Valk Posted Friday at 15:24 Posted Friday at 15:24 Ima boga što udesi da propustim ovako neke utakmice. Gledajući statistiku deluje da su nas urnisali trojkama, prečesto se dešava da bi bilo pripisano faktoru sreće iliti sralo ih doktrini. Ovo su ipak bila dva meča koja smo nekako morali da prelomimo na našu stranu, ali ako treba samo Filipa jahati dok ne crkne ko magarac i vući ga bolesnog na putovanje - onda jbg. 1
assignment Posted Friday at 15:42 Posted Friday at 15:42 11 minutes ago, Valk said: Ima boga što udesi da propustim ovako neke utakmice. Gledajući statistiku deluje da su nas urnisali trojkama, prečesto se dešava da bi bilo pripisano faktoru sreće iliti sralo ih doktrini. Ovo su ipak bila dva meča koja smo nekako morali da prelomimo na našu stranu, ali ako treba samo Filipa jahati dok ne crkne ko magarac i vući ga bolesnog na putovanje - onda jbg. Bajern je izrazito domaca ekipa, imaju samo dva tesna poraza kuci, jedan posle produzetka. Tako da to nije bila utakmica pod trebali smo dobiti, ali poraz kuci protiv Zalgirisa jeste bilo pod treba ovo dobiti. To po strani i kuknjava koja je donekle opravdana, jer tim zaista deluje totalno van balansa, van energije (a dobro smo sinoc otvorili 12:3) ipak igramo najbolju sezonu u istoriji. Ako uspemo barem malo da se oporavimo, doguracemo nadam se do tog plej off-a i time bi sezona u EL izpunila ocekivanja. Ko je poceo da sanja o F4, domaci teren i tako to je naravno sada totalno razocaran... 1 1
Valk Posted Friday at 16:01 Posted Friday at 16:01 14 minutes ago, assignment said: Bajern je izrazito domaca ekipa, imaju samo dva tesna poraza kuci, jedan posle produzetka. Znam to, ali pošto sam nedavno izjavila da tradicije postoje da bi se srušile - nisam htela namerno da potežem taj argument. Da je bila tesna utakmica gde je odlučio jedan posed, pa i nekako. Ja sam na aerodromu gledala rezultat live i u 1/4 vidim vodimo lepo, pa kao, dobro je. Sledeća stvar - gubimo skoro 30 razlike. Bukvalno sam mislila da je zabagovalo nešto na aplikaciji Na kraju -18 još ispade super... Koliko trojki su nam dali 19,20? Boles'
MiddleClass Posted Sunday at 16:32 Posted Sunday at 16:32 (edited) Filip bolje da je odmorio. Kenan ne moze nista protiv ove grupe gradjana. Kalina mora da udje, a bilo je u planu da Jago i on ne igraju Edited Sunday at 16:32 by MiddleClass
Bogotac Posted Sunday at 16:42 Posted Sunday at 16:42 Ok,ovo je potpuni raspad i nešto je puklo u svlačionici,samo ne znam na kojoj relaciji,penzioneri ispred zgrade igraju sa više zelje 1
Michael Krueger Posted Sunday at 16:50 Posted Sunday at 16:50 Baš raspad, vidi se iz aviona. Sa ovakvom igrom ova ekipa teško da će bilo koga dobiti u EL do kraja sezone...
Dankan Ajdaho Posted Sunday at 16:57 Posted Sunday at 16:57 Nemanjica ponovo probija nivoe jadnosti mada je delovalo da je to nemoguće.
MeanM@ Posted Sunday at 16:58 Posted Sunday at 16:58 Kvalitet je tu gde jeste, sa prednostima i manama rostera, ali onih 'iracionalnih' plus/minus 10-15% koje tim postize na osnovu 'hemije' su debelo u minusu zbog fejla trenera i svlacionice da odrzi motiv i atmosferu medju igracima. Bas deluju smoreno, ne znam sta moze istu ovu skupinu da podigne za to sto treba do kraja sezone. Neki inati mozda da prorade, al opet, tesko to pali protiv ovih sto nas cekaju do kraja, pre svega u EL.
Dankan Ajdaho Posted Sunday at 17:34 Posted Sunday at 17:34 Grk je uspeo da postigne da mu praktično čitav tim sem jednog ili dva igrača izgledaju kao amateri.
Recommended Posts