napadaj Posted April 20 Posted April 20 (edited) Nema šanse da je on bolji PF od Timija, iako je Timi kasnije bio centar, a ne PF. Edited April 20 by napadaj
kralj Posted April 20 Posted April 20 Napisao je u zagradi disklajmer. Ne verujem da misli da je bolji od Timija. 1
napadaj Posted April 20 Posted April 20 Taj disklejmer ja čitam "Verovatno je najbolji PF ikada, a titulu je uzeo sticajem okolnosti".
kralj Posted April 20 Posted April 20 Ja da je najbolji od ovih sto su sticajem okolnosti uzeli titulu - nije bolji ni od Melouna i Barklija npr.
Milošica Posted April 20 Posted April 20 Čekamo uinija da reši misteriju. Meni je KG uz Karmela omiljeni ex igrač.
uini Posted April 20 Posted April 20 58 minutes ago, napadaj said: Nema šanse da je on bolji PF od Timija, iako je Timi kasnije bio centar, a ne PF. garnett je pravi pf, timmy je bio ludi centar, cak i kada je cepao pf ..to mi je nesto kao obrva davis, i kada igra pfa, on je centar; duncan je za mene u top 10 svih vremena, nevezano za poziciju. kod pf sam u fazonu, 1 garnett 2 barkley 3 malone mailman 4 nowitzki 5 mchale 1
uini Posted April 20 Posted April 20 32 minutes ago, napadaj said: Taj disklejmer ja čitam "Verovatno je najbolji PF ikada, a titulu je uzeo sticajem okolnosti". mislio sam tu na garnettove godine i sticaj okolnosti u kojem su celticsi napravili tim za titulu zato je za mene licno manje vise nebitno ko je uzeo titulu ili se plasirao prvi u regularnoj sezoni; to je sve neki kontekst na koji samo delimicno igraci uticu btw, zaboravio sam duranta a on mi je zapravo drugi nakon garnetta :i
napadaj Posted April 20 Posted April 20 A ja Durenta više gledam kao 3 nego kao 4 Može Garnet na prvo mesto četvorki ako se Dankan ne računa, ali mislim da ga većina stavlja na tu poziciju. 1
Sandens Posted April 20 Posted April 20 cekaj stani, arena prenosi samo denver i lakerse, nista phoenix, nista new york?
Milošica Posted April 20 Posted April 20 (edited) Just now, Sundance Kid said: cekaj stani, arena prenosi samo denver i lakerse, nista phoenix, nista new york? Ništa Finiks. Ništa Nju Jork. Edited April 20 by Milošica
ducca Posted April 20 Posted April 20 (edited) 17 minutes ago, Sundance Kid said: cekaj stani, arena prenosi samo denver i lakerse, nista phoenix, nista new york? Get a fuck out, ja tempirao ceo dan da se u 21:30 odjavim od spoljnog sveta Odoh u mts da aktiviram nba pass ako nije kasno Edited April 20 by ducca
Recommended Posts