Jump to content

Cene roba i usluga u Srbiji

Featured Replies

Ajde kao bojkot ovih prodavnica, odem ja na limansku kad sam se vraćao iz vrtića. Mladi kupus manja glavica 190 dinara platih. Zaboravio tomatelo da uzmem i to uzeh u Univeru, a tamo vidim isto ima mladi kupus i to po ceni od 149 za kg. Stavim onaj kupus na vagu kad sam došao kući ono 790 grama... Eto dragi prijatelji objasnite 🤣

Spustili smo svojom antikonzumentskom srdzbom Duel omeksivac u Maxiju na 300 dinara

Ono njino mleko od pacova na 80 dinara

Onaj njin ajvar sto bih davao samo SNS pritvorenicima na 230

Bojkot i pijaca onda!

Vreme je za sun gazing, smrt hrani!

On 13. 2. 2025. at 8:24, smooth.Op said:

Ajde kao bojkot ovih prodavnica, odem ja na limansku kad sam se vraćao iz vrtića. Mladi kupus manja glavica 190 dinara platih. Zaboravio tomatelo da uzmem i to uzeh u Univeru, a tamo vidim isto ima mladi kupus i to po ceni od 149 za kg. Stavim onaj kupus na vagu kad sam došao kući ono 790 grama... Eto dragi prijatelji objasnite 🤣

Sta ima da se objasnjava, pijaca odavno skuplja od lanaca

I to je sasvim u redu, tako i treba

Ajd bar da je na pijacama kvalitetnije, domace, nego oni isto kupuju na kvantasu ono djubre koje valjaju i ovi veliki.

• Popular Post

na slaninijadi u kačarevu slanina od 2500

putine reaguj 44.96°n  22.69°e

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Ako je kvalitetna, nije strašno, nedavno sam kupio finu od mangulice za 3000/kg...

Ma daj, nekad si slaninu uzimao umesto kusura od mesara, on ti secne parče da se ne smara da ti vraća 200, 300 dinara.

3000, leči sidu, šta radi?

U Zemunu je oko 1500, jest ukusna i mesnata ali uglavnom nema lepo osušena, ali i to mi je previše, za te pare uzmem 2 kile svinjetine, vrat ili rebra.

Edited by igoraki

18 minutes ago, Jeremija said:

Ako je kvalitetna, nije strašno, nedavno sam kupio finu od mangulice za 3000/kg...

pa ovo je sajam slanine tzv slaninijada

a cene ko u merkatoru/veru

nisu normalni

Preskupo za brazilsku slaninu:sleep:

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Po Sremu je oko 1500 po kg. 

A mi ovde imamo dobre slanine.

uvek su na tim x-jadama seoskim slavama i prvim majevima najskuplji proizvodi, vasarske cene

Realno od pocetka rata u Ukrajini nas jebu sa cenama nenormalno. Nakskuplja zemlja u Evropi za hranu.

Juce u Maxiju - pakovanje svezih malina od 125 grama - 499 dinara

4 tisuce kilogram

Pa pumpaj narode majku ti jebem