W.F.C. Posted January 31 Posted January 31 Jel ima nekih informacija o odzivu na danasnji bojkot 5 lanaca?
villiem Posted January 31 Posted January 31 (edited) 9 minutes ago, W.F.C. said: Jel ima nekih informacija o odzivu na danasnji bojkot 5 lanaca? ima Izvini sala, nemoj ljuitis Edited January 31 by villiem 1
Ratamahatta Posted January 31 Posted January 31 18 minutes ago, W.F.C. said: Jel ima nekih informacija o odzivu na danasnji bojkot 5 lanaca? U mom okruzenju svi do jednog. Voce i povrce na pijaci/kod piljara, meso u mesari, pljuge, zvake, alkohol i ostale kurcolije™ na trafici A neki smo odlucili da to traje 3 dana, za sada 2
igoraki Posted January 31 Posted January 31 10 minutes ago, Ratamahatta said: U mom okruzenju svi do jednog. Voce i povrce na pijaci/kod piljara, meso u mesari, pljuge, zvake, alkohol i ostale kurcolije™ na trafici A neki smo odlucili da to traje 3 dana, za sada Ja sam za celu ovu nedelju kupio flašu kisele u prodavnici, sve ostalo pijaca. 1 1
Mil@n Posted January 31 Posted January 31 39 minutes ago, Ratamahatta said: U mom okruzenju svi do jednog. Voce i povrce na pijaci/kod piljara, meso u mesari, pljuge, zvake, alkohol i ostale kurcolije™ na trafici A neki smo odlucili da to traje 3 dana, za sada Tri dana minimum u stvari jedem govna idem samo kada moram, baš moram. A najgore je što je kod mene lokalni lanac ali jak lanac sa dosta marketa gori od svih ovih zajedno. No snaći ću se da izbegnem govna. 2
Aleksija Posted January 31 Posted January 31 (edited) komsiluk ispostovao! Edited January 31 by Aleksija 4
Sammael Posted February 1 Posted February 1 Prošle god sam bio prvi put u Užicu, ljudi su urbaniji nego u Beogradu. 1
villiem Posted February 1 Posted February 1 Uzice izgleda kao gradic iz Tvin Piksa, taj neki vajb, planine svuda okolo, jedan put dolazi jedan odlazi Tako sam zapamtio 2
Aleksija Posted February 1 Posted February 1 ma kurdi je drugar iz (forumskog) detinjstva, nije poenta na bilo kom gradu. divan dan za putovanje do novog sada. ❤
Блок_64 Posted February 10 Posted February 10 7 hours ago, igoraki said: Aroma skuplja od svih ovih sto su na listi a ona sama nije na listi. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 10 Posted February 10 ovo je pokušaj pritiska na najveće i njihovo kartelsko udruženje ima mrtvi aman, imaju i male prodavnice, pijaca... 2
Recommended Posts