napadaj Posted August 17 Posted August 17 Ja pre neki dan u Gomexu kupio kesu suncokreta i kesu belih semenki, kaže ova na kasi 537 dinara. Cirkus, nisam mislio da će biti više od 250. 1
x500 Posted August 17 Posted August 17 On 16. 8. 2024. at 19:31, Shan Jan said: Semenke suncokreta u Maksiju/Idei 200 dindzi 200gr. Sad kupio za 300 dinara u zdravoj hrani kilo. Suncokret u DE
ivy Posted September 25 Posted September 25 preskupo je voce i povrce..grozdje 250,crvene paprike 250,karfiol 300.. 1
ivy Posted October 2 Posted October 2 danas sam svratila u neku malu,lokalnu radnju u malom mestu na obroncima Fruske Gore i sokirala se cenama pijace...u njoj je grozdje 350din,crvena paprika je 350,banane su 350din..ugl nista na toj pijaci nije ispod 350din
brusli Posted October 2 Posted October 2 Ko kupuje u toj radnji, jel to neko turisticko/hipstersko mesto, pa deru turiste ? Ne verujem da lokalci imaju para za te cene. 2
Miki_belavista Posted October 2 Posted October 2 On 25. 9. 2024. at 14:43, ultra plasticni said: u idei kilo limuna 360 rsd batali limun,kupuj cvarke! 1
Klara Posted October 2 Posted October 2 A nekada su bili skoro pa sirotinjska hrana... Kad se setim kako smo mi deca cele noći čekali da čvarci budu gotovi, pa radoznali kružili oko oranije i zagledali kako deda i teča mešajicom veslaju po čvarcima. 2
Ayatollah Posted October 3 Posted October 3 Neću da platim 25 evra za kilo čvaraka, pa makar ih ne probao više nikada u životu. Isto važi i za teglu ajvara od 10 evra. 4
Svemir Zeka Posted October 3 Posted October 3 23 minutes ago, Ayatollah said: Neću da platim 25 evra za kilo čvaraka, pa makar ih ne probao više nikada u životu. Isto važi i za teglu ajvara od 10 evra. Nađeš ih na meru, kod mene u ada molu 160 din sto grama, fantazija. 1 2
ivy Posted October 3 Posted October 3 9 hours ago, brusli said: Ko kupuje u toj radnji, jel to neko turisticko/hipstersko mesto, pa deru turiste ? Ne verujem da lokalci imaju para za te cene. ne lokalna radnja u malom mestu na Fruskoj Gori,daleko od velikog grada pa samim tim i daleko od izbora ... Ok vecina kuca tu jos uvek ima bastu sa povrcem i po koje drvo voca i koji cokot loze po dvoristu ali ipak...trebala sam slikati,scena je za neverovati
Recommended Posts