February 21Feb 21 Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu
February 21Feb 21 31 minutes ago, smooth.Op said: Najpre će biti neki Meksiko, Peru, Čile... Ovde su cesto peruanske zimi...
February 21Feb 21 Hrvatska dobila zakon protiv visokih cena Hrvatski sabor je danas glasovima većine poslanika izglasao Zakon o izuzetnim merama kontrole cena koji bi objavom cena na internet stranicama trebalo da zaštiti standard građana od inflacije i obezbedi brzu reakciju na tržišne poremećaje. Kod nas vlada zakon protiv niskih cena, necemo valjda kao Hrvati.
February 21Feb 21 1 hour ago, smooth.Op said: Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih.. A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420..
February 21Feb 21 33 minutes ago, jms_uk said: Za koju gramazu? to su one velike od 300 grama što imaju 250 grama
February 21Feb 21 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420.. Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja.
February 21Feb 21 6 minutes ago, napadaj said: Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja. Mozda nisam jasno napisao, nije but pojeftinio za 500 nego sa 700 na 500. I ostalo svinjsko meso otprilike 25-30% snizenje. Edited February 21Feb 21 by Jimmy Kowalski
February 21Feb 21 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih.. A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420.. Nisam hteo da ih kupim, vec da lozim narod da pumpa A ti brankicastankovicujes s tim mesom
February 23Feb 23 https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/delez-uoci-bojkota-nepravedno-smo-okrivljeni-za-visoke-cene Cele sledece nedelje bojkot Deleza
February 24Feb 24 Koliko mi prija da čitam kako KMEČE. Pouzdano tj najpouzdanije mogu da kažem, od ljudi koji imaju uvid u njihove fakture da su ugrađivanja lagano po 50% na milion artikala.