omiljeni Posted July 7 Posted July 7 16 hours ago, Sokrat said: Nakić, Skroče, Krstulović, Jerkov, Ćosić i Knego. Šestorica. i Dalipagić sedmi 2
Milošica Posted July 7 Posted July 7 3 hours ago, Hele said: Kod nas je mozda Micicu opala kosa, Poku pustio brkove... ne bi znali jer samo mi krijemo sve snimke i treninga i tekmi i svega... Izgleda da igramo goli da bismo izgradili hemiju. Zato i otkazaše Turci prijateljsku, a liberalni Holanđani prihvatiše. 2
Sokrat Posted July 7 Posted July 7 2 hours ago, omiljeni said: i Dalipagić sedmi Dalipagić je etnički hrvat iz Mostara, koji je karijeru napravio u klubu iz Srbije i koji je ostao da živi u Srbiji, tako da sa Hrvatskom nema nikakve veze. Kome bi "pripisao" Nikolu Plećaša, Srbiji ili Hrvatskoj? Mislim, cela rasprava je besmislena, medalje osvojene u doba SFRJ mogu (i treba) podjednako da baštine sve republike i pokrajine. Niko ne može da mi oduzme medalje osvojene na ZOI jer su ih osvojili sportisti iz zemlje u kojoj sam tada živeo i za koju sam tada navijao. 5
omiljeni Posted July 7 Posted July 7 Plećaš je lički majkan, on bi garant igrao za Srbe da se Tamnica naroda i narodnosti raspala ranije ili da nikad nije ni nastala. Poznajem dosta njegovih rođaka. Sa jednim sam zajedno trenirao i igrao u timu. Ludački talenat za sport. btw Praja i Mirza su rođaci, relativno bliski. Random baba iz Ljubuškog dala više olimpijaca nego što će ceo Niš u periodu od Milanskog edikta pa do kraja vremena. 6
kralj Posted July 7 Posted July 7 Super tekma za sad. Hrvati odlični. Ostvaruje se proročanstvo Rađe, da im Janis neće dati više od 6p.
Hele Posted July 7 Author Posted July 7 (edited) Ja bih razumeo da imaju nesto protiv tri ekipe u grupi generalno iz nekog razloga, ali sada su u kvalifikacijama imali tri ekipe u grupi. I sto onda na OI nisu 4 grupe sa 3 ekipe? Sada opet idu pizdarije sa najboljim treceplasiranim, ko u fudbalu. I onda kao u nasoj grupi u fudbalu, bio drugi ili treci, isto ti je i ides na prvoplasiranog iz druge grupe, a moze da ti se desi i da treceplasiranom zapadne slabiji prvoplasirani. Edited July 7 by Hele
goofs Posted July 7 Posted July 7 (edited) Grupe u kvalifikacijama su isto krš, bilo je finog nameštanja u kom pobednik prvog dana izgubi utakmicu drugog dana, ali sa manjom razlikom. Dve grupe po 6 i to je to, ili nek prošire na 16 ekipa pa 4x4 i prve dve da idu dalje. edit: mada sad vrtim u glavi, svi ekipni sportovi na OI imaju po 12 ekipa, to im je valjda "the thing" Edited July 7 by goofs 2
Hele Posted July 7 Author Posted July 7 Cenim da su to Ameri naredili, da se ne cimaju sa 8 utakmica, ovako je 6, sto je tuga realno. I da, po mom bi bilo jos gore sa 5. Ali mi je i dalje sve bolje od tragikomedije sa najboljim treceplasiranima.
Heaviside Posted July 9 Posted July 9 (edited) Rudiju će ovo biti šeste olimpijske igre, a Ljulju se porodila žena tokom kvalifikacionog turnira na kome je učestvovao. Kakve legende, kapa dole. Šest olimpijada jebote, za neverovati. Edited July 9 by Heaviside 3
garmonbozia Posted July 9 Posted July 9 9 hours ago, Heaviside said: Rudiju će ovo biti šeste olimpijske igre, a Ljulju se porodila žena tokom kvalifikacionog turnira na kome je učestvovao. Kakve legende, kapa dole. Šest olimpijada jebote, za neverovati. jebem ih u usta i svaka im čast 6 1
Recommended Posts