Miljenko Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Kakve ste cepidlake. To su kulinarske emisije, ne vidim potrebu da neko bude recit. Ne verujem da bih i ja bio bolji, ako bih krenuo sa nekim materijalom o kolacima.
Tsai Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Meni je od te ekipe sremac najodvratniji i najopasniji, jer je dopadljiv sirim masama
pariah Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Zaboravili ste onog debila Luleta. Skupiti ih sve zajedno za jednim stolom i najesti govnima. 3
*edited by mod Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 hour ago, pariah said: Zaboravili ste onog debila Luleta. Skupiti ih sve zajedno za jednim stolom i najesti govnima. I dalje bi za sve govorili da je izvanredno, sjajno, top 5 2
Frank Pembleton Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam...
ronin Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 (edited) @Frank PembletonMa kakav blok...Ne bi on mogao proći u bloku...Nije realno. Edited December 5, 2024 by ronin 1 3
askeladden Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 1 hour ago, Frank Pembleton said: Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam... Jedino ako je blok Nade Puric u Va. 2
Eleniko Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 23 hours ago, booyaka said: Barem znaju da slože tri, četiri prostoproširene rečenice u kontinuitetu. nikad ne veruj srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi (krleža) 1 1
bradilko Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 32 minutes ago, askeladden said: Jedino ako je blok Nade Puric u Va. pa danas je lepse ako si iz bgda. fud influenser iz valjeva. ne ide. bolja je prodja ako je iskusni kafanski/ restoranski beograd boy.
Eleniko Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 8 minutes ago, Eleniko said: nikad ne veruj srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi (krleža) ni pakitu (ja dodajem) 1 minute ago, bradilko said: pa danas je lepse ako si iz bgda. fud influenser iz valjeva. ne ide. bolja je prodja ako je iskusni kafanski/ restoranski beograd boy. bradi standardno pogodio, ko prstom u govno. 1 1
bradilko Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 8 minutes ago, Eleniko said: ni pakitu (ja dodajem) bradi standardno pogodio, ko prstom u govno. zao mi je sto si se osetio prozvanim. doduse imas neka svojstva..
Eleniko Posted December 5, 2024 Author Posted December 5, 2024 daleko bilo da sam se osetio prozvanim ovo standardno se odnosi na tvoje neznanje na temi o kojoj pišeš no dobro, bolje i to nego nešto gore. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 (edited) 2 hours ago, Frank Pembleton said: Meni nešto u malom mozgu da ovog Pakita znam "iz bloka". Možda se varam... 2 hours ago, ronin said: @Frank PembletonMa kakav blok...Ne bi on mogao proći u bloku...Nije realno. pakito je radio, ako se ne varam(a smeo bih da se kladim u levu ruku) u kafiću kod slonketa u zanatutm pričam o samom kraju osamdesetih prošlog veka e radio = šankerisao, konobarisao dal je iz bloka to ne znam Edited December 5, 2024 by kud u maglu Simoviću
askeladden Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pakito je radio, ako se ne varam(a smeo bih da se kladim u levu ruku) u kafiću kod slonketa u zanatutm pričam o samom kraju osamdesetih prošlog veka e radio = šankerisao, konobarisao dal je iz bloka to ne znam https://www.politika.rs/sr/articles/amp/565678 aman,zavrsio gimnaziju 99,znaci 84 ili 5 godiste,iz Valjeva.Koji kraj osamdesetih. 1
Recommended Posts