September 26, 2025Sep 26 35 minutes ago, klimt said:Jebote, guglam, ovaj producent Tedeschi je jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj i na Balkanu. Tajkun. Jel možete da zamislite nekog našeg bogataša (mamlaza/krimosa) kako sluša dobru muziku i producira film o Disciplini, Akrobati, Luni...On je učestvovao (i finansijski) u stvaranju onog filma o Vladi D. Mislim da je čak i na nekom HR radiju (možda i online) imao redovan DJ termin... Zaista vredan lik.
September 26, 2025Sep 26 48 minutes ago, klimt said:Taj je.Tko je sve bio na rođendanu Emila Tedeschija - goste zaba...Proslava koja se održala u zagrebačkom teatru & TD bio je zapravo vrhunski koncert na kojem su nastupili Franz Ferdinand, frontmen benda Suede Brett Anderson i američki rock sastav The B-52's.Čoveče, Franz Ferdinand, Brett Anderson i The B-52's dođu da ti sviraju na rođendanu...
September 26, 2025Sep 26 3 hours ago, Frank Pembleton said:Mislim da je čak i na nekom HR radiju (možda i online) imao redovan DJ termin...Zagrebački Yammat FM radio, njegov radio.
September 26, 2025Sep 26 Treci svijet bi trebalo od 2.10. da udje u bioskope, makar vidim da ce biti u MTS dvorani. Raduje me, posto nisam mogla juce da ga pogledam.Vidim da najavljuju od 18.10. dokumentarac o Predinu, pod nazivom Praslovan. Kakva je to pesma!
October 16, 2025Oct 16 SBB video klub ima "Muzika je umetnost vremena" o grupi Buldozer i njihovom prvencu "Pljuni istini u oči" iz 2016Topla preporuka
October 20, 2025Oct 20 The Bruce Story serijal od 5 epizoda je na BBC Radio 4 podkastu!@Frank Pembleton How did Bruce become The Boss, and what did it cost him to get there? Laura Barton explores the extraordinary life story of Bruce Springsteen, taking a front-row seat at five important gigs to reveal the life behind the legend.BBCLegend - The Bruce Springsteen Story - 1. My Hometown - B...Bruce's story begins in the small factory town of Freehold, New Jersey.
November 8, 2025Nov 8 Author On 27. 10. 2025. at 21:28, klimt said:CaliforniaTones, Drones and Arpeggios: The Magic of MinimalismSeries 1Episode 1 of 2Charles Hazlewood explores the four great American minimalist composers who rebooted classical music in the 20th century. He begins with La Monte Young and Terry Riley.New YorkTones, Drones and Arpeggios: The Magic of MinimalismSeries 1Episode 2 of 2Charles Hazlewood meets Philip Glass and Steve Reich, who added new orchestral dimensions to compositions based on repetition, transcendence and new technology.Prebacio sam ovaj post sa druge teme, jer je itekako vredan gledanja.
December 8, 2025Dec 8 Author Bourdain se u svojim knjigama i tv serijama često pozivao na reference iz pop kulture.Ova epizoda serije Parts Unkown, koja se bavi njujorškom scenom sedamdesetih se gotovo i ne dotiče hrane, osim što John Lurie kuva jaja, a govore Richard Hell (and The Voidoids), Lydia Lunch, Debbie Harry i Chris Stein, itd...The ACTUAL Story of REAL New York | Anthony Bourdain Parts Unknown
December 17, 2025Dec 17 https://youtu.be/rim12tOMsAQ?si=ql0Wc3QxgRz8g6xwhttps://youtu.be/Ds9mJ8GqsA0?si=eT2JFNH8067PEdLq Edited December 17, 2025Dec 17 by klimt
December 23, 2025Dec 23 Author Potrefilo se da je većina materijala u dokumentarcu sa RR koji sam čitav otpratio.