uini Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 2 minutes ago, reg said: Nakon prošlogodišnje igre u plej-ofu i laganog ispadanja od Niksa (koji su bili slabiji nego ove godine) isto nemam poverenja u osovinu Garland - Mičel - Alen. u principu, allen i mobley su nadigrani, garland je imao uzasnu seriju a mitchell je tripovao da moze sve sam, umesto da ukljuci garlanda. mislim da mobley, garland i spida mogu mnogo bolje, svako u svom resoru, dok sam za allena u fazonu da nije slucajno sto ga je mitch lobinson odvalio cavsi cekaju breakout sezonu mobleyja i razresenje sa spidom. knicksi cekaju jednog proizvodjaca poena, po mogucstvu za pikove ili na FA ali eventualni medjusobni & reprizni duel, bi trebalo da bude zanimljiv, iako ne mogu nesto vise od drugog kola u ovom trenutku.
Popular Post uini Posted April 1, 2024 Popular Post Posted April 1, 2024 4 minutes ago, Hele said: Ali ovaj debeli matorac na kosu ispred zgrade koga kenja ceo zivot i sve ubada i hoces da ga bijes redovno tokom basketa krenuo je jos na zagrevanju sa kurcenjem 5 1 4
Zli Gli Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 Klivlend ako bude treci, sa sestog mesta mogu da izbace mozda Orlando i Indijanu, i to je sve moguce i sa jednima i drugima i isto tako lako mogu da ispadnu. Niksi bi ih opet rutinirali, pogotovo ako budu kompletni, kao i Majami koje bas ne cenim nesto ali su fajterska ekipa kao i Niksi, Indijana, Orlando... Ovi su nekako mekani, fini, nidje zivota u njima, plus to plejof neiskustvo. A Micelu je bas super sto je redovno duvao u prvoj rundi, sigurno mu daje na samopouzdanju.
Jimmy Kowalski Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, uini said: krenuo je jos na zagrevanju sa kurcenjem GOAT Ovo ni Jordan, Bird i Magic zajedno ne bi mogli..
uini Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 plejof neiskustvo je kada nemaš prilike da cepaš isti; bolje je kada si više pobeđivao u plejofu ali sve to važi dok se ne dokaže suprotno. taj orlando koji pominješ, pa i indijana, imaju daleko manje PO iskustva nego cavsi. mitchell npr uvek isporuči u PO, mada bi za moj ukus trebalo i da modifikuje svoju igru kada je to neophodno, pitanje je da li je to izvodljivo samo na iskustvo. neko to ima a neko ne ume. slažem se da su cavsi mekani, odnosno, po gabaritima tanki na pf-c a defanzivno i po visini slabašni na perimetru. opet, bez obzira na to koliko knicksi igraju dobro, oni svakako nisu ekipa koju pogledaš i kažeš e, ovi igrači će sigurno da isporuče u seriji a da se ne zovu brunson. pogotovo što knicksi, iako sa mnogo jačom prangijom nego prošle sezone, i dalje nemaju nikoga ko može da kreira za sebe (a ne zove se brunson) julije rendl je tek tuga za sebe; taj u plejofu nema višu brzinu, nego cepa kao da je regularna sezona i onda se nervira što mu ne ulaze koševi drugim rečima, šanse da cavsi opet omanu su solidne ali takođe imaju i nekog potencijala, koji uz dobar ritam može da ih preveze preko par protivnika. @Zli Gli
uini Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: GOAT Ovo ni Jordan, Bird i Magic zajedno ne bi mogli.. moka slavnić je mogao ali nije hteo. 2
salerokada Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, uini said: krenuo je jos na zagrevanju sa kurcenjem A u pozadini se Bobi zagreva kao da će igrati. 1 2
reg Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, uini said: plejof neiskustvo je kada nemaš prilike da cepaš isti; bolje je kada si više pobeđivao u plejofu ali sve to važi dok se ne dokaže suprotno. taj orlando koji pominješ, pa i indijana, imaju daleko manje PO iskustva nego cavsi. mitchell npr uvek isporuči u PO, mada bi za moj ukus trebalo i da modifikuje svoju igru kada je to neophodno, pitanje je da li je to izvodljivo samo na iskustvo. neko to ima a neko ne ume. slažem se da su cavsi mekani, odnosno, po gabaritima tanki na pf-c a defanzivno i po visini slabašni na perimetru. opet, bez obzira na to koliko knicksi igraju dobro, oni svakako nisu ekipa koju pogledaš i kažeš e, ovi igrači će sigurno da isporuče u seriji a da se ne zovu brunson. pogotovo što knicksi, iako sa mnogo jačom prangijom nego prošle sezone, i dalje nemaju nikoga ko može da kreira za sebe (a ne zove se brunson) julije rendl je tek tuga za sebe; taj u plejofu nema višu brzinu, nego cepa kao da je regularna sezona i onda se nervira što mu ne ulaze koševi drugim rečima, šanse da cavsi opet omanu su solidne ali takođe imaju i nekog potencijala, koji uz dobar ritam može da ih preveze preko par protivnika. @Zli Gli Mičel je, eventualno, isporučio u seriji protiv Nagetsa onomad, ali prošle godine je imao pad od 5 poena u proseku, u odnosu na regularnu sezonu, a šut spolja mu je bio kriminalan. Bukvalno su bili džentlmenski počišćeni iako su imali prednost domaćeg terena. Najbolje im je da u prvoj nalete na nekog sa još manje iskustva, tipa već spomenutih Orlanda i Indijane. 1
goofs Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: GOAT Ovo ni Jordan, Bird i Magic zajedno ne bi mogli.. Ironije li, ovo bi bilo svirano kao koraci 80ih. Svirane su i neke mnogo benignije stvari. Kačio je neko naj klip, we done with the 90s, baš je dobar, preporuka svim ljubiteljima NBA da se pogleda.
Hele Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, salerokada said: A u pozadini se Bobi zagreva kao da će igrati. Ali zato kad Djokovic napravi onaj joga celendz, Bobi ga osuri. A ni za Dzona Vika ne skodi 😁 1
uini Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 12 minutes ago, reg said: Mičel je, eventualno, isporučio u seriji protiv Nagetsa onomad, ali prošle godine je imao pad od 5 poena u proseku, u odnosu na regularnu sezonu, a šut spolja mu je bio kriminalan. Bukvalno su bili džentlmenski počišćeni iako su imali prednost domaćeg terena. Najbolje im je da u prvoj nalete na nekog sa još manje iskustva, tipa već spomenutih Orlanda i Indijane. mislim da vecina top igraca ima pad u prosecima u PO vs reg sez, mozda tripujem ali kao da sam nesto tako citao svojevremeno
Milošica Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 PJ Rozier se savršeno uklopio u Majami. Jović nastavlja da isporučije a mentor Džimi da ga kači na insta Biće oni ponovo kratko ćebe u PO. 2
reg Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 28 minutes ago, uini said: mislim da vecina top igraca ima pad u prosecima u PO vs reg sez, mozda tripujem ali kao da sam nesto tako citao svojevremeno Osim Jokića. Ovaj je imao i pad proseka poena i pad proseka šuta, sećam se da se strmoglavio, gledao skoro, mislim da je bio ispod 30%. 1
uini Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 8 minutes ago, reg said: Osim Jokića. Ovaj je imao i pad proseka poena i pad proseka šuta, sećam se da se strmoglavio, gledao skoro, mislim da je bio ispod 30%. sad sam bacio pogled na mitchellove statse protiv knicksa (inace, to je jedna od retkih PO serija koje sam gledao, 4 od 5 tekmi, pa mi je samo trebala statisticka potvrda): prvu tekmu je razvalio, 38pts, skoro 50% iz igre, drugu i trecu odigrao korektno, cetvrtu jako lose i petu vrlo dobro. nije neka epska serija, pogotovo kada izgubis 1:4 a pisao sam jutros da se nije prilagodio, nego je otprilike radio svoj posao. prodali su allen i mobley, tj mitch ih je porobio a garland je tek povremeno isporucivao. daklem, spida je uradio svoje, iako je morao bolje, ofc (ako uopste moze bolje odovoga da izvede).
Zli Gli Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 2 hours ago, goofs said: Ironije li, ovo bi bilo svirano kao koraci 80ih. Svirane su i neke mnogo benignije stvari. Kačio je neko naj klip, we done with the 90s, baš je dobar, preporuka svim ljubiteljima NBA da se pogleda. Kacen je 10 puta i covek lepo rekao u fazonu we done with the 90's u fazonu ne treba porediti jer su razliciti sportovi, tim igracima su svirani koraci i nosene, druga pravila u odbrani, nisu mogli ovako da igraju... i to je sve tacno.
Recommended Posts