Ratamahatta Posted February 24 Posted February 24 Ne dam im ni dinara bar nedelju dana, sise bezobrazne U Lindi nisam bio nedeljama - vraticu vam lazanje nazad na 500 kinti pa crko makar Univer trlja ruke, Idea je jos gora od Maxija s cenama Gomex kod mene svasta nesto snizio za po 20-30 dinara
Jimmy Kowalski Posted February 24 Posted February 24 4 minutes ago, Ratamahatta said: Ne dam im ni dinara bar nedelju dana, sise bezobrazne U Lindi nisam bio nedeljama - vraticu vam lazanje nazad na 500 kinti pa crko makar Univer trlja ruke, Idea je jos gora od Maxija s cenama Gomex kod mene svasta nesto snizio za po 20-30 dinara Univer od danas sa 50% akcijom na preko 200 proizvoda. Navali narode! 1 3
igoraki Posted February 24 Posted February 24 2 minutes ago, Ratamahatta said: Gomex kod mene svasta nesto snizio za po 20-30 dinara Bio je Gomex ovde u Zemunu, poživeo jedno 6 meseci max. Baš sam im davao šansu, ali ništa smisleno nisam video. Cene iste kao Maxi, ekipa koja je radila pali s Marsa...tako da se čudim kad ih neko hvali. 2
Ratamahatta Posted February 24 Posted February 24 https://univerexport.rs/sr/katalozi?card=cene-padalice-univerexport-2402 Teglica meda za 400 kinti, o moj boze, 2019. ponovo! 1
Mil@n Posted February 24 Posted February 24 U Maksi nisam ušao tipa mesec dana sigurno. Svratio u Lidl u Inđiju posle sto godina, a i trebale mi neke stvari za planinarenje. Sve ostalo izbegavam, doduše, ne znam ni šta jedem iskreno pošto ne pamtim kad sam bio u nekom ozbiljnijem šopingu
dvb-t manijak Posted February 24 Posted February 24 9 hours ago, igoraki said: Bio je Gomex ovde u Zemunu, poživeo jedno 6 meseci max. Baš sam im davao šansu, ali ništa smisleno nisam video. Cene iste kao Maxi, ekipa koja je radila pali s Marsa...tako da se čudim kad ih neko hvali. Da, nekako, kad uđeš, sve kao super, ali ne postoji nikakva ideja, neki koncept. Bar da su gurali malo jeftinije. 1
mraki Posted February 24 Posted February 24 (edited) Valjda u menadžmentu tih trgovinskih lanaca ima i pametnih ljudi, ali nekako su upali u začarani krug i rade dosta toga pogrešno. Troškovi poslovanja su porasli, promet opao, a oni su pod pritiskom da ga povećaju. I to rade tako što podižu cene u nebesa, što neće nužno povećati promet. Neka granica ipak postoji i velika većina kupaca prosto neće dati 1000 dinara za jbnu čokoladu. Ja verujem da bi uz normalnije cene prodavali više i bacali manje, samim tim povećali promet. Nek me ispravi neko stručniji ako je to nerealno. Inače, po meni su ubedljivo najbezobrazniji Idea/Roda. Jedna cena na rafu, druga na kasi jer ih menjaju bukvalno na dnevnom nivou. Pritom dosta neispravne robe, ne baš čisti objekti, reklo bi se da ni radnike ne tretiraju najbolje… mislim da nisam ušao tamo ove godine. U Maxiju iskreno kupim dosta svežeg voća i povrća. Usput mi je, sveže je, a i cene za tu grupu prozivoda nisu loše. Naravno, ne branim ih, neke druge cene su im skandalozne. Podržavam bojkot svakako. Edited February 24 by mraki 7
jms_uk Posted February 25 Posted February 25 12 hours ago, mraki said: Jedna cena na rafu, druga na kasi jer ih menjaju bukvalno na dnevnom nivou. Sta se onda desava u tom slucaju? Ovde su duzni da ispostuju cenu sa police, ali imam osecaj da tu mozda i ne moraju... 3
igoraki Posted February 25 Posted February 25 4 minutes ago, jms_uk said: Sta se onda desava u tom slucaju? Ovde su duzni da ispostuju cenu sa police, ali imam osecaj da tu mozda i ne moraju... Ne poštuje cenu sa police, ako nećeš da kupiš po ceni koja je na kasi, nikom ništa. Što navodi na sumnju da to sve namerno rade, pa ako prođe super, ako ne, jebi ga. Izvinite komšija. Više puta sam provalio da recimo stave cenu nekog proizvoda da je na popustu, ali tog artikla uopšte nema, onda tu stave sličan artikl koji jelte nije na popustu. Meni se konkretno desilo za čaj više puta, tipa piše akcija crni čaj ta i ta firma, a iznad cene stoje kutije sa crnim čajem sa aromom limuna ili čega god. Ok, uzmem da prekopavam, nema nigde samo crnog čaja bez arome. Neviđeni lopovi. 4
Lezilebovich Posted February 25 Posted February 25 18 minutes ago, jms_uk said: Sta se onda desava u tom slucaju? Ovde su duzni da ispostuju cenu sa police, ali imam osecaj da tu mozda i ne moraju... Morali bi ispostuju cenu sa police, ali u praksi ti je uzmi ili ostavi po ceni iz "sistema". E sad, to jeste jedan id vecih prekrsaja, ali treba zvati insepkciju i nadati se da ce inspekcija nesto duradi, sa cim se niko ne aka 1
Pixisis Posted February 25 Posted February 25 Ako se razlikuje cena na polici i cena na kasi, ona što je na polici mora biti ispoštovana. Naravno, osoblje koje radi neće moći da ide protiv kase, ali koga ne mrzi, neka traži šefa radnje i dobiće cenu sa police. Ko vodi radnju je upoznat sa tim pravilima i svestan je šta bi na to imala da kaže tržišna inspekcija, pa ni neće hteti da situacija krene tim putem. 1
Forest Posted Tuesday at 22:47 Posted Tuesday at 22:47 Ova akcija bojkota lanaca je još jedna manifestacija solidarnosti i snage koju masa ljudi ima kada se dogovori oko zajedničkog cilja. Opet neka vrsta direktne demokratije potrošača nasuprot dogovorenom pljačkaškom nastupu vladajućeg trgovačkog oligopola. Vrlo efikasno, udara pravo tamo gde treba. Sviđa mi se i što je akcija regionalna, dakle jedna borba. A Delhaize, naravno radi najgluplju moguću stvar...: 5
Mil@n Posted Tuesday at 22:50 Posted Tuesday at 22:50 Samo govori koliko su jebeno bahati... I glupavi... Pa ako nečega imamo imamo trgovina. Ljudi će da ih izbegavaju maksimalno, a ovom pretnjom su samo doprineli da ljudi popizde dodatno. Idioti... 6
Ratamahatta Posted Tuesday at 22:55 Posted Tuesday at 22:55 (edited) Sace srpski inat i jaci ste kurac bre Pazarim u Univeru do daljnjeg, volo bi da Idea bude sledeca na shitlistu Edited Tuesday at 22:55 by Ratamahatta 2
copkillah Posted Tuesday at 23:41 Posted Tuesday at 23:41 Bogami, moraće i Univer da zadrži ove cene, inače i njih čeka mračno pušenje kurca kao Deleze tj Maxi. Danas sam potrošio 2600 umesto cca 3800-4000 i eto, vidite da može, govna. 5
Recommended Posts