Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted

:isuse:  

Kljako bar nije morao da zagrli Vucica

Posted

Oprosti mu grešnom :D

• Haha 3
Posted

Slabo pratim, ali ovako površno mi deluje da je njoj ta "ideologija" bila sredstvo da dođe na vlast, a da je u praksi to druga priča?

• +1 3
Posted

Slatka je

• +1 1
Posted
59 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Slatka je

...svak od nje rado saučešće prima.

Posted

Nego @Ros, hoćemo sad da ispoštujemo Sinera i FO temu nazovemo stanica 2?

Posted
6 hours ago, peralozac said:

necemo. kljako je nas. neka zudtirolci na svom ppp-u prave sebi topike kakve oni hoce.

• +1 1
Posted
12 hours ago, Milošica said:

Slabo pratim, ali ovako površno mi deluje da je njoj ta "ideologija" bila sredstvo da dođe na vlast, a da je u praksi to druga priča?

Ni prva ni poslednja. Ali ova vrsta metamorfoze iz antisistemskog borca I postfasiste u evropsko I atlantsko poslusno kuce se nije dugo videla. Ako nista bar ne rizikujemo “povratak fasizma”. Najbolje od svega je sto bi po istrazivanjima jos ubedljivije pobedila na novim izborima. Eto i italijanski Mile ima pamcenje akvarijumske ribice. Doduse, ima I izgovor da je u poslednjih 10 godina isprobao sve glasacke mogucnosti. Nema partije koja nije bila na vlasti i uvek isto. Ja prelazim u apstinenciju od sledecih izbora.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
6 hours ago, peralozac said:

Neko se bas navukao na parmezan :)

Posted
7 minutes ago, Sandradjer said:

Neko se bas navukao na parmezan :)

Eh sad, predložio bih ja isto i za Medu, pa bi me optužila da sam se navukao na votku, ali to bi bilo pogrešno jer sam pio margarite :D 

• +1 1
Posted
14 minutes ago, peralozac said:

Eh sad, predložio bih ja isto i za Medu, pa bi me optužila da sam se navukao na votku, ali to bi bilo pogrešno jer sam pio margarite :D 

Za FO,uz parmezan ce dobro ici caberne sovinjon sto se pica tice :)

Posted

FO i WB ovde padaju u sred hladnih zimskih noći, ništa hrana, samo konjačići (za FO) i viskičići (za WB). Ždranje je rezervisano za USO, finale pada ujutro pa uvek bude neki produženi doručak za šampione. Bez alkohola :)

• +1 1
Posted
7 hours ago, Poludziber said:

Ni prva ni poslednja. Ali ova vrsta metamorfoze iz antisistemskog borca I postfasiste u evropsko I atlantsko poslusno kuce se nije dugo videla. Ako nista bar ne rizikujemo “povratak fasizma”. Najbolje od svega je sto bi po istrazivanjima jos ubedljivije pobedila na novim izborima. Eto i italijanski Mile ima pamcenje akvarijumske ribice. Doduse, ima I izgovor da je u poslednjih 10 godina isprobao sve glasacke mogucnosti. Nema partije koja nije bila na vlasti i uvek isto. Ja prelazim u apstinenciju od sledecih izbora.

Jesi video blamazu na samitu Italija Afrika? 

Inace Sinera jedni dizu u zvezde, a drugi se pitaju zasto ne placa porez u Italiji nego u Monaku :rolleyes: kao da mi ovo poznato od nekud. 

• Krošek unpinned this topic