Milošica Posted January 30 Posted January 30 Slabo pratim, ali ovako površno mi deluje da je njoj ta "ideologija" bila sredstvo da dođe na vlast, a da je u praksi to druga priča? 3
peralozac Posted January 31 Posted January 31 59 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Slatka je ...svak od nje rado saučešće prima.
peralozac Posted January 31 Posted January 31 Nego @Ros, hoćemo sad da ispoštujemo Sinera i FO temu nazovemo stanica 2?
Ros Posted January 31 Author Posted January 31 6 hours ago, peralozac said: Nego @Ros, hoćemo sad da ispoštujemo Sinera i FO temu nazovemo stanica 2? necemo. kljako je nas. neka zudtirolci na svom ppp-u prave sebi topike kakve oni hoce. 1
Lo Zingaro Posted January 31 Posted January 31 12 hours ago, Milošica said: Slabo pratim, ali ovako površno mi deluje da je njoj ta "ideologija" bila sredstvo da dođe na vlast, a da je u praksi to druga priča? Ni prva ni poslednja. Ali ova vrsta metamorfoze iz antisistemskog borca I postfasiste u evropsko I atlantsko poslusno kuce se nije dugo videla. Ako nista bar ne rizikujemo “povratak fasizma”. Najbolje od svega je sto bi po istrazivanjima jos ubedljivije pobedila na novim izborima. Eto i italijanski Mile ima pamcenje akvarijumske ribice. Doduse, ima I izgovor da je u poslednjih 10 godina isprobao sve glasacke mogucnosti. Nema partije koja nije bila na vlasti i uvek isto. Ja prelazim u apstinenciju od sledecih izbora. 1 1
Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 6 hours ago, peralozac said: Nego @Ros, hoćemo sad da ispoštujemo Sinera i FO temu nazovemo stanica 2? Neko se bas navukao na parmezan
peralozac Posted January 31 Posted January 31 7 minutes ago, Sandradjer said: Neko se bas navukao na parmezan Eh sad, predložio bih ja isto i za Medu, pa bi me optužila da sam se navukao na votku, ali to bi bilo pogrešno jer sam pio margarite 1
Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 14 minutes ago, peralozac said: Eh sad, predložio bih ja isto i za Medu, pa bi me optužila da sam se navukao na votku, ali to bi bilo pogrešno jer sam pio margarite Za FO,uz parmezan ce dobro ici caberne sovinjon sto se pica tice
peralozac Posted January 31 Posted January 31 FO i WB ovde padaju u sred hladnih zimskih noći, ništa hrana, samo konjačići (za FO) i viskičići (za WB). Ždranje je rezervisano za USO, finale pada ujutro pa uvek bude neki produženi doručak za šampione. Bez alkohola 1
Serena Posted January 31 Posted January 31 7 hours ago, Poludziber said: Ni prva ni poslednja. Ali ova vrsta metamorfoze iz antisistemskog borca I postfasiste u evropsko I atlantsko poslusno kuce se nije dugo videla. Ako nista bar ne rizikujemo “povratak fasizma”. Najbolje od svega je sto bi po istrazivanjima jos ubedljivije pobedila na novim izborima. Eto i italijanski Mile ima pamcenje akvarijumske ribice. Doduse, ima I izgovor da je u poslednjih 10 godina isprobao sve glasacke mogucnosti. Nema partije koja nije bila na vlasti i uvek isto. Ja prelazim u apstinenciju od sledecih izbora. Jesi video blamazu na samitu Italija Afrika? Inace Sinera jedni dizu u zvezde, a drugi se pitaju zasto ne placa porez u Italiji nego u Monaku kao da mi ovo poznato od nekud.
Recommended Posts