Jump to content

Cene roba i usluga u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, stajebrebilo said:

Bio mi je online trener par meseci početkom 2017. godine, tad nije imao ovako raširen posao... Ja sam plaćao 60 eur mesečno - plan treninga i ishrane. Imao sam odlične rezultate, bukvalno sam se preporodio fizički.

Onda je OK. nije prevarant.

Zasto si prestao, zahtevalo mnogo truda i vremena ?

• Replies 258
  • Views 20.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Zbog vas zdrav život - duga ljubav ajtijevaca sad i obična stočna hrana košta kao svetog Petra kajgana    

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na slaninijadi u kačarevu slanina od 2500   putine reaguj 44.96°n  22.69°e

• Maxi i Idea izazivaju najveći odijum zato što su razgranali mrežu kao "narodne" prodavnice, a ponašaju se kao da u njih ulazi viša srednja klasa.    Preuzeli su lokale na udarnim pozicijama

Posted Images

Jednostavno, naučio sam vežbe i program, nastavio da se hranim zdravije i to je to, nije bilo potrebe za daljom saradnjom. Inače, radi se o Milanu Jovanoviću Strongmenu, napisao je par knjiga, bio dugo bloger na B92, sad radi kao onlajn trener već duže godina.

OK je lik, smara sa puno objava na netu ali to mu je posao, napravio je biznis od toga.

pratio sam malo njegove objave vezane za trening i ishranu i nema tu niceg originalnog. bukvalno 1 na 1 prevodi strane influensere, ono bas skroz isti video objavi samo preveden, ali to sto prevodi su bazicne stvari koje provereno rade pos'o. kasnije sam video da je jedno vreme furao karnivor dijetu, fasting i jos neke stvari koje su primerene za mali broj ljudi, valjda mu ponestelo kontenta, ali ne verujem da to preporucuje svojim klijentima pocetnicima.

Ja sam 3 meseca bio na LCHF, a posle kratak period na rotaciji UH. Krenuli smo bukvalno iz podruma, polako, pa napredovali, ja učio sam paralelno vežbe, istraživao...

Ponavljam, to je bilo pre 7,5 godina, tad je on počinjao, nije bilo Tiktoka, instagrama, tolike ekspanzije sadržaja o tome. Sećam se da sam se dvoumio između njega i jednog lika iz HR, jedini su ulivali poverenje da znaju šta rade.