Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)

Nema šanse da je on bolji PF od Timija, iako je Timi kasnije bio centar, a ne PF.

Edited by napadaj
Posted

Napisao je u zagradi disklajmer.

Ne verujem da misli da je bolji od Timija.

• +1 1
Posted

Taj disklejmer ja čitam "Verovatno je najbolji PF ikada, a titulu je uzeo sticajem okolnosti".

Posted

Ja da je najbolji od ovih sto su sticajem okolnosti uzeli titulu - nije bolji ni od Melouna i Barklija npr.

Posted

Čekamo uinija da reši misteriju.

Meni je KG uz Karmela omiljeni ex igrač.

Posted
58 minutes ago, napadaj said:

Nema šanse da je on bolji PF od Timija, iako je Timi kasnije bio centar, a ne PF.

garnett je pravi pf, timmy je bio ludi centar, cak i kada je cepao pf ..to mi je nesto kao obrva davis, i kada igra pfa, on je centar; duncan je za mene u top 10 svih vremena, nevezano za poziciju. kod pf sam u fazonu, 1 garnett 2 barkley 3 malone mailman 4 nowitzki 5 mchale

• +1 1
Posted
32 minutes ago, napadaj said:

Taj disklejmer ja čitam "Verovatno je najbolji PF ikada, a titulu je uzeo sticajem okolnosti".

mislio sam tu na garnettove godine i sticaj okolnosti u kojem su celticsi napravili tim za titulu

zato je za mene licno manje vise nebitno ko je uzeo titulu ili se plasirao prvi u regularnoj sezoni; to je sve neki kontekst na koji samo delimicno igraci uticu

btw, zaboravio sam duranta a on mi je zapravo drugi nakon garnetta :i

Posted

A ja Durenta više gledam kao 3 nego kao 4 :D

Može Garnet na prvo mesto četvorki ako se Dankan ne računa, ali mislim da ga većina stavlja na tu poziciju.

• +1 1
Posted

Broj jedan i broj dva su nasi igraci, Srbija dominira!!!!

Posted

Nabice ih fakersi tuzno, sudije ce biti an nivou.

• Haha 1
Posted

jos malo & pocinje; valjda cu ostati budan za knickse

• Wub 1
Posted

cekaj stani, arena prenosi samo denver i lakerse, nista phoenix, nista new york?

Posted (edited)
Just now, Sundance Kid said:

cekaj stani, arena prenosi samo denver i lakerse, nista phoenix, nista new york?

Ništa Finiks. Ništa Nju Jork.

Edited by Milošica
Posted (edited)
17 minutes ago, Sundance Kid said:

Get a fuck out, ja tempirao ceo dan da se u 21:30 odjavim od spoljnog sveta :cry:

Odoh u mts da aktiviram nba pass ako nije kasno 

Edited by ducca
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...