Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, harper lee said:

Koji je ovo put da Luka Mitrovic kad zasere pokaze treneru da trazi celindz iako je i on sam svestan da je od njega lopta otisla u aut?:D

Mislim da on još nije ukapirao koncept čelindža, nema drugog objašnjena.

• Haha 6
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, kralj said:

Kakav Švarci english Tea na onom tajmautu. :D

Inače, fenomeni poput Jaga se na nekih 20ak godina pojavljuju u sportu. Pre njega je bio Dragan Ćićmi - ništa čovek ne zna, pimpla do 2 max, lopta mu se odbija od noge kao od tetrapaka, sve navodi da bi po nekoj kosmičkoj ravnoteži talenta morao da ima sluha i da lepo crta, a onaj trpa kad god je bitno mimo svake logike.

To se zovu muda.

Posted
Just now, kralj said:

Ja mislim da se on toliko usrao da ce da izgubi mesto u timu da kad god nesto lose uradi trazi celindz, krevelji se, siri ruke, cinicno se smeje u pravcu sudija.

Doduse, veceras ga je Radovic castio jednim nedosudjenim laktom u lice u borbi za loptu od kojeg ce prilicno dugo imati masnicu ispod i iznad oka.

• +1 1
Posted
33 minutes ago, kralj said:

Bukvalno je i komentator i to pre usporenog snimka rekao da nema od toga ništa. Stvarno nije isključeno da on misli da ih ima beskonačno pa APP.

Posted
7 hours ago, harper lee said:

Ono kad forumas stavi link i nada se da ga niko nece otvoriti.:thumbdown:

malo je ociglednijih faulova od ovog lazicevog. 

takodje je i faul petruseva bio na kraju, gde mi neki drugari pisu "ali sta je filip kriv sto je ovaj mali?" haos.

dodaj na to dubiozno zaletanje CMMa bez plana B, i eto ti ga, sudije.

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

..inače, još tokom druge četvrtine sam pomislio, kao da gledam stalno jednu te istu tekmu u vilerbanu

Posted

Mišo done, Mišo odneo. Na kraju krajeva računali smo na jednu pobjedu u Francuskoj i bili sretni sa istom.

Inače koraci Maledona u završnici, čisti kao suza.

Posted

čika miša je taman ušao u onu formu sa kojom je pre godinu dana poklonio 2 pobede grobarima.

Posted

Da nam je neko garantovao jednu pobedu na ovoj turneji, kapiram da bi 90% oberucke prihvatili.

Cak sam i misljenja da je bolje sto smo dobili Monako, jer ce nam oni pre biti na kraju konkurenti za gornji deo tabele nego jebeni Asvel.

Sto se tice same utakmice je naravno ogromna steta, jer se moglo dobiti, samo uz pametnijih zadnjih dva minuta. I tu mislim da Sfero mora da poprica sa Teom, jer nije on vise taj koji treba da resava zadnje napade. Tu smo se malo samo ubili...

Sto se tice sudija, hocu da verujem da ne postoji neka namera, i da su neke sudije jednostavno lose sudije, sto je opet sramota cele lige. Ali ukus posle Zaligirisa, Barce i ovog sinoc je bas bljak...

Posted
6 minutes ago, Eleniko said:

čika miša je taman ušao u onu formu sa kojom je pre godinu dana poklonio 2 pobede grobarima.

Šta misliš da li će nam čika Miša oprostiti što nas je tukao?

Ovo već prerašta u neki fetiš.

Posted (edited)
19 minutes ago, Jesper23 said:

Mišo done, Mišo odneo. Na kraju krajeva računali smo na jednu pobjedu u Francuskoj i bili sretni sa istom.

Inače koraci Maledona u završnici, čisti kao suza.

16 minutes ago, Eleniko said:

šta je odneo? imao da pređe za tri 5-6sekundi ceo teren a još ga je sferopulos zajebao sa izmenom, pa nije mogao da iskoristi otvoreniji teren.

bez obzira što su odigrali dobre ili odlične tekme, zajebali su CMM i petrušev, direktno.

Edited by uini
  • +1 3
Posted

Da, tu se Sfero baš izblamirao, naročito jer su Asvelovci bili totalno dekoncentrisani posle drugog datog bacanja i svi se povukli. Sekund ne bi prošao, već bi bio na pola terena. Uvek su veće šanse da nešto dobro ispadne u tim situacijama bez tajmauta ako pustiš neku improvizaciju i ludilo, nego da izmenom daš protivniku vremena da se sabere.

To kao kad bi Dujan kod Kecmanove trojke sekao i ubacivao neku meku ruku umesto centra (ok, on je verovatno bio zauzet jebanjem matere igraču koji je pomogao sa Bogdanovića, pa nije ni razmatrao).

• +1 3
Posted

ma sferov poraz ko kuća, x grešaka. pritom ga je pupe nekoliko puta sočno pojebo na terenu reakcijama na njegove promene.

• +1 1
  • Tužno 1