harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 22 minutes ago, Nikodije said: dobrodoslica daumu, ali ja na njegovom mestu ne bih raspakovao bas sve kofere Daum ce imati ozbiljnu minutazu u Zvezdi osim ako bas totalno ne podbaci. Petrusev ce minute uzeti Plavsicu i Mitrovicu. 2 1 Link to comment
Nikodije Posted August 15 Share Posted August 15 videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji. Link to comment
levi Posted August 15 Share Posted August 15 bio je skrajnut Simonović koga nam je Miško doveo iz NBA lige, a neće 1 Plavšić 1 Link to comment
Nikodije Posted August 15 Share Posted August 15 simonovic je bio u prvoj petorci na prvoj utakmici sezone, a bolomboj van 12. dakle sansu je dobio, dobice je i plavsic. Link to comment
kralj Posted August 15 Share Posted August 15 Pravo zezanje počinje ako svi dobiju šansu i svi je iskoriste. Link to comment
Nikodije Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) 7 minutes ago, kralj said: Pravo zezanje počinje ako svi dobiju šansu i svi je iskoriste. ako svi dobiju sansu niko nece uci u formu i nece moci da se napravi tim. Edited August 15 by Nikodije Link to comment
harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 24 minutes ago, Nikodije said: videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji. Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone. Link to comment
nenad Posted August 15 Share Posted August 15 7 minutes ago, harper lee said: Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone. meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav. Link to comment
dragance Posted August 15 Share Posted August 15 Pa pisao je za ABA da se verovatno neće skidati. U EL je zacementiran. Link to comment
harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 2 minutes ago, nenad said: meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav. To sam i napisao. 34 utakmice bez plej-ofa su mu ionako prava mera za sezonu. Naravno da ce igrati u EL, on i u ovim godinama ima u rukama magiju kakvu niko nema u Evropi. 4 Link to comment
kralj Posted August 15 Share Posted August 15 1 hour ago, harper lee said: Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone. Fali i Lazić. Link to comment
harper lee Posted August 15 Share Posted August 15 13 minutes ago, kralj said: Fali i Lazić. Lazic ce biti tacno ono gde sam ga stavio, petnaesti igrac. Igrace tu i tamo kad neki od bekova bude odmarao. Link to comment
kralj Posted August 15 Share Posted August 15 Videćemo, i Sfero je voleo da stavlja Lazića na najbolje protivničke napadače u EL, da našteluje sudijski kriterijum. Mimo toga pitanje je i koliko može da bude od koristi. Link to comment
Recommended Posts