February 25, 20241 yr 12 minutes ago, Ras said: Sori, onda sam prevideo. A gde su Hairspray i Cry Baby? Zaboravio! a volim hairspray. Cry baby nako.
February 25, 20241 yr 2 hours ago, adam said: ja kao ne volim mjuzikle al kad malo razmislim ima ih koji su super, neki remek dela a neki drugi ozbiljno zabavni. cabaret, blues brothers, all that jazz, victor/victoria, tommy, grease, jesus christ superstar, hair... sigurno sam koji zaboravo. i jedan nas - meni u vrhu nasih filmova - burdus mice popovica... seka a od serija remek dela genijalnog denisa potera al to su tv serije - pennies from heaven, singing detective i nesto losiji lipstick on your collar. Meni su Cabaret i All that Jazz, svaki na svoj nacin prevashodno drame, muzicki delovi su skroz u funkciji filma, ne strce kao spotovi. Nesto kao muzika u seriji Babylon Berlin. Apsolutna remek dela.
February 25, 20241 yr 38 minutes ago, Midgeta said: Odveli ga sajentolozi sektasi Zvuči kao stih pesme koju bi odsvirao ork. Daniluška.
February 25, 20241 yr 10 minutes ago, Ras said: Zvuči kao stih pesme koju bi odsvirao ork. Daniluška. Ja sam lowkey pesnik
February 25, 20241 yr Gde je nestao moderator? Treba napraviti split i temu o mjuziklima tamo na filmu. Ovo je ujedno i najbolji način da se ubije diskusija, jer ko bi uopšte želeo da piše na namenskoj temi.
February 25, 20241 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: može odavde, ovo pointkino ima potenicijal Ja bih bas na tvoje ime otvorio mjuzikl temu. Steta sto nisam mod, jbg Radisa me zajebao.