uini Posted April 1 Posted April 1 2 minutes ago, reg said: Nakon prošlogodišnje igre u plej-ofu i laganog ispadanja od Niksa (koji su bili slabiji nego ove godine) isto nemam poverenja u osovinu Garland - Mičel - Alen. u principu, allen i mobley su nadigrani, garland je imao uzasnu seriju a mitchell je tripovao da moze sve sam, umesto da ukljuci garlanda. mislim da mobley, garland i spida mogu mnogo bolje, svako u svom resoru, dok sam za allena u fazonu da nije slucajno sto ga je mitch lobinson odvalio cavsi cekaju breakout sezonu mobleyja i razresenje sa spidom. knicksi cekaju jednog proizvodjaca poena, po mogucstvu za pikove ili na FA ali eventualni medjusobni & reprizni duel, bi trebalo da bude zanimljiv, iako ne mogu nesto vise od drugog kola u ovom trenutku.
Popular Post uini Posted April 1 Popular Post Posted April 1 4 minutes ago, Hele said: Ali ovaj debeli matorac na kosu ispred zgrade koga kenja ceo zivot i sve ubada i hoces da ga bijes redovno tokom basketa krenuo je jos na zagrevanju sa kurcenjem 5 1 4
Zli Gli Posted April 1 Posted April 1 Klivlend ako bude treci, sa sestog mesta mogu da izbace mozda Orlando i Indijanu, i to je sve moguce i sa jednima i drugima i isto tako lako mogu da ispadnu. Niksi bi ih opet rutinirali, pogotovo ako budu kompletni, kao i Majami koje bas ne cenim nesto ali su fajterska ekipa kao i Niksi, Indijana, Orlando... Ovi su nekako mekani, fini, nidje zivota u njima, plus to plejof neiskustvo. A Micelu je bas super sto je redovno duvao u prvoj rundi, sigurno mu daje na samopouzdanju.
Jimmy Kowalski Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, uini said: krenuo je jos na zagrevanju sa kurcenjem GOAT Ovo ni Jordan, Bird i Magic zajedno ne bi mogli..
uini Posted April 1 Posted April 1 plejof neiskustvo je kada nemaš prilike da cepaš isti; bolje je kada si više pobeđivao u plejofu ali sve to važi dok se ne dokaže suprotno. taj orlando koji pominješ, pa i indijana, imaju daleko manje PO iskustva nego cavsi. mitchell npr uvek isporuči u PO, mada bi za moj ukus trebalo i da modifikuje svoju igru kada je to neophodno, pitanje je da li je to izvodljivo samo na iskustvo. neko to ima a neko ne ume. slažem se da su cavsi mekani, odnosno, po gabaritima tanki na pf-c a defanzivno i po visini slabašni na perimetru. opet, bez obzira na to koliko knicksi igraju dobro, oni svakako nisu ekipa koju pogledaš i kažeš e, ovi igrači će sigurno da isporuče u seriji a da se ne zovu brunson. pogotovo što knicksi, iako sa mnogo jačom prangijom nego prošle sezone, i dalje nemaju nikoga ko može da kreira za sebe (a ne zove se brunson) julije rendl je tek tuga za sebe; taj u plejofu nema višu brzinu, nego cepa kao da je regularna sezona i onda se nervira što mu ne ulaze koševi drugim rečima, šanse da cavsi opet omanu su solidne ali takođe imaju i nekog potencijala, koji uz dobar ritam može da ih preveze preko par protivnika. @Zli Gli
uini Posted April 1 Posted April 1 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: GOAT Ovo ni Jordan, Bird i Magic zajedno ne bi mogli.. moka slavnić je mogao ali nije hteo. 2
salerokada Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, uini said: krenuo je jos na zagrevanju sa kurcenjem A u pozadini se Bobi zagreva kao da će igrati. 1 2
reg Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, uini said: plejof neiskustvo je kada nemaš prilike da cepaš isti; bolje je kada si više pobeđivao u plejofu ali sve to važi dok se ne dokaže suprotno. taj orlando koji pominješ, pa i indijana, imaju daleko manje PO iskustva nego cavsi. mitchell npr uvek isporuči u PO, mada bi za moj ukus trebalo i da modifikuje svoju igru kada je to neophodno, pitanje je da li je to izvodljivo samo na iskustvo. neko to ima a neko ne ume. slažem se da su cavsi mekani, odnosno, po gabaritima tanki na pf-c a defanzivno i po visini slabašni na perimetru. opet, bez obzira na to koliko knicksi igraju dobro, oni svakako nisu ekipa koju pogledaš i kažeš e, ovi igrači će sigurno da isporuče u seriji a da se ne zovu brunson. pogotovo što knicksi, iako sa mnogo jačom prangijom nego prošle sezone, i dalje nemaju nikoga ko može da kreira za sebe (a ne zove se brunson) julije rendl je tek tuga za sebe; taj u plejofu nema višu brzinu, nego cepa kao da je regularna sezona i onda se nervira što mu ne ulaze koševi drugim rečima, šanse da cavsi opet omanu su solidne ali takođe imaju i nekog potencijala, koji uz dobar ritam može da ih preveze preko par protivnika. @Zli Gli Mičel je, eventualno, isporučio u seriji protiv Nagetsa onomad, ali prošle godine je imao pad od 5 poena u proseku, u odnosu na regularnu sezonu, a šut spolja mu je bio kriminalan. Bukvalno su bili džentlmenski počišćeni iako su imali prednost domaćeg terena. Najbolje im je da u prvoj nalete na nekog sa još manje iskustva, tipa već spomenutih Orlanda i Indijane. 1
goofs Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: GOAT Ovo ni Jordan, Bird i Magic zajedno ne bi mogli.. Ironije li, ovo bi bilo svirano kao koraci 80ih. Svirane su i neke mnogo benignije stvari. Kačio je neko naj klip, we done with the 90s, baš je dobar, preporuka svim ljubiteljima NBA da se pogleda.
Hele Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, salerokada said: A u pozadini se Bobi zagreva kao da će igrati. Ali zato kad Djokovic napravi onaj joga celendz, Bobi ga osuri. A ni za Dzona Vika ne skodi 😁 1
uini Posted April 1 Posted April 1 12 minutes ago, reg said: Mičel je, eventualno, isporučio u seriji protiv Nagetsa onomad, ali prošle godine je imao pad od 5 poena u proseku, u odnosu na regularnu sezonu, a šut spolja mu je bio kriminalan. Bukvalno su bili džentlmenski počišćeni iako su imali prednost domaćeg terena. Najbolje im je da u prvoj nalete na nekog sa još manje iskustva, tipa već spomenutih Orlanda i Indijane. mislim da vecina top igraca ima pad u prosecima u PO vs reg sez, mozda tripujem ali kao da sam nesto tako citao svojevremeno
Milošica Posted April 1 Posted April 1 PJ Rozier se savršeno uklopio u Majami. Jović nastavlja da isporučije a mentor Džimi da ga kači na insta Biće oni ponovo kratko ćebe u PO. 2
reg Posted April 1 Posted April 1 28 minutes ago, uini said: mislim da vecina top igraca ima pad u prosecima u PO vs reg sez, mozda tripujem ali kao da sam nesto tako citao svojevremeno Osim Jokića. Ovaj je imao i pad proseka poena i pad proseka šuta, sećam se da se strmoglavio, gledao skoro, mislim da je bio ispod 30%. 1
uini Posted April 1 Posted April 1 8 minutes ago, reg said: Osim Jokića. Ovaj je imao i pad proseka poena i pad proseka šuta, sećam se da se strmoglavio, gledao skoro, mislim da je bio ispod 30%. sad sam bacio pogled na mitchellove statse protiv knicksa (inace, to je jedna od retkih PO serija koje sam gledao, 4 od 5 tekmi, pa mi je samo trebala statisticka potvrda): prvu tekmu je razvalio, 38pts, skoro 50% iz igre, drugu i trecu odigrao korektno, cetvrtu jako lose i petu vrlo dobro. nije neka epska serija, pogotovo kada izgubis 1:4 a pisao sam jutros da se nije prilagodio, nego je otprilike radio svoj posao. prodali su allen i mobley, tj mitch ih je porobio a garland je tek povremeno isporucivao. daklem, spida je uradio svoje, iako je morao bolje, ofc (ako uopste moze bolje odovoga da izvede).
Zli Gli Posted April 1 Posted April 1 2 hours ago, goofs said: Ironije li, ovo bi bilo svirano kao koraci 80ih. Svirane su i neke mnogo benignije stvari. Kačio je neko naj klip, we done with the 90s, baš je dobar, preporuka svim ljubiteljima NBA da se pogleda. Kacen je 10 puta i covek lepo rekao u fazonu we done with the 90's u fazonu ne treba porediti jer su razliciti sportovi, tim igracima su svirani koraci i nosene, druga pravila u odbrani, nisu mogli ovako da igraju... i to je sve tacno.
Recommended Posts