January 31, 20251 yr 9 minutes ago, W.F.C. said: Jel ima nekih informacija o odzivu na danasnji bojkot 5 lanaca? ima Izvini sala, nemoj ljuitis Edited January 31, 20251 yr by villiem
January 31, 20251 yr 18 minutes ago, W.F.C. said: Jel ima nekih informacija o odzivu na danasnji bojkot 5 lanaca? U mom okruzenju svi do jednog. Voce i povrce na pijaci/kod piljara, meso u mesari, pljuge, zvake, alkohol i ostale kurcolije™ na trafici A neki smo odlucili da to traje 3 dana, za sada
January 31, 20251 yr 10 minutes ago, Ratamahatta said: U mom okruzenju svi do jednog. Voce i povrce na pijaci/kod piljara, meso u mesari, pljuge, zvake, alkohol i ostale kurcolije™ na trafici A neki smo odlucili da to traje 3 dana, za sada Ja sam za celu ovu nedelju kupio flašu kisele u prodavnici, sve ostalo pijaca.
January 31, 20251 yr 39 minutes ago, Ratamahatta said: U mom okruzenju svi do jednog. Voce i povrce na pijaci/kod piljara, meso u mesari, pljuge, zvake, alkohol i ostale kurcolije™ na trafici A neki smo odlucili da to traje 3 dana, za sada Tri dana minimum u stvari jedem govna idem samo kada moram, baš moram. A najgore je što je kod mene lokalni lanac ali jak lanac sa dosta marketa gori od svih ovih zajedno. No snaći ću se da izbegnem govna.
February 1, 20251 yr Uzice izgleda kao gradic iz Tvin Piksa, taj neki vajb, planine svuda okolo, jedan put dolazi jedan odlazi Tako sam zapamtio
February 1, 20251 yr ma kurdi je drugar iz (forumskog) detinjstva, nije poenta na bilo kom gradu. divan dan za putovanje do novog sada. ❤
February 10, 20251 yr 7 hours ago, igoraki said: Aroma skuplja od svih ovih sto su na listi a ona sama nije na listi.
February 10, 20251 yr ovo je pokušaj pritiska na najveće i njihovo kartelsko udruženje ima mrtvi aman, imaju i male prodavnice, pijaca...