October 29, 20159 yr Jutros sam se kladio onlajn na neke indijance i neka mala Ribana Roth mi je donela par hiljada dinara plusa (kasnije sam sve spickao i uvalio se u minus, naravno :D ), i posle sam otisao na fezbuk da je nadjem i zahvalim joj se a ono... :ziga:
October 29, 20159 yr profile. Roth Ribana. Country: Germany. Born: 10. 4. 1997. Pustite dete da odraste, nasrtljivci ni1i.
October 29, 20159 yr Danas Flavia izgleda odigrala svoj poslednji mec u karijeri. Ja bi da igra bar jos malo, jer jedna je Flaviaaaa
October 29, 20159 yr Pustite dete da odraste, nasrtljivci ni1i. Ima 18+, a na jednom drugom topiku je konstatovano da je 14+ ok. Ja sam za Flaviju ako se već izjašnjavam. Poslao tapatalk
October 29, 20159 yr Nego, Zli, bolje da ganjas ovako nesto, umesto ovih sto stoje u redu za prvu licnu kartu.
October 29, 20159 yr Cvetana je veoma nezasluzeno u trecem planu kada se potegnu ove krucijalne teme.
October 29, 20159 yr Cvetana je veoma nezasluzeno u trecem planu kada se potegnu ove krucijalne teme. lepo zakamuflirano.