Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

22 minutes ago, Nikodije said:

dobrodoslica daumu, ali ja na njegovom mestu ne bih raspakovao bas sve kofere

Daum ce imati ozbiljnu minutazu u Zvezdi osim ako bas totalno ne podbaci. Petrusev ce minute uzeti Plavsicu i Mitrovicu.

• Replies 15.4k
  • Views 823.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji.

bio je skrajnut Simonović koga nam je Miško doveo iz NBA lige, a neće 1 Plavšić

Jbt, ja zaboravio da imamo i Dedu.

simonovic je bio u prvoj petorci na prvoj utakmici sezone, a bolomboj van 12. dakle sansu je dobio, dobice je i plavsic.

Pravo zezanje počinje ako svi dobiju šansu i svi je iskoriste.

Rokas je meni zacementiran. ❤️

7 minutes ago, kralj said:

Pravo zezanje počinje ako svi dobiju šansu i svi je iskoriste.

ako svi dobiju sansu niko nece uci u formu i nece moci da se napravi tim.

Edited by Nikodije

24 minutes ago, Nikodije said:

videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji.

Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone.

7 minutes ago, harper lee said:

Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone.

meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav.

Pa pisao je za ABA da se verovatno neće skidati. U EL je zacementiran.

2 minutes ago, nenad said:

meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav.

To sam i napisao. 34 utakmice bez plej-ofa su mu ionako prava mera za sezonu. Naravno da ce igrati u EL, on i u ovim godinama ima u rukama magiju kakvu niko nema u Evropi.

1 hour ago, harper lee said:

Fali i Lazić.

13 minutes ago, kralj said:

Fali i Lazić.

Lazic ce biti tacno ono gde sam ga stavio, petnaesti igrac. Igrace tu i tamo kad neki od bekova bude odmarao.

Videćemo, i Sfero je voleo da stavlja Lazića na najbolje protivničke napadače u EL, da našteluje sudijski kriterijum. Mimo toga pitanje je i koliko može da bude od koristi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.