August 15, 2024Aug 15 22 minutes ago, Nikodije said: dobrodoslica daumu, ali ja na njegovom mestu ne bih raspakovao bas sve kofere Daum ce imati ozbiljnu minutazu u Zvezdi osim ako bas totalno ne podbaci. Petrusev ce minute uzeti Plavsicu i Mitrovicu.
August 15, 2024Aug 15 videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji.
August 15, 2024Aug 15 bio je skrajnut Simonović koga nam je Miško doveo iz NBA lige, a neće 1 Plavšić
August 15, 2024Aug 15 simonovic je bio u prvoj petorci na prvoj utakmici sezone, a bolomboj van 12. dakle sansu je dobio, dobice je i plavsic.
August 15, 2024Aug 15 7 minutes ago, kralj said: Pravo zezanje počinje ako svi dobiju šansu i svi je iskoriste. ako svi dobiju sansu niko nece uci u formu i nece moci da se napravi tim. Edited August 15, 2024Aug 15 by Nikodije
August 15, 2024Aug 15 24 minutes ago, Nikodije said: videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji. Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone.
August 15, 2024Aug 15 7 minutes ago, harper lee said: Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone. meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav.
August 15, 2024Aug 15 2 minutes ago, nenad said: meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav. To sam i napisao. 34 utakmice bez plej-ofa su mu ionako prava mera za sezonu. Naravno da ce igrati u EL, on i u ovim godinama ima u rukama magiju kakvu niko nema u Evropi.
August 15, 2024Aug 15 1 hour ago, harper lee said: Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone. Fali i Lazić.
August 15, 2024Aug 15 13 minutes ago, kralj said: Fali i Lazić. Lazic ce biti tacno ono gde sam ga stavio, petnaesti igrac. Igrace tu i tamo kad neki od bekova bude odmarao.
August 15, 2024Aug 15 Videćemo, i Sfero je voleo da stavlja Lazića na najbolje protivničke napadače u EL, da našteluje sudijski kriterijum. Mimo toga pitanje je i koliko može da bude od koristi.