Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, harper lee said:

Dobric je juce protiv Danske koja je izasla sa jednim Cercilom visine i gradje kao njegov slavni prethodnik ser Vinston, jednim starijim afroamerickim gospodinom Larsenom sa 80% masnoce i grupom juniora bio tragikomican, blamirao se za sve pare. Onoliko zicera koliko je on juce promasio ne promasuje ni sedmogodisnji klinac kojeg na poluvremenu neke utakmice izvede tata da baca na kos pa cela hala navija za njega dok ne dobaci do kosa.

Imacemo mi problema sa Partizanom ove godine do kraja, ekipa im je selektirana tako da moze da eksploatise nasu sto skracenu sto penzionersku spoljnju liniju na obe strane parketa a i jaci su u reketu dok smo mi bez Bolomboja. Obradovic nije veverica, tacno je znao gde smo u ovom trenutku busni, njegovi igraci su samo pratili plan igre i sve vreme drzali utakmicu pod kontrolom. Juce nam je bila mozda najveca sansa da ih dobijemo a oni su nas oprali, centrifugirali i okacili da se susimo po sistemu "devojcica vodu gazi, haj' lagano". Ovo sto pricaju nasi igraci da su odigrali mekano, da nisu bili glavom u utakmici i da nisu odgovorili na Partizanovu agresivnost naravno da ce da pricaju jer ima jos mnogo da se igra pa da ne gube samopouzdanje, prava slika je da su bez Bolomboja u reketu jednostavno bili nemocni i da ih je Partizan oduvao, snagom, visinom i atleticizmom.

Ako budemo igrali kao sinoc nama ce svaka utakmica biti problem, pogotovo protiv ekipa koje igraju brze. One nam ne leze, a sledeci protivnik u EL je bas takav.

CMM se bio malo podigao, poceo da lici na nesto, sinoc nista, a on je najavio da ima neke otvorene racune sa Partizanom. E, pa mudonjo moj, bas si ih lepo naplatio.

Znaci pozicija pleja nije konstantna, a kada se CMM ne pojavi, ostaje Teo penzioner. i Jago. Uz to povredjen Bolomboj, i mozemo samo da budemo srecni sto je dosao Petrusev, pa imamo barem jednog centra, jer su Mitrovic i Plavsic kriminalni do bola.

Ono sto mi isto ne radimo na najbolji nacin je da kreiramo pozicije za Kenana ili Gidru. Naravno da ce odbrane znati za njihov sut, ali bas zbog toga moras nesto da kreiras nesto da dodju do slobodnog suta. Kalina se previse trosi, pored sve zelje i zrtvovanja smatram da, posto je i on dosao u neke godine, ne bi trebao sibati vise od 20 minuta.

Posted (edited)
12 minutes ago, assignment said:

CMM se bio malo podigao, poceo da lici na nesto, sinoc nista, a on je najavio da ima neke otvorene racune sa Partizanom. E, pa mudonjo moj, bas si ih lepo naplatio.

U pitanju je kurton koji ne ume da igra ozbiljnu košarku, poziciono 5 na 5. To se videlo ranije, to se videlo juče. Svaki put kada neko bude uspeo da uspori igru (kao Robija juče), da se igra šahovski ovaj će se pogubiti, driblati u mestu sa blagotelećim pogledom, dodavati prvom do sebe ili ispaljivati frljoke i to je najveći problem ovog tima. Kepec Jago i Fočo Teodosić ne mogu da pokrpe ono što nam nedostaje od glavnog projektovanog plejmejkera.

Edited by Nikodije
  • Hvala 1
Posted

bože mili šta se ovde piše

pa mi cele sezone igramo pozicioni napad i usporavamo igru

niđe crne tranzicije sem kad CMM /ili nedo/ povuku na svoju ruku

• +1 1
Posted

Odigralo smo lose, nije nas islo, Sfero se totalno pogubio. Pa malo nesto da je valjalo, bila bi egal tekma. Sad nista zivo ne valja.

• +1 2
Posted

Ima ovde i te kako dobrih igrača, ja bih promenio samo glavnog pleja i zahvalio se dvojici- trojici iz domaće osnove, ostalo je ok. Sjebala nas je povreda Bolomboja, nismo isti tim bez njega.

Posted

a teu bi dudlačili i dalje, jebeni cigani

• Haha 1
Posted
6 hours ago, assignment said:

Slazem se generalno sem bolda. Dobric do sada nicim nije pokazao da ce nam "faliti". Barem ne igracki, to za energiju mozda, stim da i to ne treba ako ostali udju u utakmicu kao sto vecina nasih igraca nije. Cisto sumnjam da bi ista bilo drugacije da je igrao Dobric. A i trener je sinoc fejlovao solidno, doduse sam je priznao....

Iako je poraz koji boli, i to jos od Partizana, nije lose to sto je Robija pokazao da derbi moze da se dobije i bez domacih igraca koji eto "osecaju derbi"

Dobrić je pokazao u prethodnim sezonama kao i Deda da se u derbiju pretvaraju u drugačiju zverku. Da se ja pitam Mitrovic bi bio aut a Deda in pa na centru imaš Plavšića i Petruševa bez obzira koliko vi kenjali da je plavšić glup on ima ogromno telo i u većini slučajeva će protivnik biti ako ništa bar ometan tim telom a sa druge strane Mitrović više ne može ni čunj da sačuva.

• +1 1
Posted
39 minutes ago, Nikodije said:

Sjebala nas je povreda Bolomboja, nismo isti tim bez njega.

A on evo ga, samo što nije, vidi se na snimku.

Ne do bog da dovedemo centra.

Posted
2 minutes ago, Moća said:

Dobrić je pokazao u prethodnim sezonama kao i Deda da se u derbiju pretvaraju u drugačiju zverku. Da se ja pitam Mitrovic bi bio aut a Deda in pa na centru imaš Plavšića i Petruševa bez obzira koliko vi kenjali da je plavšić glup on ima ogromno telo i u većini slučajeva će protivnik biti ako ništa bar ometan tim telom a sa druge strane Mitrović više ne može ni čunj da sačuva.

Deda do Aprila obicno ne igra nista, nebitno koja utakmica, svake godine. Hvala im na ABA titulama i sta su ucinili za nas. Ali oni se (uz Mitrovica) godinama vuku u Zvezdi, udobno je, i vise nego dobro placeni. Njihovi pokusaji da vani odigraju nesto su dovoljni pokazatelj njihovog realnog kvaliteta.  Znaci nagledao sam ih se, oni uopste nemaju vise mogucnost nekog igrackog napredtka, ali bi meni igrali ABA da neki drugi igraci koji cimaju EL odmore. Ogromno telo Plavsica ti nista ne znaci kada ne znas da ga koristis, ili masis stalno zicere.

Ovih 11 meceva u EL su dovoljan reper da se barem vidi ko moze, a ko ne... A za nivo EL, Davidovac nikada nije mogao, Mitrovic vise ne moze, Lazic odavno ne moze, Plavsic (jos??) ne moze. Dobric kada je u formi, moze da bude role player...

Posted

Bogosavljev, Karadžić, Avdija. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

U19 ekipa izgubila od Cibone skoro stoka razlike na juniorskom aba turniru. Izgleda da ćemo aktuelnu domaću osnovu morati da gledamo još 10 godina, pošto nešto mlađe i bolje nisu u stanju da naprave. Napraviće Miško ali nam neće dati ništa osim nekog novog Plavšare.

Posted (edited)
3 hours ago, assignment said:

To su bile samo price za budale koje su imale za cilj da pokriju neprincipijelnost ultrakopa oko ex Partizanovih igraca.

Edited by Orle Zmajević
Posted

Bugarski repstativac sinoc imo 9 asistencija vise od Mise, samo kazem

• +1 1
  • Haha 1
Posted

jebo nas miša a tek će da nas jebe.

nego, kad operemo ovaj sinoćnji bajern sledeći petak i cmm napravi pir 150, ko će da se poliva pepelom

tipujem na brata nikodija, on je najlabilniji od sviju

• +1 1