Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Ozbiljno sranje.

Kao kad su naše vaspitačice u vrtiću organizovale glasanje ko ti je najgori drug/drugarica(Tamara, još pamtim).

• Haha 1
Posted

Prave Zadrugu od pitanja 

• +1 1
Posted

Ma samo lejkersi da ne odu dalje, da komsiji crkne krava, za ostale mi nebitno samo da su kvalitetne utakmice. 

• +1 1
Posted

Veceras propustam Denver. Krecu u 4, znaci ne pre 4.15, sto je prekasno, prekasno je. Verovatno ce biti blowout win. AD se izduvao skroz u prvoj.

• -1 2
Posted
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Veceras propustam Denver. Krecu u 4, znaci ne pre 4.15, sto je prekasno, prekasno je. Verovatno ce biti blowout win. AD se izduvao skroz u prvoj.

Jebem ih, prošli play off su mi sjebali bioritam totalno. Možda se buditi i odgledati drugo HT pa nastaviti sa kuntanjem.

Posted
Just now, Mil@n said:

Jebem ih, prošli play off su mi sjebali bioritam totalno. Možda se buditi i odgledati drugo HT pa nastaviti sa kuntanjem.

Tako ću ja Milane moj.

Posted
17 minutes ago, Mil@n said:

Jebem ih, prošli play off su mi sjebali bioritam totalno. Možda se buditi i odgledati drugo HT pa nastaviti sa kuntanjem srediti sudove, odvesti dete u vrtić i sesti da radim #ThugLife.

+1

• +1 2
Posted
2 hours ago, kralj said:

A ovi dole su glasali? Baš se brukaju, na stranu što su neki i sebe mogli na listu.

Naravno, Gober na listi je budalaština svoje vrste.  

Ne, ti dole su ostali za koje su glasali da su precenjeni.

Posted

Ja ću da legnem u 10, pa ustanem u 4, to mi je taman. Prošle godine sam gledao svaku, nije mi preteško palo.

• +1 2
Posted
1 minute ago, napadaj said:

Ja ću da legnem u 10, pa ustanem u 4, to mi je taman. Prošle godine sam gledao svaku, nije mi preteško palo.

U 10 sam poslednji put legao u 3. osnovne...  A i da probam, nema te sile da bi zaspao.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ustao sam u pola 6, otišao na jedno veštačenje 180km od Beograda, pa na suđenje na pola puta u povratku i sad završio mali fudbal, tako da ću da se komiram ko leš. :D

• Vojvodo,serdare 2
Posted

Он је из Баната беше, тамо је понедељак у 22 глуво ноћно доба

пропала ми фора јер живи у Бг-у јбг

• Haha 2
Posted

Kod nas je svako doba gluvo doba 😆

Posted
1 hour ago, 1n54jd3r said:

ja sam prošle sezone ustajao nešto ranije za šljaku i onda odgledam odloženo bez reklama i gluposti. samo krtina

naravno isključiti sve notifikacije/fb/tw/ig 

da ne bih slučajno negde iskočio rezultat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...