Amos Posted May 11 Author Posted May 11 2 minutes ago, Zli Gli said: Lepo sam pisao nasem™ treneru Fincu da ostavi Gobera da slavi rodjenje deteta i ovaj mec ali ne cita covek ppp, ovako je poremetio sve i jbg. Mada mi sad radi 4-2 u pogadjalici, bar nesto dobro u ovom porazu. Svako dobija kuci do kraja serije, taman A radi i ligi da ovo ide u 7 1
Shan Jan Posted May 11 Posted May 11 Bar veceras u normalno vreme igra Debeli koji nije radikalsko govno 2 1
Where is Jessica Hyde Posted May 11 Posted May 11 3 hours ago, banecare1 said: zasto zvizde dzamalu? 2
Where is Jessica Hyde Posted May 11 Posted May 11 (edited) 1 hour ago, bios said: Debelom drugi challenge prolazi bez frke. Oba su bila njegov call Murray je jedno 5-6 puta signalizirao klupi da traze challenge u ovom playoffu, svaki put nije bilo ni blizu. Sreca pa ga je Malone samo jednom poslusao, protiv Lakersa, kad su ga udvojili u ugao terena na polovini i bacio loptu u aut. Jokara ne gresi u vezi tih situacija. Edited May 11 by Where is Jessica Hyde
tacafaca Posted May 11 Posted May 11 (edited) Odlicna tekma, Jokic 24/9/9 Micko omasio. Ponovo. Edited May 11 by tacafaca
warp Posted May 11 Posted May 11 Navijači Denvera: Ovaj Malone, nije normalan, izvadi startere više, crkli su ! Navijači Niksa: 1 4 1
uini Posted May 11 Posted May 11 steta sto nismo drmnuli redneckse sinoc, cisto da bude 3:4 na kraju 1
uini Posted May 11 Posted May 11 .. @warp, inace, navijaci knicksa na p&t su u izuzetno thibs-militantna-sekta raspolozeniju: pre neki dan citam da og anunoby treba da poradi na conditioningu, da mu se ne bi desavale povrede kada igra 35-40mins 5 x tekmi redno. 2
uini Posted May 11 Posted May 11 5 hours ago, Shan Jan said: Bar veceras u normalno vreme igra Debeli koji nije radikalsko govno uu bravo, 21:30h, prajm-tajm
warp Posted May 11 Posted May 11 1 minute ago, uini said: .. @warp, inace, navijaci knicksa na p&t su u izuzetno thibs-militantna-sekta raspolozeniju: pre neki dan citam da og anunoby treba da poradi na conditioningu, da mu se ne bi desavale povrede kada igra 35-40mins 5 x tekmi redno. Meni je ok to sektaštvo...jedina stvar zbog koje sam ljubomoran na navijače KKP
Scouser Posted May 11 Posted May 11 8 minutes ago, uini said: steta sto nismo drmnuli redneckse sinoc, cisto da bude 3:4 na kraju ne brini postarace se sudije da bude 4:1
uini Posted May 11 Posted May 11 Just now, warp said: Meni je ok to sektaštvo...jedina stvar zbog koje sam ljubomoran na navijače KKP samo da znas da su knicksi & zvezda pre 2011e bili klubovi pobratimi: osvajali na shljaci & kk sledeca sezona a i fanovi knicksa gaje taj narodski humor, tipa, fcuk paul pierce/ reggie miller/trajche grobari su celtics fanovi, zasto bi inace pogrdno zvali zvezdase cigani i imali taj snazan entitled pristup titulsma 1
uini Posted May 11 Posted May 11 Just now, Scouser said: ne brini postarace se sudije da bude 4:1 dace bog & sveti savo 1
Recommended Posts