Jump to content
IGNORED

gosti koji ne vole da jedu...

Zverilla

Recommended Posts

Posted

braća po babine lenije :covid19:

• Haha 1
Posted
9 hours ago, Sandradjer said:

@Zverilla

Kakva ti je to ekipa, kao na dvorovima?

Meni tetka živi u Dvorovima, nisam ni ja repa bez korena

• Haha 2
Posted

kaže se tikva bez korena

Repa jeste koren.

Ne može se s takvim neznanjem ići u goste. :nobles: 

• Haha 4
Posted

ja u gostima najvise volim meze...

nekako sam uvek skeptik oko kuvane hrane, osim ako nije pasulj..

Posted
41 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ja u gostima najvise volim meze...

nekako sam uvek skeptik oko kuvane hrane, osim ako nije pasulj..

@Zverillaimaš li nešto kuvano za momka?

• Haha 6
Posted

Ja u gostima ne volim da jedem, osim mozda slatko. Samo kucna radinost, restorani i dostava. A vecere kod drugih samo kad bas mora. A to je zato sto sam control freak i volim da imam uticaj na to sta cu da jedem i kako da se spremi. Zapravo, kad razmislim, cak ne volim previse ni da idem po kucama, uglavnom se smorim, uvek sam pre za nalazenje napolju. 

• +1 1
Posted

Nisam bila u gostima ne pamtim, a danas me drugarica ispalila za ruchak. :violina:

Posted

Da dodam još jednu temu na "Nazivi topika koje ste pogrešno čitali"...

• Haha 1
Posted
5 hours ago, Kampokei said:

Ja u gostima ne volim da jedem, osim mozda slatko. Samo kucna radinost, restorani i dostava. A vecere kod drugih samo kad bas mora. A to je zato sto sam control freak i volim da imam uticaj na to sta cu da jedem i kako da se spremi. Zapravo, kad razmislim, cak ne volim previse ni da idem po kucama, uglavnom se smorim, uvek sam pre za nalazenje napolju. 

Malo ti je ovo kontradiktorno :)

• +1 3
Posted
Just now, Sandradjer said:

Malo ti je ovo kontradiktorno :)

Nije nuzno, na aplikacijama za dostavu imas onu "napomene" rubriku. Ja je i te kako koristim, pa ako vide, vide :)

• Wub 1
Posted
5 hours ago, Kampokei said:

ispostuj domacina ako si mu vec usao u kucu

• +1 3
Posted (edited)

Ja pijem kafu samo koju ja skuvam. Pijem i druge, ali ne brojim da sam pila. 

U stvari, pijem kod sestre i mame. One znaju kako treba, istu smo školu kafe prošle

Edited by Svemir Zeka
Posted
20 hours ago, Zverilla said:

Dragi gost ne jede 

paradajz

Reveal hidden contents

Ali sve udavi u kečapu

Upoređuješ paradajz spremljen na različit način. : D
Recimo, ja volim paradajz, ali ne volim sok od paradajza. Mogu da ga pijem ako mora (generacija ''deca gladuju u Africi, jedi to'':dry:), ali baš nešto ne bih posegla za njim.
Kao i soja, obožavam da grickam pečenu, a mnjaaah mi je sojino mleko.

3 hours ago, ultra plasticni said:

ispostuj domacina ako si mu vec usao u kucu

Ovo. Mnogo me živcira kad sva srećna dočekam gosta, spremna za kafu, kapućino, pecivo, kolače, kuvanu hranu...a taj mi kaže ''E, ja ću samo čašu vode''.

ČAŠU VODE.    Č A Š U  V O D E, sunce ti neavanturističko poljubim. Pa kakav li si monoton u ostalim hedonističkim prilikama, jbte.

• Haha 4
Posted
2 minutes ago, Klara said:

Ovo. Mnogo me živcira kad sva srećna dočekam gosta, spremna za kafu, kapućino, pecivo, kolače, kuvanu hranu...a taj mi kaže ''E, ja ću samo čašu vode''.

ČAŠU VODE.    Č A Š U  V O D E, sunce ti neavanturističko poljubim. Pa kakav li si monoton u ostalim hedonističkim prilikama, jbte.

Kad imam neka očekivanja od gosta, obično spremim bolonjeze.