booyaka Posted January 17 Posted January 17 Zašto ovaj mentol sa ES zove australijskog tenisera Poprin, Popyrin nikako ne može tako da se izgovara?
ubibobi Posted January 17 Posted January 17 41 minutes ago, dùda said: Mira ima 16 godina . Igra ko matora Mira će biti velika šampionka
Mindaugas Žukauskas Posted January 17 Posted January 17 Just now, Arkadija said: Nole odustao Preseče me 1 2
booyaka Posted January 17 Posted January 17 Ovo mora AI da priča umesto Nadala, Nadal ne zna ovoliko engleskih reči
peralozac Posted January 17 Posted January 17 On 14. 1. 2024. at 21:52, peralozac said: Ova majica kao da je pobojila od pranja u šarenom vešu. Jim Courier upravo priča kako je proverio da li je boja "laundry error" ili je sve kako treba da bude i sve je kako treba da bude 1
Ros Posted January 17 Author Posted January 17 Just now, Lancia said: Ne gledam, hoce li biti nesto od ovog meca?¿ kljako ukljucio full kljako mode 1
Lancia Posted January 17 Posted January 17 2 minutes ago, Ros said: kljako ukljucio full kljako mode Ako izgubi, prestace Kirjos da ga voli
Ros Posted January 17 Author Posted January 17 1 minute ago, Lancia said: Ako izgubi, prestace Kirjos da ga voli kirjos manje vise, ali sta JA da radim sad u nedelju i onu tamo kad je finale?!
Lancia Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Ros said: kirjos manje vise, ali sta JA da radim sad u nedelju i onu tamo kad je finale?! Ti na grudvanje i sankanje, ja cu na plazu
Recommended Posts