duda Posted January 14 Share Posted January 14 8 minutes ago, Lancia said: Al ga nahvali Novak a klinjo mi se ucinio prilicno suzdrzan, da ga ne bi prcali posle u Splitu. pa po tome onda zec ne bi smeo da priviri u Split 1 Link to comment
Lancia Posted January 14 Share Posted January 14 8 minutes ago, dùda said: pa po tome onda zec ne bi smeo da priviri u Split Zezam se Dudule 1 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted January 14 Share Posted January 14 Sve je isplanirao lik. Tačan broj gemova koliko da odigra, tačan broj minuta, da izgubi tajbrejk kao opomenu™. Ništa mu ne verujem ovu spontanost 2 Link to comment
booyaka Posted January 14 Share Posted January 14 Classy potez Sabaljenke što je ovoj devojčici prepustila gem. Link to comment
JohnnyD Posted January 14 Share Posted January 14 Previse se dize u nebesa neka nevidjena psihicka snaga koju je ovaj klinac pokazao - svaka mu cast, ali siguran sam da nije igrao sa Novakom sa nego nekim Rubljevim ili Sinerom, pukao bi 3:0, 3:1, ne bi pokazao nikakvu psihicku snagu, i niko o njemu ne bi pricao. Ne kazem da momak nema buducnost, ali svako dobije neverovatnu motivaciju kada igra sa Novakom. Mozda se i napalio dodatno zbog navijaca, cinjenice da Novaka trenira Hrvat, da je Novak komsija Srbin, i igrao u transu... U svakom slucaju, ko zna zasto je to dobro. Link to comment
Max Morlock Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Jbg... Nema sreće s povredama Edited January 14 by Max Morlock Link to comment
Serena Posted January 14 Share Posted January 14 Nike kombinacija za Alkaraza bas su se pretrgli 4 Link to comment
Sandradjer Posted January 14 Share Posted January 14 Kakav je bio Nole, dovoljno lep? Link to comment
Serena Posted January 14 Share Posted January 14 3 minutes ago, Sandradjer said: Kakav je bio Nole, dovoljno lep? Bombonica cak i u onoj svetloj kombinaciji 👍 1 Link to comment
lostfanforever Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) 5ti odlucujuci za drugo kolo izmedju FAA i Thiem-a bice mi zao ko god da ispadne :( Edited January 15 by lostfanforever Link to comment
Recommended Posts