Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

22 minutes ago, Nikodije said:

dobrodoslica daumu, ali ja na njegovom mestu ne bih raspakovao bas sve kofere

Daum ce imati ozbiljnu minutazu u Zvezdi osim ako bas totalno ne podbaci. Petrusev ce minute uzeti Plavsicu i Mitrovicu.

• +1 2
  • -1 1

videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji.

simonovic je bio u prvoj petorci na prvoj utakmici sezone, a bolomboj van 12. dakle sansu je dobio, dobice je i plavsic.

7 minutes ago, kralj said:

Pravo zezanje počinje ako svi dobiju šansu i svi je iskoriste.

ako svi dobiju sansu niko nece uci u formu i nece moci da se napravi tim.

Edited by Nikodije
24 minutes ago, Nikodije said:

videcemo™. ja ne mogu da zamislim da mitrovic i davidovac budu skrajnuti. a verovatno ni plavsic jer mu je misko menadzer. u toj guzvi je logicno da se kola slome na strancu novajliji.

Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone.

7 minutes ago, harper lee said:

Nece biti skrajnuti ali ce imati dosta manju minutazu, Sferopulos nije preveliki ljubitelj i jednog i drugog. S Teom i Lazicem je takodje dogovoreno da im ova sezona bude fade out, Teo se u ABA ligi verovatno nece ni skidati osim na derbiju. CMM, Jago, Nedovic, Kenan, Dobric, Rokas, Kalina, Daum, Petrusev i Bolomboj su deset igraca na kojima ce da pociva sezona a Teo, DeDa, Plavsic i Mitar ce popunjavati do 12 u zavisnosti od utakmice, lige i protivnika. S obzirom na nas dosije kad su povrede igraca u pitanju ne bi me zacudilo da mi vec posle mesec dana ne budemo imali na raspolaganju vise od 12 igraca ni u jednom delu sezone.

meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav.

2 minutes ago, nenad said:

meni zvuci nerealno da ce teo ikada biti van 12 u el ako je zdrav.

To sam i napisao. 34 utakmice bez plej-ofa su mu ionako prava mera za sezonu. Naravno da ce igrati u EL, on i u ovim godinama ima u rukama magiju kakvu niko nema u Evropi.

• +1 4
1 hour ago, harper lee said:

Fali i Lazić.

13 minutes ago, kralj said:

Fali i Lazić.

Lazic ce biti tacno ono gde sam ga stavio, petnaesti igrac. Igrace tu i tamo kad neki od bekova bude odmarao.

Videćemo, i Sfero je voleo da stavlja Lazića na najbolje protivničke napadače u EL, da našteluje sudijski kriterijum. Mimo toga pitanje je i koliko može da bude od koristi.