bradilko Posted July 20 Posted July 20 (edited) gledate li juzni sudan vs usa? 20 sekundi do kraja, vodi sudan pola kosa Edited July 20 by bradilko
Micko8 Posted July 20 Posted July 20 Amerikanci bi mogli biti u velikom problemu ako se Davis povredi. On im drzi odbranu unutra i samo im je on pretnja u napadu u reketu.
Hele Posted July 21 Author Posted July 21 Dobro, sta se desilo, na koju foru je J.Sudan prakticno dobio?
Amos Posted July 21 Posted July 21 Ameri nisu mogli koš da pogode za ono vreme što sam ja gledao, Sudanci prštali. Generalno ono čemu se svi nadaju u jednoj utakmici protiv njih.
kralj Posted July 21 Posted July 21 Pa dobro, u utakmici protiv svakoga se tome nadaš. Odmaže to što imaju 3-4 najbolja šutera na turniru. Mislim da su protiv nas shvatili koliko su jači od ostalih. Ovo im je bilo tek da protegnu noge.
Amos Posted July 21 Posted July 21 Znaju oni od starta koliko su jači, samo procenjuju koliko im treba do tražene forme.
napadaj Posted July 21 Posted July 21 https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/embid-sokirao-tim-nam-je-star-vidite-lebrona-imena-varaju/ "Jedna stvar oduvek je bila jasna: ako se Kamerun kvalifikuje za OI, igraću za Kamerun. Pošto se to nije dogodilo, izabrao sam Ameriku". 1
MiddleClass Posted July 21 Posted July 21 Cudi me da Kamerun ne igra na OI, a ima dobrih igraca tu - Panter, Naneli, Ledej, Egzum 3
askeladden Posted July 21 Posted July 21 31 minutes ago, napadaj said: https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/embid-sokirao-tim-nam-je-star-vidite-lebrona-imena-varaju/ "Jedna stvar oduvek je bila jasna: ako se Kamerun kvalifikuje za OI, igraću za Kamerun. Pošto se to nije dogodilo, izabrao sam Ameriku". Glasacu te kad budes vlast 1
Bane_V Posted July 21 Posted July 21 Izviždan je Embid sinoć od publike, i tokom predstavljanja igrača i par puta tokom utakmice. Jedino se matorom Lebronu igralo, ostali tek tolko da isprate kad ovaj doda gas.
smooth.Op Posted July 21 Posted July 21 8 hours ago, Filozof manijak said: Mene sad ufatio stra' da mi iz grupe izaći nećemo Portoriko - Kanada trenurno 46:40
Recommended Posts