Zverilla Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 inspirisan onom temom o tome sta ko nikako ne podnosi i baca pegle vec na pomen odredjenih namirnica, prisetih se raznoraznih gostiju koji nikako ne jedu: kikiriki jer su alergicni Spoiler ali uvece uz film pojedu kesu smokija ribu jer smrdi Spoiler ali sardine iz konzerve su ok jagnjetinu jer smrdi Spoiler ali pekarski krompir na ovcijoj moci je prste da pojedes lesnike Spoiler ali palacinke su najbolje kad se namazu nutelom morske plodove Spoiler osim kad su u formi ribljih stapica, tad postaju najukusnija riba ever aditive u hrani Spoiler ali vole da jedu u meku junetinu Spoiler moji pobednici: ovo izgovore nakon sto odusevljeno pojedu 2 prepuna tanjira junece supe. onda odu da povracaju jer je to fuuuuj. *u ovim eksperimentima, nijedan gost nije prevaren. ako su i posluzeni necim sto "ne jedu", to je bilo pre nego sto su se izjasnili. 7
shimpu Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Najvise volim da jedem pizzu, hamburgere, palacinke. Od prvog pocinjem da vezbam 1 1
Sestre Bronte Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 ne jedem pečenja, bilo koja jagnjetinu u bilo kom obliku ribu, osim nekih iz konzerve morske plodove, nikako iznutrice, nikada sve navedeno ne jedem, zato što nisam navikao, a hrana mi ne znači mnogo u životu, jedem kad sam baš gladan ili nervozan 1
Klara Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Za isti sto bih smestila i goste koji uvek ostavljaju maleno parče torte u tanjiru, sićušan komadić mesa, neispijen sok, vino. Mrljave, mrljave, bilo da su usluženi ili da su se poslužili sami. Trebalo bi da domaćini bacaju hranu posle njih, jedu ostatke, šta... 2 1
Sandradjer Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Kad odem u goste bas volim da mi titraju. Da spreme ono sto volim, pa zapitkuju hocu li jos 1
Svemir Zeka Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Sad ste me bacili u razmišljanje: ne znam kad sam poslednji put išla u goste, na večeru, ručak. Idem samo kod onih kod kojih prtljam sama po frižideru, zamrzivaču, kuvam, pržim, otvaram zimnice, kuvam ja kafu i tako dalje. Znači, samo s baš bliskima. And you may ask yourself Well how did I get here 1
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 4 hours ago, Braća Strugacki said: ne jedem pečenja, bilo koja jagnjetinu u bilo kom obliku ribu, osim nekih iz konzerve morske plodove, nikako iznutrice, nikada sve navedeno ne jedem, zato što nisam navikao, a hrana mi ne znači mnogo u životu, jedem kad sam baš gladan ili nervozan ovo ko da moja pokojna baba olga iz natalinaca piše ribu je jela doduše samo onu koja živi u jasenici i u klokačkom jezeru
Sandradjer Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 29 minutes ago, Svemir Zeka said: Sad ste me bacili u razmišljanje: ne znam kad sam poslednji put išla u goste, na večeru, ručak. Idem samo kod onih kod kojih prtljam sama po frižideru, zamrzivaču, kuvam, pržim, otvaram zimnice, kuvam ja kafu i tako dalje. Znači, samo s baš bliskima. And you may ask yourself Well how did I get here Dobro dosla 2
Sandradjer Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 25 minutes ago, Filozof manijak said: Svakoga gosta tri titraja dosta Zavisi od gosta
Svemir Zeka Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) Čovek prosto poželi da ti dođe u goste....spremiš li ikad slanu tortu i kanapee uz pivo za utakmice? @Filozof manijak Edited November 13, 2023 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Čovek prosto poželi da ti dođe u goste....spremiš li ikad slanu tortu i kanapee uz pivo za utakmice? @Filozof manijak Ma bas sprema, nema kad. Frizura mu oduzme nekoliko sati
Recommended Posts