Hamlet Strašni Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, Valk said: Krenula je serija tekstova koji izražavaju zabrinutost (lol) formom Gedraitisa i pitaju se šta on to ima što Dobrić nema, Dobrić koji je dobar za repku ali nije i za Sferopulosa. Nisam čitala jer je jasno da su po zadatku tj sa agendom, ali baš mi nekako otužno to deluje. Видео сам негде на ФБ неколико кратксих разговора са нашим играчима са истим питањима. Питали Недовића, ко из екипе може да га добије 1 на 1. Недовић размисли пола секунде и каже нико. Питали Давидовца, он се насмеје мало и каже - вероватно пуно њих. Сад видим да се прича о Добрићу, али нема везе симпатично је свакако. 1
pbg12345 Posted November 17 Posted November 17 jel veceras slobodan ulaz samo za gornji nivo ili za celu halu? i zna li se ko odmara veceras?
Valk Posted November 17 Posted November 17 20 minutes ago, pbg12345 said: i zna li se ko odmara veceras? Pitaš za naše ili tvoje? 2
Valk Posted November 17 Posted November 17 3 minutes ago, pbg12345 said: za moje znam sta su jeli za dorucak Znači hoćeš da im preneseš heads up ko im ga večeras neće ogaditi? Ja mislim da će Nedović odmarati do četvrtka. 2
Eleniko Posted November 17 Posted November 17 2 hours ago, kralj said: Rekao bih da nam je petorka trenutno za klasu bolja od Partizanove. Bilo bi lepo Neda da se oporavi, njega Derbi lepo vozi. Partizan ima ujednačeniji sastav, što je uglavnom plus, ali kod njih se još uloge traže, odgovornost se predaje kao vruć krompir, pa ako stisnemo odbranu solidni smo favoriti. Na drugoj strani terena ćemo već izmisliti poene. @Valk molim te banuj ga preventivno, maleriše već drugi put... 2 1
papapavle Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, pbg12345 said: jel veceras slobodan ulaz samo za gornji nivo ili za celu halu? i zna li se ko odmara veceras? Piše da je ulaz slobodan, ali samo za Zvezdaše😁 https://kkcrvenazvezda.rs/news/crveno-beli-docekuju-borac-iz-cacka-nedelja-19-casova-uz-slobodan-ulaz
MeanM@ Posted November 17 Posted November 17 Jel vam štuca Arena? Tacnije, Arena Cloud je u pitanju 2
harper lee Posted November 17 Posted November 17 Plavsic je takav trupac u odbrani da to nije normalno ni za amatera. 37 minutes ago, MeanM@ said: Jel vam štuca Arena? Tacnije, Arena Cloud je u pitanju Imas prenos na Areni 10, tu ide normalno. 1
Maximili Posted November 17 Posted November 17 (edited) Plavšić ima brzinu i pokretljivost.. stvarno se nadam da će naučiti pomeranja u odbrani iskakanja i udvajanja.. on nogama može sve da isprati, to je najvažnije. Šteta da se ova visina ne iskoristi. Ima i neku napaljenost u sebi koja mi se svidja Edited November 17 by Maximili
hrkljush boys_2 Posted November 17 Posted November 17 Dajder Sfero sad Rokasa i Yagoslava. Šteta što u timu nema malog Kostića na ovim utakmicama, prošlo kolo opet 20 pts za Dinamik. Daum vazda u ofsajdu.
Eleniko Posted November 17 Posted November 17 11 minutes ago, Maximili said: Plavšić ima brzinu i pokretljivost.. Ima i neku napaljenost u sebi koja mi se svidja napaljenost mrkog bosanskog međeda u teranju uzmi ostavi tako nekako 1
harper lee Posted November 17 Posted November 17 Plavsica i Mitrovica ubija izvesni Marko Pavicevic. Evroligaski centri. 1
Recommended Posts