Hele Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 I da moze i da ne moze, potrosi ih Mitrovic uzaludno 🤣 5
Valk Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 20 minutes ago, Ratamahatta said: Ovaj chart izgleda kao teška nebuloza. ispade Daum ubio a Kodi bio mnjah.
nahbar Posted November 15, 2024 Posted November 15, 2024 12 hours ago, assignment said: Da nam je neko garantovao jednu pobedu na ovoj turneji, kapiram da bi 90% oberucke prihvatili. Cak sam i misljenja da je bolje sto smo dobili Monako, jer ce nam oni pre biti na kraju konkurenti za gornji deo tabele nego jebeni Asvel. Sto se tice same utakmice je naravno ogromna steta, jer se moglo dobiti, samo uz pametnijih zadnjih dva minuta. I tu mislim da Sfero mora da poprica sa Teom, jer nije on vise taj koji treba da resava zadnje napade. Tu smo se malo samo ubili... Sto se tice sudija, hocu da verujem da ne postoji neka namera, i da su neke sudije jednostavno lose sudije, sto je opet sramota cele lige. Ali ukus posle Zaligirisa, Barce i ovog sinoc je bas bljak... Mislim da ce Monako svakako biti ispred a Asvel iza nas. Ok je jedna pobeda na ovoj turneji, ali bolje je da smo dobili ovu drugu, ovako ostaje zal da smo kiksnuli
Ratamahatta Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 Karacemo konstantinopoljsku pivaru tamo pa cemo brzo zaboraviti 1
Fanta Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 Protiv Partizana samo ozbiljno sledece nedelje. Ne treba ih podceniti a ni unapred upisivati pobedu. Derbi je to.
harper lee Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 Just now, Fanta said: Protiv Partizana samo ozbiljno sledece nedelje. Ne treba ih podceniti a ni unapred upisivati pobedu. Derbi je to. Niko nece potceniti Partizan, niti ima ikakvog razloga za to. U pitanju su dve ekipe slicnog kvaliteta od kojih je jedna u nesto boljoj formi, iskusnija je i ima vise igraca koji su igrali derbije i ranije. To su neke prednosti Zvezde i to sto ce se igrati pred Zvezdinim navijacima ali ipak u hali gde Partizan i igra i trenira pa ni ta prednost nije nesto prevelika. To su sve periferne prednosti koje lako mogu da ispare ako ekipa ne udje ozbiljno i skoncentrisano u utakmicu. S druge strane, Partizan moze mnogo da dobije i skoro nista da izgubi na ovoj utakmici tako da mogu da igraju rastereceno a to moze da se odrazi na procente suta koji su im u poslednje vreme najveci problem. Plus nama jos uvek ne igra prvi centar i jedan od najboljih igraca ekipe. Zvezda je favorit ako se pogledaju poslednje utakmice ali nece dobiti utakmicu ako je ne odigra punim gasom. Mislim da to i Sferopulos i igraci odlicno znaju. 5
Ratamahatta Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 Dobijamo 1-2 razlike i Nilikina masi tricu za pobedu 3
uini Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 tjah, ,ne bih ja prizivao karmu tim tovarenjem ntilikine, koje se lahko odomacilo po zvezdaskom infernetu. 1 1
uini Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 pa jedino ta ravnoteza spasavy zvezdinu karmu a ujedno govori i puno toga o srbskom kontekstu, nevezano za basket. 1
Ratamahatta Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 Sto da ne, tako je sladje. A i nismo bolji 20 razlike kao u odnosu na Albu pa da igramo na autopilotu, ili da kontrolisemo tekmu kao protiv Baskonije. Proradice im ego, narajcace ih Zoc, dace na toj tekmi i sto imaju i sto nemaju. Imaju 6 poraza zaredom u EL i 8 zaredom protiv nas 1
VoodooDerina Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Baš zvog tih 6 i 8 poraza za redom bilo bi pravo čudo da ode na 7 i 9. Dvojka kao kuća.
Valk Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Krenula je serija tekstova koji izražavaju zabrinutost (lol) formom Gedraitisa i pitaju se šta on to ima što Dobrić nema, Dobrić koji je dobar za repku ali nije i za Sferopulosa. Nisam čitala jer je jasno da su po zadatku tj sa agendom, ali baš mi nekako otužno to deluje. 5
kralj Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 Rekao bih da nam je petorka trenutno za klasu bolja od Partizanove. Bilo bi lepo Neda da se oporavi, njega Derbi lepo vozi. Partizan ima ujednačeniji sastav, što je uglavnom plus, ali kod njih se još uloge traže, odgovornost se predaje kao vruć krompir, pa ako stisnemo odbranu solidni smo favoriti. Na drugoj strani terena ćemo već izmisliti poene. 2 1 1
Recommended Posts