Saturday at 08:582 days Ljudi su gadni. U toj istoj zemlji su par miliona ljudi poslali u gasne komore, pa je znam šta je čudno da je neko slao decu pedofilima. U Švajcarskoj su posle drugog svetskog rata imali manjak radne snage na selu, pa su otimali decu sirotinji i manjinama da bi imao ko da crnči. To sve nije čak ni bizarna prošlost, jer se u nekom obliku dešava i danas. Danas u Americi imaš višestruko više šanse da odeš u zatvor ako si crn, i to u zatvor u često privatnom vlasništvu. Razvili ljudi biznis - preplaćena dominantno bela policija i pravosudni sistem hapsi i procesuira crnu populaciju i šalje u zatvor plaćen novcem svih, što ide u džep nekoj korporaciji koja je sagradila zatvor.Ideje o tome da ljudi imaju prava, deca, bilo ko, sama po sebi je velikom broju ljudi u praksi neprirodna. Dominira racionalizacija zašto je ok gledati da uradiš nešto u svom interesu bez obzira na to kakve su posledice po druge ljude. Videh screenshot nekog tweeta, piše najbolji opis libertarijanaca je: prestao sam da budem libertarijanac kad sam koristio pečurke i shvatio da i drugi ljudi imaju osećanja.
Saturday at 10:042 days Author Ili si ostavljao sopstveno žensko dete da ima jedno muško u kući, oblepljivao ga trakom po grudima....davno beše, negde tamo. Oh wait....
Saturday at 10:182 days 12 minutes ago, Svemir Zeka said:...davno beše, negde tamo.......na brdovitom balkanu
Sunday at 16:501 day On 28. 6. 2025. at 10:58, Venom said:Ljudi su gadni. U toj istoj zemlji su par miliona ljudi poslali u gasne komore, pa je znam šta je čudno da je neko slao decu pedofilima. U Švajcarskoj su posle drugog svetskog rata imali manjak radne snage na selu, pa su otimali decu sirotinji i manjinama da bi imao ko da crnči. To sve nije čak ni bizarna prošlost, jer se u nekom obliku dešava i danas. Danas u Americi imaš višestruko više šanse da odeš u zatvor ako si crn, i to u zatvor u često privatnom vlasništvu. Razvili ljudi biznis - preplaćena dominantno bela policija i pravosudni sistem hapsi i procesuira crnu populaciju i šalje u zatvor plaćen novcem svih, što ide u džep nekoj korporaciji koja je sagradila zatvor.Ideje o tome da ljudi imaju prava, deca, bilo ko, sama po sebi je velikom broju ljudi u praksi neprirodna. Dominira racionalizacija zašto je ok gledati da uradiš nešto u svom interesu bez obzira na to kakve su posledice po druge ljude. Videh screenshot nekog tweeta, piše najbolji opis libertarijanaca je: prestao sam da budem libertarijanac kad sam koristio pečurke i shvatio da i drugi ljudi imaju osećanja.Nije to "propust" samo branse psihologa, od ideje nekog papirologa do slanja dece manijacima bilo je tu i socijalne sluzbe i administracije itd. Koliko sam marginalno bacila pogled na temu vidim pominje se i nesto kako administracija ne da podatke i dan danas o svemu tome. Omiljena kod socijalnih sluzbi je "zastita privatnosti podataka" satro dece ustvari pedofilskog lanca u ovom i generalno tih sluzbi u opstem slucaju.
Yesterday at 02:111 day On 26. 6. 2025. at 0:29, Valk said:Nemci su definitivno duboko izopačen narod.Ili, kako je pokojni brka u jednoj od svojih popularnih inkarnacija umeo da kaže: "Pokvaren nemački narod, nisam očekiv'o!", a onda da na drugoj strani ekrana u svojoj drugoj inkarnaciji odgovori: "'Ajde?". Padaju mi na pamet filmovi po istinitim događajima gde je zvanična praksa ogoljena i prikazana široj publici, recimo "Magdalene Sisters" o herojskoj malenoj nepokorenoj Irskoj, pa "Oranges and Sunshine" o kooperaciji bivše imperijalne majčice i moje egalitarne Australije, pa onda opet australijski, o događajima iz suncem okupanog Kvinslenda zbog kojih je tadašnji Governor General (tj. australijska varijanta ceremonijalnog predsednika države, predstavnik Krune u Australiji) otišao sa funkcije zbog zataškavanja kada je bio Brizbejnski nadbiskup - "Don't Tell", pa recimo italijanski "La meglio gioventù" gde prikazuju tretman mentalnih bolesnika od strane duševnih lepršavih Italijana, itd. U majčici niko nije snimio film o obrazovnim metodama raba božjeg Tomislava Gačića, ali koliko se sećam bio je neki dokumentarac o tretmanu mentalno obolehih štićenika raznih ustanova koji je digao izvesnu prašinu ali na koji se brzo zaboravilo. Jesu li svi ovi narodi definitivno duboko izopačeni?SaE
7 hours ago7 hr 19 hours ago, Gojko & Stojko said:...Jesu li svi ovi narodi definitivno duboko izopačeni?SaESvi su isti