đorđe geprat Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 11 hours ago, Klara said: Ovo. Mnogo me živcira kad sva srećna dočekam gosta, spremna za kafu, kapućino, pecivo, kolače, kuvanu hranu...a taj mi kaže ''E, ja ću samo čašu vode''. ČAŠU VODE. Č A Š U V O D E, sunce ti neavanturističko poljubim. Pa kakav li si monoton u ostalim hedonističkim prilikama, jbte. uf, imam u životu jednu takvu a dragu.kad odem kod nje i muža joj od ptice mleko da tražim imala bih, uvek u frižideru pivo za mene, kad odem na slavu tu su đakonije razne. ali, kadadođu kod nas, svi svašta pijemo, po želji, ona samo ČAŠU VODE. kiselu? iz frižidera? ma samo iz česme. svi s kojima sam znaju da ne jedem divljač i jaretinu. u vezi je sa stavom. za ostalo, nema problema. 1
Shan Jan Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Ja kad idem u goste ljudi vec znaju da treba da me docekaju koka kolom. Praaavi prijatelji imaju zero. Ja pak uvek spremim svega previse pa mi ostane. Za hranu se pobrinem al alkohol bas zna da stoji jer nit zovem cesto goste nit ga pijem sam. Jedino sam se jednom zajebo za drugarice. Ja sve racunam koje ce vino da piju dame a one se pobise oko jedinog likera koji sam imao. 1
napadaj Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) Domaćina koji bi mi ponudio samo Zero bih smatrao krvnim neprijateljem i prenosio bih zavet osvete s kolena na koleno i na njegove i na svoje potomke. Edited December 10, 2023 by napadaj 2
Recommended Posts