Jump to content

Zlostavljanje dečaka i muškaraca

Featured Replies

Ljudi su gadni. U toj istoj zemlji su par miliona ljudi poslali u gasne komore, pa je znam šta je čudno da je neko slao decu pedofilima. U Švajcarskoj su posle drugog svetskog rata imali manjak radne snage na selu, pa su otimali decu sirotinji i manjinama da bi imao ko da crnči. To sve nije čak ni bizarna prošlost, jer se u nekom obliku dešava i danas. Danas u Americi imaš višestruko više šanse da odeš u zatvor ako si crn, i to u zatvor u često privatnom vlasništvu. Razvili ljudi biznis - preplaćena dominantno bela policija i pravosudni sistem hapsi i procesuira crnu populaciju i šalje u zatvor plaćen novcem svih, što ide u džep nekoj korporaciji koja je sagradila zatvor.

Ideje o tome da ljudi imaju prava, deca, bilo ko, sama po sebi je velikom broju ljudi u praksi neprirodna. Dominira racionalizacija zašto je ok gledati da uradiš nešto u svom interesu bez obzira na to kakve su posledice po druge ljude. Videh screenshot nekog tweeta, piše najbolji opis libertarijanaca je: prestao sam da budem libertarijanac kad sam koristio pečurke i shvatio da i drugi ljudi imaju osećanja.

• Replies 276
  • Views 20.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• OK, sobzirom da sam ja postao PPP borac za muska prava  da napisem neku.   Prvo i osnovno, ovo oko decaka koji su seksualno zlostavljani. Osim ocigledne traume koju su preziveli, najcesce su

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Pa nije baš tako. Samo nije svako ubistvo žene femicid, nego se nekad neki frljaju. Femicid jeste kad je žena ubijena samo zato što je nečija žena, "nečije vlasništvo". Može biti i bivša devojka.

• Seksualno je i prebijanje i ostalo fizičko ugrožavanje drugih muškaraca jer nisu dovoljno poželjni muškarci, muškarci po kanonu. U tom smislu (jasno, valjda od starta) ova tema se ne sukobljava sa zlo

Posted Images

• Author

Ili si ostavljao sopstveno žensko dete da ima jedno muško u kući, oblepljivao ga trakom po grudima....davno beše, negde tamo. Oh wait....

12 minutes ago, Svemir Zeka said:

...davno beše, negde tamo....

...na brdovitom balkanu

Come to Voša, bro. We don't have hills

On 28. 6. 2025. at 10:58, Venom said:

Ljudi su gadni. U toj istoj zemlji su par miliona ljudi poslali u gasne komore, pa je znam šta je čudno da je neko slao decu pedofilima. U Švajcarskoj su posle drugog svetskog rata imali manjak radne snage na selu, pa su otimali decu sirotinji i manjinama da bi imao ko da crnči. To sve nije čak ni bizarna prošlost, jer se u nekom obliku dešava i danas. Danas u Americi imaš višestruko više šanse da odeš u zatvor ako si crn, i to u zatvor u često privatnom vlasništvu. Razvili ljudi biznis - preplaćena dominantno bela policija i pravosudni sistem hapsi i procesuira crnu populaciju i šalje u zatvor plaćen novcem svih, što ide u džep nekoj korporaciji koja je sagradila zatvor.

Ideje o tome da ljudi imaju prava, deca, bilo ko, sama po sebi je velikom broju ljudi u praksi neprirodna. Dominira racionalizacija zašto je ok gledati da uradiš nešto u svom interesu bez obzira na to kakve su posledice po druge ljude. Videh screenshot nekog tweeta, piše najbolji opis libertarijanaca je: prestao sam da budem libertarijanac kad sam koristio pečurke i shvatio da i drugi ljudi imaju osećanja.

Nije to "propust" samo branse psihologa, od ideje nekog papirologa do slanja dece manijacima bilo je tu i socijalne sluzbe i administracije itd. Koliko sam marginalno bacila pogled na temu vidim pominje se i nesto kako administracija ne da podatke i dan danas o svemu tome. Omiljena kod socijalnih sluzbi je "zastita privatnosti podataka" satro dece ustvari pedofilskog lanca u ovom i generalno tih sluzbi u opstem slucaju.

On 26. 6. 2025. at 0:29, Valk said:

Nemci su definitivno duboko izopačen narod.

Ili, kako je pokojni brka u jednoj od svojih popularnih inkarnacija umeo da kaže: "Pokvaren nemački narod, nisam očekiv'o!", a onda da na drugoj strani ekrana u svojoj drugoj inkarnaciji odgovori: "'Ajde?".

Padaju mi na pamet filmovi po istinitim događajima gde je zvanična praksa ogoljena i prikazana široj publici, recimo "Magdalene Sisters" o herojskoj malenoj nepokorenoj Irskoj, pa "Oranges and Sunshine" o kooperaciji bivše imperijalne majčice i moje egalitarne Australije, pa onda opet australijski, o događajima iz suncem okupanog Kvinslenda zbog kojih je tadašnji Governor General (tj. australijska varijanta ceremonijalnog predsednika države, predstavnik Krune u Australiji) otišao sa funkcije zbog zataškavanja kada je bio Brizbejnski nadbiskup - "Don't Tell", pa recimo italijanski "La meglio gioventù" gde prikazuju tretman mentalnih bolesnika od strane duševnih lepršavih Italijana, itd. U majčici niko nije snimio film o obrazovnim metodama raba božjeg Tomislava Gačića, ali koliko se sećam bio je neki dokumentarac o tretmanu mentalno obolehih štićenika raznih ustanova koji je digao izvesnu prašinu ali na koji se brzo zaboravilo.

Jesu li svi ovi narodi definitivno duboko izopačeni?

SaE

19 hours ago, Gojko & Stojko said:

...

Jesu li svi ovi narodi definitivno duboko izopačeni?

SaE

Svi su isti