assignment Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Eksplotišu našu najveću manu, nedostatak Bolo Boya 1
elementary Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ne znam ,uopšte mi se ovo ne svidja ,mada mi najgore igramo u drugoj četvrtini . Rastrzano dosta ,dva minuta dobre igre u oba pravca ne možemo spojiti .Ovo mirise na jedan poraz ,igramo kao protiv Asvela tromo i glupo. Bacimo poluvreme u vodu pa krenemo u trećoj da igramo . Edited 11 hours ago by elementary
Defunctus Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ukratko, njima raste samopouzdanje, jer znaju da i ako promase neko njihov ce da skoci. Nama se stiskaju muda, jer znamo da skoka nemamo. Zalizani nam je jebo kevu sa Plavsicem.
elementary Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kreteni loptu ne mogu da uhvate . Cak i malo gubimo pored ovoliko skoka u napadu i njihovih osvojenih lopti. 1
elementary Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Partizan je loša ekipa malo da se popravi skok i gazimo ih u trećoj . Navikli smo se već na ocajnu drugu četvrtinu . Edited 11 hours ago by elementary
Recommended Posts