Miljenko Posted December 4 Posted December 4 Kakve ste cepidlake. To su kulinarske emisije, ne vidim potrebu da neko bude recit. Ne verujem da bih i ja bio bolji, ako bih krenuo sa nekim materijalom o kolacima.
Tsai Posted December 4 Posted December 4 Meni je od te ekipe sremac najodvratniji i najopasniji, jer je dopadljiv sirim masama
pariah Posted December 4 Posted December 4 Zaboravili ste onog debila Luleta. Skupiti ih sve zajedno za jednim stolom i najesti govnima. 3
*edited by mod Posted December 4 Posted December 4 1 hour ago, pariah said: Zaboravili ste onog debila Luleta. Skupiti ih sve zajedno za jednim stolom i najesti govnima. I dalje bi za sve govorili da je izvanredno, sjajno, top 5 2
Frank Pembleton Posted December 5 Posted December 5 Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam...
ronin Posted December 5 Posted December 5 (edited) @Frank PembletonMa kakav blok...Ne bi on mogao proći u bloku...Nije realno. Edited December 5 by ronin 1 3
askeladden Posted December 5 Posted December 5 1 hour ago, Frank Pembleton said: Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam... Jedino ako je blok Nade Puric u Va. 2
Eleniko Posted December 5 Author Posted December 5 23 hours ago, booyaka said: Barem znaju da slože tri, četiri prostoproširene rečenice u kontinuitetu. nikad ne veruj srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi (krleža) 1 1
bradilko Posted December 5 Posted December 5 32 minutes ago, askeladden said: Jedino ako je blok Nade Puric u Va. pa danas je lepse ako si iz bgda. fud influenser iz valjeva. ne ide. bolja je prodja ako je iskusni kafanski/ restoranski beograd boy.
Eleniko Posted December 5 Author Posted December 5 8 minutes ago, Eleniko said: nikad ne veruj srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi (krleža) ni pakitu (ja dodajem) 1 minute ago, bradilko said: pa danas je lepse ako si iz bgda. fud influenser iz valjeva. ne ide. bolja je prodja ako je iskusni kafanski/ restoranski beograd boy. bradi standardno pogodio, ko prstom u govno. 1 1
bradilko Posted December 5 Posted December 5 8 minutes ago, Eleniko said: ni pakitu (ja dodajem) bradi standardno pogodio, ko prstom u govno. zao mi je sto si se osetio prozvanim. doduse imas neka svojstva..
Eleniko Posted December 5 Author Posted December 5 daleko bilo da sam se osetio prozvanim ovo standardno se odnosi na tvoje neznanje na temi o kojoj pišeš no dobro, bolje i to nego nešto gore. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 5 Posted December 5 (edited) 2 hours ago, Frank Pembleton said: Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam... 2 hours ago, ronin said: @Frank PembletonMa kakav blok...Ne bi on mogao proći u bloku...Nije realno. pakito je radio, ako se ne varam(a smeo bih da se kladim u levu ruku) u kafiću kod slonketa u zanatutm pričam o samom kraju osamdesetih prošlog veka e radio = šankerisao, konobarisao dal je iz bloka to ne znam Edited December 5 by kud u maglu Simoviću
askeladden Posted December 5 Posted December 5 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pakito je radio, ako se ne varam(a smeo bih da se kladim u levu ruku) u kafiću kod slonketa u zanatutm pričam o samom kraju osamdesetih prošlog veka e radio = šankerisao, konobarisao dal je iz bloka to ne znam https://www.politika.rs/sr/articles/amp/565678 aman,zavrsio gimnaziju 99,znaci 84 ili 5 godiste,iz Valjeva.Koji kraj osamdesetih. 1
Recommended Posts