Serena Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 1 hour ago, Max Morlock said: Tehnički ne baš tako napisano nego: Ok, izvini. 1 hour ago, Max Morlock said: U principu vreme je takvo, niko to ne nameće, ali je potpuno jasno kuda ide ceo taj show i šta je tendencija... Ako Ajla Tomjanovic i Belinda Bencic dobiju na hiljade novih pratilaca ako se slikaju u bikiniju, a desetak ako osvoje neki turnir...
Serena Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: valjda će malo podići ionako bijednu gledanost WTA mečeva Ni muski mecevi, osim kad igraju ovi iz vrha, nisu narocito gledani. Mozda je dislo vreme da igraju u rvackim trikoima 2
Max Morlock Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 1 minute ago, Serena said: Mozda je dislo vreme da igraju u rvackim trikoima Ili Borat monokiniju
Serena Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 (edited) Nikad cula, odoh da guglam. Au covece, a gde lopticu za drugi servis da stave Edited March 30, 2023 by Serena
Max Morlock Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Tamo gde su loptice? [emoji16]Sent from my phone using their app
Zli Gli Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 4 hours ago, Serena said: Ni muski mecevi, osim kad igraju ovi iz vrha, nisu narocito gledani. Mozda je dislo vreme da igraju u rvackim trikoima Dokle vise ta Hrvacka... Prvo SP i bravo komsije, sad svi teniseri da igraju u njihovim trikoima... Gde ide ovaj svet, ubice nas ova 'rvatizacija
Serena Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Tri pura sam procitala da bih razumela sta mi pises Mislila sam na rvačke špihozne
Serena Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 (edited) 4 hours ago, Max Morlock said: Tamo gde su loptice? Sent from my phone using their app Nekima bi ispadala pa bi gubili poene zamislila sam Tiafoa Kad je mogao u ovome sto ne bi u belom Boratu Odosmo skroz u off, ja necu dalje Edited March 30, 2023 by Serena 1
Zli Gli Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 Meni ovo ne lici na Dimitrova, nije on nikad bio ovako mrsav, bas izgleda raspadnuto ovde
Serena Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Masa je mogla i malo nize stikle da obuje bar za slikanje sa Verstapenom
Recommended Posts