1n54jd3r Posted May 5 Posted May 5 ode ovo u kanal...Minesota preuzima prednost domaceg terena i vodi 1-0 potpuno zasluzeno...i moze se reci da je Jokic podbacio u zavrsnici 3
Zli Gli Posted May 5 Posted May 5 (edited) Izbacili bi ih i prosle godine da su bili kompletni, neka racunaju tu titulu Nagetsi ako ih nije sramota. Nadam se metli kao osveta za tu nepravdu. Prizvao sam Gobera u napadu malo, bravo Rudi balvane! Edited May 5 by Zli Gli 3
Mil@n Posted May 5 Posted May 5 2 minutes ago, Fins fleet said: Minnesota ima najboljeg igraca u seriji jbg Realno, u ligi... Dečko ima to što (nekad) Jokiću fali. Neutoljivu glad za igrom, i za pobedom. Kao da je na 120% non stop. Da ne pričam sa koliko zrelosti igra. Kako prati igru, čak i dok dribla, snima okolo šta se dešava, bira dobra rešenja, čeka greške u odbrani, a skil kojim raspolaže, i sve to sa 22 godine... Jebeno zastrašujuće. 1
pbg12345 Posted May 5 Posted May 5 polako jebemu, prva je utakmica svaka cast edvardsu, ali da vidimo odgovor nagetsa 3
reg Posted May 5 Posted May 5 2 minutes ago, Zli Gli said: Izbacili bi ih i prosle godine da su bili kompletni, neka racunaju tu titulu Nagetsi ako ih nije sramota. Nadam se metli kao osveta za tu nepravdu. Prizvao sam Gobera u napadu malo, bravo Rudi balvane! Hm, nije nepravda kada neko u timu ima igrača koji sam sebi polomi ruku. 1 minute ago, Budja said: Kad Gordon ne moze nista sa Edvardsom... Gordon je korak sporiji u odnosu na prošlu godinu, videlo se to u duelima sa OKC. Gledajući utakmicu mi se čini da je Holidej bio korektan na Edvardsu.
Budja Posted May 5 Posted May 5 1 minute ago, б1lme3 said: polako jebemu, prva je utakmica svaka cast edvardsu, ali da vidimo odgovor nagetsa Kad se nesto vidi, vidi se. Ta lakoca sa kojom igra, bez silovanja (za razliku od Luke, na primer). U svakom slucaju, bice uzivanje serija. 1
1n54jd3r Posted May 5 Posted May 5 Voda krenula na Minesotinu vodenicu kada je KAT izasao sa 5 licnih a usao Naz koji je ubacio i sto je realno i sto nije. Ant nestvaran, ali bih rekao da ce se tokom serije iznivelisati da je Jokic i dalje broj 1. Mora Malone prilagoditi odbranu na Ant-u, koji ne voli udvajanja uopste.
Peter Fan Posted May 5 Posted May 5 1 minute ago, reg said: Hm, nije nepravda kada neko u timu ima igrača koji sam sebi polomi ruku. Gordon je korak sporiji u odnosu na prošlu godinu, videlo se to u duelima sa OKC. Gledajući utakmicu mi se čini da je Holidej bio korektan na Edvardsu. Braun je bio dobar 2
red star forever Posted May 5 Posted May 5 Pogledah da se podsjetim je li Edvards pozvan na Olimpijadu. Jao.🤦
Recommended Posts