Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, 1n54jd3r said:

podizem ipak na 30% nakon svega vidjenog veceras :)

Ako Ant bude ovako iskontrolisan možeš da upišeš i 90%. Bez njega nemaju napad, a neće ih dobiti Gober i KAT sami. 

Problem je samo što će to Minny rešiti već na sledećoj utakmici i vratiti ga u beast mod. 

• +1 1
Posted

Znači, sad je 15% šansi za Denver, tako beše? Koliko ako dobiju sledeću?

Posted

Kako su Piket i Tajson pogledali semafor sada, u fazonu "a kada ćemo mi da uđemo".:D

Posted (edited)

Dzaba su krecili, jedino je pozitivno to sto nece biti pocisceni. Eneregtski su istroseni, lake dve pobede Minesote za zatvaranje serije. Zasto kreten od trenera drzi startere u igri kada je utakmica gotova:rolleyes:

Edited by Micko8
  • Haha 3
  • -1 1
Posted

Kakav je floper Anderson, zaslužena tehnička.

Posted

Šta radi ludi Meloun, alo vadi startere čoveče

Posted

Mojih 5 centi: Minny dobija sledeću, Denver dobija u Denveru, a onda drama u šestoj na jednu loptu. 

• +1 3
Posted

Kakav Garza jebo te on, razumem da je BIH reprezentativac ali njegova NBA buducnost je nepostojeca.

Posted
1 minute ago, Amos said:

Mojih 5 centi: Minny dobija sledeću, Denver dobija u Denveru, a onda drama u šestoj na jednu loptu. 

Jedina nada im je da Jokic napokon proradi u ovom plej of-u :fantom:

Posted

Ajoj sad video trojku iz ocaja Nembharda, moglo biti 0-3 a ovako dva povratka i vrlo moguca preokreta, ocajno vece 

Minesota se moze sastaviti ali Niksi ladno nece dobiti nijedan mec do kraja serije, ne moze bez pola tima jbt

Posted

Pukli su Nuggetsi, vidi se da nemaju više snage, Malone je debil, stavite kuću za psa i kokošinjac na preokret Wolvesa.

• Haha 4
Posted

Sme li neko da stavi kucu i okucnicu da ce Gordon i na  sledecoj utakmici pogoditi tri trojke koje ce prelomiti mec:happy:

Posted

Lepo sam pisao nasem™ treneru Fincu da ostavi Gobera da slavi rodjenje deteta i ovaj mec ali ne cita covek ppp, ovako je poremetio sve i jbg. Mada mi sad radi 4-2 u pogadjalici, bar nesto dobro u ovom porazu. Svako dobija kuci do kraja serije, taman :fantom:

• Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...