Svemir Zeka Posted February 10 Posted February 10 @kud u maglu Simovićubaš da čovek poželi da potrči tamo da kupuje 1
kud u maglu Simoviću Posted February 10 Posted February 10 13 minutes ago, Svemir Zeka said: @kud u maglu Simovićubaš da čovek poželi da potrči tamo da kupuje ima neki kod carine na nbg, al taj je aman lux ne smrdi crkotina kad uđeš s vrata, ima tri kase sve u ful-u 8
Svemir Zeka Posted February 10 Posted February 10 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima neki kod carine na nbg, al taj je aman lux ne smrdi crkotina kad uđeš s vrata, ima tri kase sve u ful-u Organic Aman, kao ona idea u Sarajevskoj Mada bi njemu bolje stajalo Ogavnic 1
*edited by mod Posted February 10 Posted February 10 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima neki kod carine na nbg, al taj je aman lux ne smrdi crkotina kad uđeš s vrata, ima tri kase sve u ful-u Ima i kod Palilulska Aman da je "lux" 1 1
Mil@n Posted February 10 Posted February 10 (edited) Samo da se zna da bojkotujem do smrti Smislio sam i sopstveni slogan: Vi Imate Milijarde, mi imamo Kurac! Edited February 10 by Mil@n 3
kud u maglu Simoviću Posted February 11 Posted February 11 18 minutes ago, *edited by mod said: Ima i kod Palilulska Aman da je "lux" jbg ne prelazim most 1 3
Milošica Posted February 11 Posted February 11 (edited) 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbg ne prelazim most Jedno vreme sam sumnjao da si Srdan. Znači definitivno nisi. Edited February 11 by Milošica 1
makondo Posted February 11 Posted February 11 Za ovu nedelju, odlučila sam se za KokoMar prodavnicu ali veću.....izdržaće se 1
ivy Posted February 11 Posted February 11 u mom selu imaju bukvalno tri privatne prodavnice siroke potrosnje..sve ostale su se zatvorile...ima privatnih piljarnica i mesara ali 2km od mene... danas idem do grada pa cu svratiti na pijacu po nesto voca i povrca... imam dva rucka u frizideru ali cu jedan dan u ovoj nedelji morati da kupim meso u Idei na cosku.. za ostalo cemo prazniti zalihe.. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 11 Posted February 11 @Svemir Zeka jeri sam sad i ja sirotilja? ima aman neki čudni vajb ‘93 + strana: nije loše snadbeven elementarnim namernicama, ima i viski, ali i rakija u plastičnoj ambalaži. ima ajran kog nisam video 100 godina. ekipa prodavaca multi-kulti, kudikamo uljudniji nego u delez/idea - strana: nema kamenber ni fuet 1 3
Svemir Zeka Posted February 11 Posted February 11 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: - strana: nema kamenber ni fuet 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Ima ajran i raki u plastici - vidi se ko im je ciljno trziste
*edited by mod Posted February 11 Posted February 11 52 minutes ago, Shan Jan said: Ima ajran i raki u plastici - vidi se ko im je ciljno trziste Ima Ajran i u Lidlu
Boksi Posted February 11 Posted February 11 Jedno vreme sam u Aman-u nalazila fenomenalne igračke. Već duže vremena ih nema. Izmedju ostalog dečiju baterijsku lampu sa Gajom, Rajom i Vlajom, metalnu, vrhunske izrade, kao one što je imala vojska u SFRJ (ali bez crvenog i zelenog filtera).
Recommended Posts