napadaj Posted April 20 Posted April 20 Buffstreams is your friend. A ne znam šta je sa Arenom, izgleda utanjili ove godine, pošto su ranije prenosili sve. League Pass je oko 7.000 dinara godišnje i baš se isplati, ja ga koristim već 3-4 godine. 1
ducca Posted April 20 Posted April 20 Na Mts je neki promo 500 din prvih ne znam koliko meseci ali meni realno sad treba za prvu rundu, al ce me to kostati 2 meseca, no nije strasno… Rekose na Areni valjda da ce od druge runde prenositi sve tekme
uini Posted April 20 Posted April 20 Josh Hart On Paul Reed’s take... “I don’t give a (expletive) about what he said. I could really care less.” Spoiler
189- Posted April 20 Posted April 20 na maxbetu se moze gledati svaka utakmica, jedino treba valjda 20 dinara na racunu 1
uini Posted April 20 Posted April 20 jak prangijato cavsa u startu. magije kao da nisu svesne plejofa, intenzitet im je reg season, nesnađeni su.
Zli Gli Posted April 20 Posted April 20 Alen i Mobli koriste sto otprilike samo protiv Orlanda mogu ovako da dominiraju, ovi nemaju pravog centra. Da bacim ovde prognozu prve runde, mrzi me da trazim onaj sajt BOS - MIA 4-0 i sa i bez Batlera NYK - PHI 4-2 MIL - IND 4-1 CLE - ORL 4-3 OKC - NOP 4-2 DEN - LAL 4-1 MIN - PHO 4-2 LAC - DAL 3-4
kralj Posted April 20 Posted April 20 Gorelo mi u pozadini, gledao uporedo sa Derbijem. Bekovi Orlanda vola ne mogu da ubodu. Imaju 1/15 iz igre.
pbg12345 Posted April 20 Posted April 20 BOS - MIA 4-1 NYK - PHI 2-4 MIL - IND 4-3 CLE - ORL 0-4 OKC - NOP 4-1 DEN - LAL 4-2 MIN - PHO 2-4 LAC - DAL 3-4
pbg12345 Posted April 20 Posted April 20 od kad sam se ukljucio 9:0 za orlando bogme dosta kontakta, nadam se da gli ne gleda ovo
Fins fleet Posted April 20 Posted April 20 Slabo krenuo Magic, mozda trema, al ne bi me nista iznenadilo u ovoj seriji
Recommended Posts