Jump to content
IGNORED

Ne volim mjuzikle ni bele zimske vragove

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, Lancia said:

Opasan si drkos, sad tek vidim da sam i ja mogao da budem u lala lendu, samo me banovali zlotvori.

ma samo ne volim mjuzikle

inače sam duša od čoveka

:rolleyes:

• +1 2
  • Wub 1
Posted
40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

inače sam duša od čoveka

:rolleyes:

Spoiler

IMG_2668.thumb.jpeg.01634ec3d652df2e6c4cc41e037c19cb.jpeg

• Haha 2
Posted
20 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne volim mjuzikle

Bob Fosse Wink GIF by TIFF

• Wub 1
Posted

ne razumem

:huh:

Posted
15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne razumem

:huh:

to sam i ja mislio dok nisam odgledao

Posted

hvala

ali ne hvala

:fantom:

Posted
On 23. 2. 2024. at 22:52, kud u maglu Simoviću said:

Nisi jedini, lično ih nikad nisam podnosio, čak ni tzv. klasike, mada mora se priznati da je, za razliku od recimo western-a, izuzetno "žilav" žanr, tako da je čak i Joker 2 mjuzikl.

• +1 1
Posted

to mu dođe deo trenda koji su pokupili iz serijskog programa, kad im zafale minuti da popune sadržaj oni roknu muzičku numeru i kao sve super

zaista nikada nisam razumeo potrebu za takvim delom. svaki mjuzikl bi bio bolji kao film da izbace scene sa pevanjem

• +1 1
  • -1 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
41 minutes ago, Jeremija said:

mada mora se priznati da je, za razliku od recimo western-a, izuzetno "žilav" žanr, tako da je čak i Joker 2 mjuzikl.

Možda što je mjuzikl na neki način stariji od filma. Još od evropske antike, dalekoistočnih tradicija pa posle opera, pevanje i igranje je bio deo scenskog izraza a ne žanr sam po sebi.

Dosta toga je ciguli miguli i sa pevanjem ko i bez ali recimo Kosa ne bi bila Kosa bez onih songova.

Posted

ja kao ne volim mjuzikle al kad malo razmislim ima ih koji su super, neki remek dela a neki drugi ozbiljno zabavni.  

cabaret, blues brothers, all that jazz, victor/victoria, tommy, grease, jesus christ superstar, hair... sigurno sam koji zaboravo.

i jedan nas - meni u vrhu nasih filmova - burdus mice popovica... seka :wub:

a od serija remek dela genijalnog denisa potera al to su tv serije - pennies from heaven, singing detective i nesto losiji lipstick on your collar. 

Posted

od mjuzikla volim samo la la land, ali ok, ja emu stoun mogu da gledam uvijek (osim u jadnim stvorenjima), a gozlinga volim u svim ulogama (osim u drajvu)

Posted
Just now, morgana said:

od mjuzikla volim samo la la land, ali ok, ja emu stoun mogu da gledam uvijek (osim u jadnim stvorenjima), a gozlinga volim u svim ulogama (osim u drajvu)

Mamma mia :cry:

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, morgana said:

to tek ne volem!

Gledala milion puta. Tad dechko jednom seo sa mnom kad sam pustila, pa kao ok, nije loshe da pogledam koji ti je ustvari nivo :cry: Vi ljudi ne razumete.

Jednom sam prekookenaski let provela gledajuci prvo hiljaditi put ceo film, a posle premotavajuci delove. Ne znam kako bi mi sad legao, trebalo bi jednom da nadjem i pustim.

• Haha 1