Jump to content

gosti koji ne vole da jedu...

Featured Replies

braća po babine lenije :covid19:

On 13. 11. 2023. at 22:16, Sandradjer said:

@Zverilla

Kakva ti je to ekipa, kao na dvorovima?

Meni tetka živi u Dvorovima, nisam ni ja repa bez korena

kaže se tikva bez korena

Repa jeste koren.

Ne može se s takvim neznanjem ići u goste. :nobles: 

Mi ubosni kažemo ovako :ilija:

ja u gostima najvise volim meze...

nekako sam uvek skeptik oko kuvane hrane, osim ako nije pasulj..

On 14. 11. 2023. at 7:43, Mr.Mxyzptlk said:

ja u gostima najvise volim meze...

nekako sam uvek skeptik oko kuvane hrane, osim ako nije pasulj..

@Zverillaimaš li nešto kuvano za momka?

Ja u gostima ne volim da jedem, osim mozda slatko. Samo kucna radinost, restorani i dostava. A vecere kod drugih samo kad bas mora. A to je zato sto sam control freak i volim da imam uticaj na to sta cu da jedem i kako da se spremi. Zapravo, kad razmislim, cak ne volim previse ni da idem po kucama, uglavnom se smorim, uvek sam pre za nalazenje napolju. 

Nisam bila u gostima ne pamtim, a danas me drugarica ispalila za ruchak. :violina:

Da dodam još jednu temu na "Nazivi topika koje ste pogrešno čitali"...

On 14. 11. 2023. at 9:15, Kampokei said:

Ja u gostima ne volim da jedem, osim mozda slatko. Samo kucna radinost, restorani i dostava. A vecere kod drugih samo kad bas mora. A to je zato sto sam control freak i volim da imam uticaj na to sta cu da jedem i kako da se spremi. Zapravo, kad razmislim, cak ne volim previse ni da idem po kucama, uglavnom se smorim, uvek sam pre za nalazenje napolju. 

Malo ti je ovo kontradiktorno :)

On 14. 11. 2023. at 14:37, Sandradjer said:

Malo ti je ovo kontradiktorno :)

Nije nuzno, na aplikacijama za dostavu imas onu "napomene" rubriku. Ja je i te kako koristim, pa ako vide, vide :)

On 14. 11. 2023. at 9:15, Kampokei said:

ispostuj domacina ako si mu vec usao u kucu

Ja pijem kafu samo koju ja skuvam. Pijem i druge, ali ne brojim da sam pila. 

U stvari, pijem kod sestre i mame. One znaju kako treba, istu smo školu kafe prošle

Edited by Svemir Zeka

On 13. 11. 2023. at 21:32, Zverilla said:

Dragi gost ne jede 

paradajz

Reveal hidden contents

Upoređuješ paradajz spremljen na različit način. : D
Recimo, ja volim paradajz, ali ne volim sok od paradajza. Mogu da ga pijem ako mora (generacija ''deca gladuju u Africi, jedi to'':dry:), ali baš nešto ne bih posegla za njim.
Kao i soja, obožavam da grickam pečenu, a mnjaaah mi je sojino mleko.

On 14. 11. 2023. at 14:52, ultra plasticni said:

ispostuj domacina ako si mu vec usao u kucu

Ovo. Mnogo me živcira kad sva srećna dočekam gosta, spremna za kafu, kapućino, pecivo, kolače, kuvanu hranu...a taj mi kaže ''E, ja ću samo čašu vode''.

ČAŠU VODE.    Č A Š U  V O D E, sunce ti neavanturističko poljubim. Pa kakav li si monoton u ostalim hedonističkim prilikama, jbte.

On 14. 11. 2023. at 18:09, Klara said:

Ovo. Mnogo me živcira kad sva srećna dočekam gosta, spremna za kafu, kapućino, pecivo, kolače, kuvanu hranu...a taj mi kaže ''E, ja ću samo čašu vode''.

ČAŠU VODE.    Č A Š U  V O D E, sunce ti neavanturističko poljubim. Pa kakav li si monoton u ostalim hedonističkim prilikama, jbte.

Kad imam neka očekivanja od gosta, obično spremim bolonjeze.