preko njega, umesto da se preostala spoljna linija zentuje od njega i reakcije.

i nema to posebno veze sa godinama nego sa stavom. imali smo mi igrača koji su u tu nekim godinama izgledali daleko spremnije, potentnije i determinisanije od njega, počeću od naprimer stratosa perperoglua koji je mislim sa 35-6 igrao kod nas, ne držite me za reč. ali je bio primer kako se funkcionalizuju ograničenja i igra na prednosti koje je zadržao u tim godinama. no ne bih se zakleo da teo i dalje radi na sebi i tome šta zaista može da uradi bolje od drugih, nego šta je ostalo od ranije, ostalo.

Edited by Eleniko
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

meni je samo bezveze da se leđenda devalvira na ovaj način, da često igraju preko njegove defanzive ili baš na njega. čekam da vidim da uradimo nešto dobro i korisno preko njega, umesto da se preostala spoljna linija zentuje od njega i reakcije.

daklem, nisi gledao, već pratiš vajb zvezdaškog inferneta.

devalviraju legendu oni koji ga tako trpaju, jer informer i slični su nas naučili da je istina rastegljiva a često i neobavezna

- jeste, primili smo 5 ili 6 poena preko njega (toliko je i on sam dao prethodno za 2mins), jer ga je sferopulos iz nekog razloga stavio na karlika džonsa a ne da brani spotup šutera na krilu, što treneri rade  rutinski i za bolje defanzivce i mladje

što se bolda tiče, monako se nije desio ili je bilo davno, šta li?

ili kao što je jedan moj x-kolega napisao nakon te tekme, na nečiju banalnu & benignu opasku "klasa je večna" -"kada to (2xtrice u klaču i touchdown pas za kalinića između, prim. uini) uradi makar u 90% utakmica, onda će biti klasa".

mislim, zbogom kikindo.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, uini said:

devalviraju legendu oni koji ga tako trpaju, jer informer i slični su nas naučili da je istina rastegljiva a često i neobavezna

- jeste, primili smo 5 ili 6 poena preko njega (toliko je i on sam dao prethodno za 2mins), jer ga je sferopulos iz nekog razloga stavio na karlika džonsa a ne da brani spotup šutera na krilu, što treneri rade  rutinski i za bolje defanzivce i mladje

ili kao što je jedan moj x-kolega napisao nakon te tekme, na nečiju banalnu & benignu opasku "klasa je večna" -"kada to (2xtrice u klaču i touchdown pas za kalinića između, prim. uini) uradi makar u 90% utakmica, onda će biti klasa".

mislim, zbogom kikindo.

Teo je prosle godine, u kojoj je u vecem delu izgledao isto kao i ove, imao brutalnu partiju protiv Makabija sa 27 poena i 14 asistencija koja je vlazni san i nedostizni ideal za doslovno sve igrace koji igraju Evroligu. Ne postoji igrac u Evropi koji je sposoban da isporuci toliki broj asistencija na toliko poena. Nas i njegov problem je sto zbog godine Teove proizvodnje takav ucinak s tolikom minutazom automatski znaci da ga posle nemas bar mesec dana zbog raznih povreda. Covek ima 38 godina, ako smo mi zasnivali rezultat u Evroligi na njemu onda je nesto debelo pogresno u selekciji i nema nikakve veze sa njim.

• +1 3
Posted
14 minutes ago, uini said:

mislim, zbogom kikindo.

Druže nemoj ovo - nisi gledao a kenjaš jer je ovo jedina utakmica ove sezone koju nisam gledao (i ne želim jer sam i tebi i svima još u ponedeljak saopštio rezultat). 

Ukratko nema potrebe za raspravom jer ti veruješ da je Teo bog, ja i ne baš. Odigraće povremeno nešto za pamćenje, videćemo koliko bitno i to je to. Ova Evroliga nije mesto za rekreativce ali srećom pa nam dolazi Bajern u naletu.

Posted

pa jasno je da ne zasnivamo rezultat i igru na njemu, pošto za razliku od prošle sezone igra 10 ili 15mins tops.

a ne ulazi u igru jer je red na njega u rotaciji, već kada CMM i/ili yago ne mogu da isporuče ono što se traži.

tako je bilo i na derbiju. ušao, ubacio 5 brzih poena, kasnije asisirao petruševu za polaganje gde je ovaj popio bananu i nekome ko je bio sam na trici iz ćoška i promašio.

željko uveo karlika a sfero ostavio tea na njemu, otprilike jedini spoljni igrač na kojem nije trebalo da ostane.

onda u drugom imao još jednu asistenciju za petruševa gde je ovaj omašio sve 1na0 kao ben simmons i to je bila cela njegova uloga u tekmi od 40mins

pri čemu je najgori igrač u jakoj konkurenciji, bio naš prvi plej CMM, koji je imao 9 asistencija i nesto slabo prodatih lopti, recimo tri ali je teško dočarati nekome kako je do tih 9ast došlo, ja ne umem. ostalo, pakao.

kada CMM, canaan, nedović i eventualno yago, budu igrali tek dobro, neće biti naročite potrebe ni za ovih 10ak mins.

• +1 2
Posted
Just now, Eleniko said:

Druže nemoj ovo - nisi gledao a kenjaš jer je ovo jedina utakmica ove sezone koju nisam gledao (i ne želim jer sam i tebi i svima još u ponedeljak saopštio rezultat). 

Ukratko nema potrebe za raspravom jer ti veruješ da je Teo bog, ja i ne baš. Odigraće povremeno nešto za pamćenje, videćemo koliko bitno i to je to. Ova Evroliga nije mesto za rekreativce ali srećom pa nam dolazi Bajern u naletu.

izvini za nisi gledao al stvarno sam frustriran sa vaskolikom kenjažom a onda ispadne da nisi ni gledao

nego, bold? monako??

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Misliš ne bi dobili Monako bez Tea?

vrlo moguće ali jel' sad "uraditi nešto dobro & korisno" znači samo da tu tekmu ne možeš dobiti bez njega?

pošto onda dva igrača zvezde na dveipo tekme mogu da se kvalifikuju po tom kriterijumu, kao igrači koji urade nešto dobro i korisno

isto bi važilo i za svaki drugi el tim

• +1 1
Posted

Uini izvini tebe stvarno volim /kao Bolomboj Sfera, like/ znači ne cenim nego volim, da bi nastavljao dalje. Ti si možda u pravu a to za moju želju da na ovom nivou budemo solidniji EL tim sa manje rizika nije toliko bitno. I najviše bi voleo da me Teo demantuje već u petak.

Posted

Slično kao sa Novakom Đokovićem, die hard fanovi odbijaju da prihvate realnost da je 37 godina ozbiljna kilometraža u profi sportu. Naravno da se Teo još uvek koprca isključivo na konto svoje košarkaške genijalnosti, ali godina proizvodnje je neminovnost, i samo je pitanje da li je ovo ta sezona kad će uvideti da više smeta na terenu, nego što doprinosi. Ili možda sledeća.

• Wub 1