smooth.Op Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu 6
jms_uk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 31 minutes ago, smooth.Op said: Najpre će biti neki Meksiko, Peru, Čile... Ovde su cesto peruanske zimi... 1
jms_uk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Mil@n said: Milka probila 1000 din! Za koju gramazu?
Stela Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Hrvatska dobila zakon protiv visokih cena Hrvatski sabor je danas glasovima većine poslanika izglasao Zakon o izuzetnim merama kontrole cena koji bi objavom cena na internet stranicama trebalo da zaštiti standard građana od inflacije i obezbedi brzu reakciju na tržišne poremećaje. Kod nas vlada zakon protiv niskih cena, necemo valjda kao Hrvati.
Jimmy Kowalski Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, smooth.Op said: Maline su ti kao koks. Uzgajaju neki seljaci po plantažama, drugi otkupljuju i skladište, a oni na vrhu transportuju napolje. E, ali maline u februaru... Sve je otišlo u majčinu Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih.. A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420..
slepa živana Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 33 minutes ago, jms_uk said: Za koju gramazu? to su one velike od 300 grama što imaju 250 grama 1 2
napadaj Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420.. Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja.
Jimmy Kowalski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 6 minutes ago, napadaj said: Wtf pa koliko su bili? Nemam pojma koje su cene svežeg mesa u radnjama i mesarama, ćale to dobavlja direktno od stočara, ali mi deluje nemogućim da su tolika sniženja. Mozda nisam jasno napisao, nije but pojeftinio za 500 nego sa 700 na 500. I ostalo svinjsko meso otprilike 25-30% snizenje. Edited 20 hours ago by Jimmy Kowalski 1
Ratamahatta Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Umesto lepo da kupi kilo pomorandzi za 100 i kilo banana za 150, da bude pun snage za pumpanje, on oce jebene maline. Ne moz' ni balon da napumpas od njih.. A kad sam vec svratio, da prijavim da je svinjetina pojeftinila, but za 500 dindzi, krmenadla za 420.. Nisam hteo da ih kupim, vec da lozim narod da pumpa A ti brankicastankovicujes s tim mesom
ultra plasticni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago mora da je stigao tovar sa argentinskih ranceva 2
Recommended Posts