Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Featured Replies

:isuse:  

Kljako bar nije morao da zagrli Vucica

• Replies 1.6k
  • Views 76.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad gledam na ES kako barbara intervjuise agasija. ovaj sreo alkaraza, malo popricali, i barbara mrtva-ladna pita agasija: "kakav je osecaj kad sretnes takvu superzvezdu?"  

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih

• Neka uzme bilo ko osim Zvereva, decko je jako gadna pojava i verujem da su te glasine da je tukao devojku tacne jer je sav mrsav i vidi se da je pickica pa se istresa na slabijima. Pritom ne bi ni ima

Posted Images

Oprosti mu grešnom :D

:(

Slabo pratim, ali ovako površno mi deluje da je njoj ta "ideologija" bila sredstvo da dođe na vlast, a da je u praksi to druga priča?

io sono giorgia...

Slatka je

59 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Slatka je

...svak od nje rado saučešće prima.

Nego @Ros, hoćemo sad da ispoštujemo Sinera i FO temu nazovemo stanica 2?

• Author
6 hours ago, peralozac said:

necemo. kljako je nas. neka zudtirolci na svom ppp-u prave sebi topike kakve oni hoce.

12 hours ago, Milošica said:

Slabo pratim, ali ovako površno mi deluje da je njoj ta "ideologija" bila sredstvo da dođe na vlast, a da je u praksi to druga priča?

Ni prva ni poslednja. Ali ova vrsta metamorfoze iz antisistemskog borca I postfasiste u evropsko I atlantsko poslusno kuce se nije dugo videla. Ako nista bar ne rizikujemo “povratak fasizma”. Najbolje od svega je sto bi po istrazivanjima jos ubedljivije pobedila na novim izborima. Eto i italijanski Mile ima pamcenje akvarijumske ribice. Doduse, ima I izgovor da je u poslednjih 10 godina isprobao sve glasacke mogucnosti. Nema partije koja nije bila na vlasti i uvek isto. Ja prelazim u apstinenciju od sledecih izbora.

6 hours ago, peralozac said:

Neko se bas navukao na parmezan :)

7 minutes ago, Sandradjer said:

Neko se bas navukao na parmezan :)

Eh sad, predložio bih ja isto i za Medu, pa bi me optužila da sam se navukao na votku, ali to bi bilo pogrešno jer sam pio margarite :D 

14 minutes ago, peralozac said:

Eh sad, predložio bih ja isto i za Medu, pa bi me optužila da sam se navukao na votku, ali to bi bilo pogrešno jer sam pio margarite :D 

Za FO,uz parmezan ce dobro ici caberne sovinjon sto se pica tice :)

FO i WB ovde padaju u sred hladnih zimskih noći, ništa hrana, samo konjačići (za FO) i viskičići (za WB). Ždranje je rezervisano za USO, finale pada ujutro pa uvek bude neki produženi doručak za šampione. Bez alkohola :)

7 hours ago, Poludziber said:

Ni prva ni poslednja. Ali ova vrsta metamorfoze iz antisistemskog borca I postfasiste u evropsko I atlantsko poslusno kuce se nije dugo videla. Ako nista bar ne rizikujemo “povratak fasizma”. Najbolje od svega je sto bi po istrazivanjima jos ubedljivije pobedila na novim izborima. Eto i italijanski Mile ima pamcenje akvarijumske ribice. Doduse, ima I izgovor da je u poslednjih 10 godina isprobao sve glasacke mogucnosti. Nema partije koja nije bila na vlasti i uvek isto. Ja prelazim u apstinenciju od sledecih izbora.

Jesi video blamazu na samitu Italija Afrika? 

Inace Sinera jedni dizu u zvezde, a drugi se pitaju zasto ne placa porez u Italiji nego u Monaku :rolleyes: kao da mi ovo poznato od nekud. 

• Krošek unpinned this topic