Jump to content
IGNORED

Cene roba i usluga u Srbiji

eumeswil

Recommended Posts

Posted

Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. 
E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu :D

• Haha 6
Posted

to je neka španija 100%

jbg februar je

Posted

Najpre će biti neki Meksiko, Peru, Čile...

• +1 2
Posted
31 minutes ago, smooth.Op said:

Najpre će biti neki Meksiko, Peru, Čile...

Ovde su cesto peruanske zimi...

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Mil@n said:

Milka probila 1000 din!

Za koju gramazu?

Posted

Hrvatska dobila zakon protiv visokih cena

Hrvatski sabor je danas glasovima većine poslanika izglasao Zakon o izuzetnim merama kontrole cena koji bi objavom cena na internet stranicama trebalo da zaštiti standard građana od inflacije i obezbedi brzu reakciju na tržišne poremećaje.

Kod nas vlada zakon protiv niskih cena, necemo valjda kao Hrvati.

Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. 
E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu :D

Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih..

A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420..

Posted
33 minutes ago, jms_uk said:

Za koju gramazu?

to su one velike od 300 grama što imaju 250 grama

• +1 1
  • Haha 2
Posted
19 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420..

Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja.

Posted (edited)
6 minutes ago, napadaj said:

Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja.

Mozda nisam jasno napisao, nije but pojeftinio za 500 nego sa 700 na 500. I ostalo svinjsko meso otprilike 25-30% snizenje.

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 1
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih..

Nisam hteo da ih kupim, vec da lozim narod da pumpa

A ti brankicastankovicujes s tim mesom :fantom:

Posted

mora da je stigao tovar sa argentinskih ranceva

• +1 2